Új hozzászólás Aktív témák

  • Throme

    veterán

    válasz t_a_m_a_s #31501 üzenetére

    Olvastad az előzményeket is? A kérdező 2 opciót vetett fel és anélkül, hogy kapta volna a pro-kontra véleményt, csak azt olvasta, hogy vedd meg a 3300 + tamit. Nincs bajom ezzel a kombóval, csak ne így ajánljanak bárkinek is gépet.

    A másik fele a dolognak és ez szvsz, hogy a 2 opció egy kategória. Nem belépő vs ff vásárlási tanácsadás ment. Fotós árakat nézve olyan nagy különbség nem lehet árban, amit 1-2-3 hónap spórolással ne lehetne megoldani és alapos mérlegelés, utánaolvasás után eldönthető, hogy kell-e a drágább konfig. Akár az 5200 tamival. Anno sokat szüttyögtem mi lenne a jó választás. Rászántam az időt és közben gyűjtöttem a zsét. Ezért lett akkor a d5k 18-105 és nem a d3k 18-55. Utóbbi volt az olcsóbb, de k_urva jó döntés volt az előbbi. Akkoriban mentek a 18-55 vs 18-105 csaták és az ár volt az egyik fő érv a rövidebb obi mellett. Neked is ott porosodik, vagy sokáig porosodott a 18-55. Sokan mások is dobálták el, pedg óóóccssóóó. Itt is kategórián belül voltunk, mindkettő kitobi.
    Szóval nézzük meg már mihez kell, milyen paraméterek a fontosak és annak megfelelő gépet ajánljunk a kategórián belül. Ha az 30k többletet jelenthet, akkor is. A vásárlás után már késő bánkódni, hogy nincs 200mm vég, vagy kihajtható lcd, jobb AF vagy több fókuszpont, mikor kategórián belül kihozható lett volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák