-
GAMEPOD.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
nem tartozik magyarázattal
nem akarja és kész, joga van hozzá
én pl szép ember vagyok, de én is megválogatom hova kerüljön ki a szép arcom
ezer egy oka lehet és ok sem kell hozzá
fizessen a munkáltató érte fejenként mondjuk 2 millió ft-ot és akkor lehet dönteni
kényszerítéssel nem lehetcryptot minden termékemért elfogadom
-
asdf_
veterán
Nem belső oldal, hanem weboldal. Szerintem saját joga, hogy -azt hiszem jogászék így fogalmaznak- személyes képmása felől rendelkezzék, eképp arról is, hogy az adott weboldalon megjelenhet-e az (és így technikalilag arról is, hogy ha nem egy Tóth János tucatnévvel rendelkezik, akkor egyetlen google keresés esetén bárki a fizimiskáját megismerhesse (mert előbb lesz ötösöm a lottón, minthogy valaki egy céges munkatársaink weboldal kódjába belerakja a botoknak a tessék innen elpályázni, nincs itt semmi látnivaló cuccot) amire bármilyen indoka lehet, akár csak annyi is, hogy csak. Van, aki nem szívleli, hogy minden egyes lépése ott van a neten, és isten tudja ki, mit csinál vele, így nincs FB-on, nem használ Google cuccokat meg telefonokat, esetleg még bankkártyát sem, meg ilyesmik, szíve joga mindenkinek úgy élnie at életét, ahogy akarja).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest