Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Argos #15974 üzenetére

    "Nem tudom mi lehet a gond a Clip+ -k akksijával - hacsak nem user error ugye - de nálam semmi gond vele."

    Nézd, elég csak pár tucat hozzászólást visszaolvasnod, s láthatod, hogy igen sokan (a topic-ba író fórumtagok számához viszonyítva) írnak arról, hogy a nem régen vásárolt Sansa lejátszóik akkumáltorának milyen hibáit tapasztalták szinte azonnal, vagy viszonylag rövid időn (hetek, vagy néhány hónap) belül.

    Ne fogjuk már az ilyen dolgokat arra, hogy a "felhasználó hibája".

    Ez engem azokra az időszakokra emlékeztet, amikor pl. a Chieftec kihozott egy "legendás" igen hamar elfüstölő tápegységet, amelynek gyártási hibáját mag a cég (és az összes szerviz) elismerte.

    Az arányokat tekintve talán 1000 ilyen eszközből 970 garantáltan napokon, vagy heteken belül meghibásodott.

    Ennek ellenére az a maradék 30 szerencsés, akinek nem volt problémája vele a 970 "peches" felhasználónak hánytorgatta fel, hogy "biztos user error, mert nekem semmi gondom nincsen a tápegységemmel".

    Könnyen belátható, mennyire visszás dolog volt ez. (S az elmúlt évtizedből számos egyéb PC-s hardvereszköz - pl. volt egy ilyen LG CD író sorozat is - hasonló példáját lehetne felsorolni.)

    Nézd, én készséggel elhiszem azt, hogy az elmúlt években (nem tudom, mióta kaphatóak ezek a Sansa lejátszók) gyártott és forgalomba hozott készülékek akksijával semmi probléma nincsen. Ezt minden irónia nélkül mondom.

    Viszont könnyen elképzelhető, hogy gyártót/beszállítót váltottak (esetleg a gyártástechnológia és/vagy a felhasznált alapanyagok lettek részben, vagy egészben lecserélve), s ennek köszönhetően a most forgalomba került Sansa lejátszók zömének akksija hibás.

    Ennek függvényében írtam azt, hogy - ha és amennyiben így van, úgy - a topic címében immár erős túlzás az "ajánlott" jelzőt aggatni melléjük.

    Egyébként nem tudom elhinni, hogy Philips és/vagy SONY lejátszókkal senkinek nincsen az itteni közösségből tapasztalata!?

    Esetleg ez a "Sansa mánia" (kéretik nem megsértődni - annak, akit illet) elüldözött mindenkit innen, aki más márkák ajánlásában "érdekelt", helyesebben szólva hozzáértő?

    Amit látok, hogy manapság mindenkinek élből a Sansa Clip és Fuze lejátszókat ajánlja szinte mindenki.

    Pedig meggyőződésem, hogy számos egyéb gyártó terméke elterjedt a felhasználók között.

    S ezért bátorkodom továbbra is véleményt várni a 20.000 forint körüli Philips és SONY lejátszókkal kapcsolatban! Előre is köszönöm mégegyszer! :K

    (Csak kérem, írjon már valaki, akinek van tapasztalata ezekkel!)

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák