Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    válasz dellfanboy #39822 üzenetére

    Én 4 órát vezettem össz vissz forgalomba, reggel 10-re kimentünk beöltöztünk végigmentünk azon a 3 útvonalon amin menni szoktak a vizsgabiztossal, asszem 2x végigmentünk mind a hármon és ennyi.
    Nem mondom maga a 4 óra teljesen korrekt volt mert végig beszélt a fazon a fülembe mire figyeljünk, fordítsd a fejed hogy látszódjon körbenézel ésatöbbi végén még egy 20 percet összegzett.
    Namost nekem akinek a motor vezetésére meg a forgalomra annyira nem kellett figyelni max arra hogy ne rutinból csináljak mindent nem volt probléma, de aki PL nem szokott vezetni, nem ült még elötte motoron annak azért ez gáz lehet. Egyedül ugye arra kelett figyelni hogy ne rutinból menjek, kikerülésnél ugye hátranézni szépen megállni a stoptáblánál látványosan körbenézni, indexelni mindehol ésatöbbi...kicsit nehéz volt az elején visszaszokni erre.

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák