Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Igen, ők...
(#39249) polimorf: qrva meleg lesz, így nagy reményeket nem fűzök a dologhoz, sőt "jó szokásomtól" eltérően, egy sima farmernadrágban szándékozom menni a protektoros cordura gönc helyett. Hátha nem most ér baleset... (Sőt, a zárt bukó helyett a nyitott kínai sisakban is erősen gondolkodom, bár abban meg nincs napszemcsi....)
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Tegnap beiratkoztam "A"-s tanfolyamra. Azt mondták, hogy majd be kell vinnem az EÜ-s lapomat amit a "B"-s jogsihoz kaptam. Ezel az a baj, hogy valahová elkeveredett időközben. Be lehet valahonnan szerezni?
-
polimorf
tag
válasz Bogyó bá' #39251 üzenetére
Ha megyek is valamerre hétvégén, én se fogok agyonöltözni ilyen melegben.( Moskytót próbálom rávenni egy gurira )
Nekem a nyitott bukómon alapból sötét plexi van, viszont este nem látok benne semmit
Ezen az útvonalon filózok: 453 km
Esetleg ha valakinek van kedve csatlakozhat.[ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Anulu79
addikt
a B-t 2005-ben csináltam. Én is kérdeztem de azt mondták a "suliban", hogy kell nekik.
-
kcsa
veterán
válasz Anulu79 #39259 üzenetére
Márpedig az nem kell. Első találatom:
Kategóriabővítésnél a vezetői engedély kiadásához az alábbi iratok, mellékletek szükségesek:
érvényes személyi igazolvány, vagy érvényes útlevél (új típusú személyi igazolvány esetén lakcímkártya is)
vizsgaigazolás a Közlekedési Felügyelőségtől
(ha szerzett PÁV kategóriát vagy II.-es csoportra orvosi alkalmassági véleményt kérjük, azt is hozza magával)
4000 Ft-os illeték, 62 év felett 1500 FtFocus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
canniball
nagyúr
válasz Bogyó bá' #39245 üzenetére
Helyes! Vasárnap is úton lesztek vagy csak szombaton?
"...Tata is benne van az útvonalban (amit egyébként nem kötött az orromra, meglepinek szánja)."
Akkor honnan tudtad meg?.mf!
Motorozni, persze.
Köszi a tippet, néztem arrafelé is az utat csak úgy voltam vele hogy biztos k@ka a 10-eshez képest; de akkor majd felvetem a többieknek hogy mit szólnának ha arra mennénk.A gépet nem mutattad még meg szakinak? Azt hittem már meggyógyíttattad...
Anulu79!
Két éve csináltam B125-t, tavaly a különbözetit, az eü. papírt egyszer sem kérték; iskolai bizonyítvány+jogsi fénymásolata kellett mindkét alkalommal.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Anulu79
addikt
Van online kressz teszt ami aktuális?
-
csongi
veterán
Ez a baj keremszepen! A tesztet bemagolni nem ugyan az mint a szabalyokat megtanulni!
-
Laraxior
titán
válasz Archer #39268 üzenetére
En is ezzel gyakoroltam, es a vizsgan is ez volt én még iden vizsgaztam, B-ből meg 2009ben.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
polimorf
tag
válasz AndrewTdi #39273 üzenetére
Egy napos a karika. Szerintem nem olyan nagy táv, hogy kétnaposra kellene szétosztani.
Az, hogy szombat vagy vasárnap nekem teljesen mindegy, én tudok alkalmazkodni. Neked melyik lenne jobb?[ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
.mf
veterán
válasz canniball #39262 üzenetére
Nemrég újították fel, akik mesélték motorosok nagyon dicsérték. De nem tudom, hogy végig, vagy csak a Tatához közelebb eső része.
Nem, még nem. Most annyi a meló ("már csak egyet kell aludni az augusztusi go-live-ig!"), most hétvégén is dolgozni fogok, úgyse lenne időm motorozni. Méréspontokat és madzagokat kimérni (nagyon valószínű, hogy kh) pedig egy hosszú dolog, az otthoni munkaóra-díjakkal legalább nem sokszámjegyű...
Grillo: T9?
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Android alá nem ismertek valami jó útinform alkalmazást?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
csongi
veterán
válasz Zolee_70 #39283 üzenetére
ha van allando mobilnet. Egyenlore a roming dijak miatt kulfoldon rohadas draga, es itthon varosokon kivul jo ha van 2g, foleg temposan haladva. Egyebkent valoban jo lenne, csak vegyesen. navigalna muholddal, es adatokat frissitene online.
En igo-t hasznalok, a keleti terkepek nem erosek, romania es tarsai. A google maps terkepileg jobb, navigalas szempontjabol fapadosabb. Sygic nekem nem jott be, bar a szelvedore vetitett navigalas aranyos es egy ideig izgalmas aztan nekem mar zavaro. A muszerfal vilagitasom mar csak korom sotetbe lathato, annyir levettem a fenyet, sokkal biztonsagosabb. -
válasz Zolee_70 #39283 üzenetére
Nekem ennél sokkal egyszerűbb kellene. Nem navigálok. Olyasmi lenne jó amiben beállíthatnám a számomra fontos utakat és ha azokon van valami akkor kapnék egy rövid értesítőt, hogy itt és itt ez van.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz -Mosquito- #39286 üzenetére
köszi
-
canniball
nagyúr
válasz -Mosquito- #39290 üzenetére
Bár nem tudom mire érted, de büszkén vállalom.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Type-R
őstag
van itt valakinek tapasztalata oxford termékekkel, pl tanktáska?
-
Type-R
őstag
-
polimorf
tag
Ebben a melegben motorozott valaki? Én a klímás lakásból ki se mertem menni csak fagyizni
-
válasz polimorf #39296 üzenetére
Én igen. Munkából haza. 14óra körül. Azzal kezdtem, hogy mielőtt ráültem a motorra hideg vízzel lelocsoltam az ülést, de 2 perc alatt száraz lett. Gép pöccr indul, melegítés nuku és már téptem is haza, hogy a menetszél hűtsön le. A Szabadság híd alatt megcsodálhattam a tűzoltók munkáját.
-
polimorf
tag
válasz csongi #39299 üzenetére
Ezek szerint én vagyok a papírkutya, nekem ez már túl meleg. Meg egyedül nem olyan érdekes, és nem volt senki akivel mehettem volna.
Minden esetre az a majd 500km nem gyenge teljesítmény ilyen időben, minden elismerésem
Ennyi km-el már erre is eljöhettél volna, itt megaludtál volna másnap meg vissza.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest