Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Sziasztok!

    Adott két készülék:
    THL W8s és Samsung Salaxy Tab S.
    Jelenleg normál (régi, nagyméretű, 300 névjegyet kezelő) SIM kártyám van és azt olvastam a Telenor oldalán, hogy kérhetek újabb, más méretű SIM-et. (A kérdés tehát nem az, hogy kérhetek-e, mivel 10+ éve megvan ez a sim kártya, nem lett cserélve tehát ingyen kapok elméletileg jogosult vagyok rá.)

    Egy MicroSIM-re lenne szükségem, hogy használhassam a tablettel (mobilnet miatt) is a SIM-et. Viszont a THL-ben meg normál méretű SIM való.

    A kérdésem az, hogy Telenornál lehet-e kérni ugyanekkor adaptert is, ha több eszközzel akarom használni ugyanazt a SIMet? Vagy ahová SIM méret megy, az automatikusan kompatibilis a Micro SIM-mel?

    Tegnap voltam a Telenornál, téptem sorszámot is, 3 ember volt előtte, fél óra múlva hívták a következőt ezért úgy gondoltam inkább felteszem a kérdést máshol mielőtt még egy órát várok lehet, hogy semmiért. Mert ha nem adnak adaptert akkor előbb veszek azt és majd aztán várok órákat a sorban, de akkor legalább el is lesz intézve.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák