Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz Something_ #49201 üzenetére
Akkor meg azért kúrnak meg...
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Daywalker
addikt
válasz Something_ #49204 üzenetére
A rendszámra gondoltam...a bmw képességeit nem kell bizonygatni, elhisszük
DigitXT:
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz V.Stryker #49205 üzenetére
Csak farmeren hordom, utálok beöltözni erre a távra.
A kicsit meg sem próbáltam, ténylegesen csak a térdkalácsot takarja, ez már kézben fogva is látszódott, a közepes nagyjából optimálisan fogja a hideg levegőt, én főleg erre vettem.
moto.hu
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
StoneBridge
senior tag
válasz Something_ #49190 üzenetére
Uhh, ezt jó tudni, sokat járok én is arra...
Közvetlen a rendőrség elől mérnek?Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
Something_
őstag
válasz StoneBridge #49209 üzenetére
Pont a rendorseg elott rendorautobol. Tobb kollegam is latta oket nap mint nap, reggel 8-9 kozott es este 6 utan is.
Kocsogok.
-
canniball
nagyúr
válasz Daywalker #49195 üzenetére
Azt szerette volna mondani, hogy aznap nyílt nap van nem kedvezményes tréning. Az csupán úgy jött elő, hogy a nyílt napon lehet rá regisztrálni.
Azt viszont nem vágom: aki nem vett részt SH-s tréningen (és nem is akar) annak miért jó kimenni?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Daywalker
addikt
válasz canniball #49211 üzenetére
Értem, de szerintem akkor is baromság annak hívni Hiszen max a tesztvezetés van ingyé Máskor ugyanúgy mehetsz bármit csinálni, pénzért, ahogy most is. De csak az én gondolatmenetem ilyen kicsavart, főleg ma, amikor mindenki összeesküdött ellenem.
-
Pocee
senior tag
válasz Something_ #49210 üzenetére
Szokták mondani,hogy aki k...ának áll,ne csodálkozzon ha mrgb.sszák.
[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
DigitXT
nagyúr
válasz canniball #49215 üzenetére
Sajnos nem... Amúgy az lennék, meg motorral is érkeznék - de "csak" akciós:
"Ha motoron érkezünk, vagy korábban már részt vettünk (akármilyen)
Safety-Hungary oktatáson, akkor akciósan gokartozhatunk (1000Ft/7 perc),
illetve ingyenes a bowling, a csocsó és a billiárd."[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Something_ #49204 üzenetére
A suzuki is beveszi 80-nal azt a kanyart, nem csak a húszéves, lógó futóművű e46... Az meg nagyon sokat számít városban, hogy hátsókerekes. De ez nem a bmw és nem is a trafipaxos topik. ha valaki fél a trafipaxoktól töltsön le a telefonjára online jelző programot (már van egy pár használható).
-
-
Archer
őstag
válasz Ferdzsoo #49180 üzenetére
A másodikban egy molibdén-biszulfid nevű szilárd adalék van, amit inkább kenőzsíroknál szoktak használni, gondolom emiatt is az eltérő sűrűség. Hogy most kell-e neked ilyen olaj, azt nem tudom, de ha az előírt minőségű és viszkozitású olajat öntöd bele mindenféle csodaadalék nélkül, akkor is nagyon sokáig jónak kell lennie, egy hajtómű amúgy is százszor többet kibír, mint egy lánc, érzékelni valószínűleg nem nagyon fogod az élettartam növelő hatását ha van neki.
HGabor89: a fizika törvényei mindenkire vonatkoznak, mindegy, hogy a Bájerisenék gyártották, a románok vagy a japánok...
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
lacima
tag
Sziasztok!
Motorvásárlás előtt állok, leszűkítettem két típusra. Ha egy árban van mi lehet az ajánlott vétel 2009 Suzuki GSR600 vagy 2009 Kawasaki Z750. A kawán gyári extra hasidom és üléspúp. Első motorom lenne, hosszútávra venném hétvégi motorozásra nem mindennapos használatra.
Köszi,
Laci -
válasz lacima #49223 üzenetére
A Kawa erősebb, viszont nagyobb és nehezebb is. Magasabb az ülésmagasság is. Nekem éppen sikerül rá úgy felülni, hogy leérjen róla a lábam. A Suzukinak szerintem papírforma szerint jobb az első teleszkópja meg a fékei. Alacsonyabb is, meg 20kg-val könnyebb. Felülnék rájuk a helyedben, amelyik kényelmesebb és jobban tetszik azzal hosszabb távon is elégedett leszel.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Ferdzsoo
addikt
válasz lacima #49223 üzenetére
Szerintem inkább az a kérdés melyik üléspozíció jön be jobban...
Szeretsz hosszútávon hasalni vagy inkább feljebb egyenesedve jobb?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Daywalker
addikt
Egyiken sem tul veretes a fek es a futomu...marmint kategorian belul teljesen oke, de egyik sem igazan jobb mint a masik a tesztek szerint. Ki kell probalni, forumon nehez okosnak lenni. En csak Z-n ultem...nekem fura az ulespoz. Csak a hasalos...
-
válasz Daywalker #49231 üzenetére
Én is csak a Kawán ültem, de azt is csak kiállításon. Menni nem mentem vele, nem is nagyon mertem volna, mert nagyon kényelmetlen volt nekem és nem éreztem stabilnak. A Suzuki alapjáraton hidegen hagy szinte minden kategóriában.
Papíron néztem, hogy a Suzukin nagyobbak a tárcsák és 4dugattyús féknyergek vannak míg a Z750-esen csak 2. A GSR600-on 43mm-es míg a Kawán 41mm-es az első villa bár ezen fordított.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
N0RBI
csendes tag
-
Daywalker
addikt
-
SirKero
őstag
Ha van valakinek jelenleg ( vagy volt ) Transalp XL600 gépe segítsen már. A mai nap el akartam vele indulni otthonról de mire bezártam a kaput leállt. Próbáltam indítani de semmi. Mivel a napi számlálóban csak 230km volt eszembe sem jutott,hogy nincs benzin de sokadik próbálkozás után átállítottam tartalékra. És egyből beindult. Rögtön a kútra mentem és 11,38 liret tudtam tankolni az az még közel hét liter a tankban volt.
Normális ez ,hogy a tank méretének közel felénél már át kell állítani tartalékra?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Something_ #49241 üzenetére
Ez 1996-os és 18L a tank mérete a szerviz könyv szerint. Ezért sokallom a tartalék mennyiségét. Én is kb 3-4 literre számítottam.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Topiccsendőr
addikt
Volt szerencsem mindkettohoz, a kawa acelvaza tenyleg nehez, de csak allohelyzetben. Menet kozben fel sem tunik. Ketdugattyus uszonyerges, a kawa, amihez szerencsem volt, azt palyara hasznaltak. Gondolom fog az olyat, mint a zold festek. Nem hiszem h gond lenne vele. Bar eleg olcso nyereg, hullamos tarcsaval, fene tudja melyik a jobb. A gsr en nem uszonyerges, de nem is monoblokk.
Nekem a gsr baromi nagy a z hez kepest, tankja pufi, a z sokkal sportosabb, dogosebb kinezetre. De a gsr aluvaz tenyleg konnyebb. Csak semmit nem mozgat meg bennem. Egyszeruen nem jok az aranyai.
A gsr alkatreszeiben egy paraszthajszallal minosegibb, de nalam a kawa a nyero.Explosión de dos tiempos
-
Topiccsendőr
addikt
válasz SirKero #49242 üzenetére
Jozan paraszt esszel a benzincsap "on" allasara szolgalo cso, (a tartalyban van) sokkal hosszabb, igy magasabb benzinszintnel kell nyitni a tartakekot. Nem gyari csap van benne, vagy lecsereltek a csapban a csovet pl korrozio miatt.
[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
válasz Topiccsendőr #49243 üzenetére
Akkor te objektíven tudod szemlélni a kettőt. Én csak a papírformát néztem. Egyébként én is a Z750-et venném csak kéne vagy 10cm-t nőnöm, hogy kényelmes legyen.
-
m4rc!
őstag
Bőrruhát (kabátot, csizmát) mivel szoktátok ápolni/tisztítani?
We are analog players in a digital world
-
-
SirKero
őstag
válasz Topiccsendőr #49245 üzenetére
Na az nagyon jó
Vagy 200 kilométerenként tankolok vagy megreszkírozom , hogy átteszem tartalékra és hátha elfelejtemMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest