Új hozzászólás Aktív témák

  • stereodead

    csendes tag

    Megírtam a posztot a kismotoros topikba is, de azt hiszem itt is elfér, elvégre a motor méretének itt nincs sok jelentősége, és szeretném a ti véleményeteket is hallani.

    Múlt csütörtökön volt egy kisebb balesetem.

    Gurulok úgy 50-nel a Teréz körúton a Nyugati pályaudvar irányába 50cc-s Honda Today robogómon. A kereszteződésnél áll egy autó, kerülném jobbról de egyszercsak úgy dönt a sofőr hogy index vagy bármiféle jelzés nélkül befordul jobbra. Rámarkolok a fékekre, félrerántom a kormányt de így is súroltam, annyira hogy a térdem bevertem, a robogó oldalát meghúztam és az idom is eltört egy ponton. Még fel sem fogtam mi történt amikor látom hogy megindul az autó tovább. Visszagurulok mellé megkérdezni, hogy hallott-e már az irányjelzésről, mire elkezdi magyarázni hogy ő erre nem ér rá, sietnie kell.

    Mondom hogy azon túl hogy csak a reflexeim meg a kurvanagy mázlim mentett meg egy komoly sérüléstől a robogómat is összetörte. Mire elkezd kurvaanyázni és kiránt a tárcájából egy ötszázast (azaz ötszáz forintot) azzal, hogy tessék bazmeg ittvan.

    Megkérdezem, hogy ezt komolyan gondolja-e, mire "akkor jelents fel baszdmeg!" felkiáltással beletapos a gázba és elhúz.

    A rendszámot felírtam, és elvileg a térfigyelő kamera is látta az esetet. Ti tennétek feljelentést? Ha megteszem mire számíthatok? Hogy szokott az ilyesmi zajlani? Ez volt az első olyan balesetem amelynek nem én voltam az egyetlen résztvevője.

    fgsfds!

Új hozzászólás Aktív témák