Új hozzászólás Aktív témák

  • dedi

    csendes tag

    Nekem is betelt, amúgy 14 éve vagyok hűséges Pannon (Telenor) előfizető, most már csak a 2 hónap múlva lejáró "hűségem" tart itt. Vége ,ennyi elég volt. Gusztustalannak tartom amit az ügyfeleik kárára művelnek az utóbbi 1-2 évben, különösen idén június óta, ezért úgy döntöttem váltok, számhordozással ( ennyi év után szeretném megtartani a számomat).

    Érdekelne Ti mit tudtok erről az új törvényről, ma olvastam róla, de konkrét dátumot nem találtam még, na meg semmi bővebb leírást a második és harmadik bekezdéssel kapcsolatosan:

    " Októbertől a korábban előírt nyolc nap helyett két nap alatt lehet számhordozással telefonszolgáltatót váltani - derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének rendeletéből, amely a Magyar Közlönyben jelent meg. ....... "
    " Az elutasítás szabályai úgy változnak: az átadó szolgáltató csak akkor tagadhatja meg a számhordozást, ha 30 napnál régebbi lejárt számlatartozása van az kezdeményezőnek. Ez azt jelenti, hogy a hűségidővel kapcsolatos kötelezettségek teljesítése nem lehet a hordozás feltétele - tájékoztatott az NMHH."
    " Új elem a szabályozásban az is, hogy a számhordozás késleltetése és indokolatlan elutasítása esetén az előfizetőt 5 ezer forint kötbér illeti meg."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák