Új hozzászólás Aktív témák

  • quby

    őstag

    Sziasztok!

    Két kérdésem lenne. Kb 1 hete van nálam egy D7000. A kártyafoglalatot fedő ajtócska nagyon könnyen kinyilik. Mikor a jobb kezemben tartom is néha érzem, hogy kezd megindulni hátra. Ennek egy kis fém nyelv áll ellen a zsanérban. Lehet ezt valahogy orvosolni? erősiteni?

    Másik: Két obival használom (fix 50 + 18-105). Tegnap vettem észre, hogy az 50-es nehezebben megy fel. Mikor félig rátekerem a bajonettre, kicsit megfeszül, és onnantol nehezebben kattan a helyére, sokkal passzosabb. A 18-105 teljesen simán akadás nélkül megy fel, és kipróbáltam más obikkal is (média márktban) azok is simán mennek fel csak az én 50-es-em akad. Viszont ugyanez az obi nem szorul semmilyen más vázon (szintén próbáltam) :( A régi vázon sosem tapasztaltam. Tehát több kombóval kipróbálva csak ez a páros passzos. Sem a váz, sem az obi bajonettjén semmilyen séülés hiba, nem látszik. Ettöl függetlenül tökéletesen működik minden.

    Mellőzzem az obi használatát mielőtt megmutatom szakembernek, vagy ne parázzak? Elég bonyolult szervizbe vigyem, mert messze vagyok. Nyilván ha bármelyik megrongálódhat akkor semmi nincs messze......

    A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

Új hozzászólás Aktív témák