Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Archer

    őstag

    Nekiálltam nézegetni a japán gépeket, mivel 675-ös blokkból (Daytona vagy Street Triple) szinte 0 a választék. Ha esetleg felkerül valami, az lesz az elsődleges de nincs nagy dömping.
    Régebben ajánlottátok itt az R6(R)-ot, hogy talán technikailag az a legjobb. Viszont mindenhol az írják/mondják, hogy az inkább pályagép, utcára nem az igazi, utast meg el lehet felejteni. Akkor néztem a 600RR-eket, de 2007-estől, amin elég sok újítás van, nem igen van normális árban, 1,4-1,5-öket elkérnek értük, 2 körül meg láttam zsír újat, valami beragadt készlet, ahhoz mérten drágák. Amúgy alapvetően tetszenek csak a hirdetéseknél jobbra-balra kamuzik mindenki.
    Csak kíváncsiságból ránéztem a Ninjákra és ott azért barátibb árak vannak, néhány éveset már lehet venni annyiért, mint Hondából 2-3 évvel idősebbet. Persze tudom az állapot a lényeg, csak a puszta adatokat nézegettem. Külföldi fórumon olvastam olyat, hogy valaki szerint a nagy H összeszerelési minősége meg az anyagok messze jobbak mint a zöldeknél, ebből mennyi lehet igaz? Esetleg van a ZX6-nál valami ismert széria hiba vagy évjárat amit érdemes kerülni?
    Vagy akár az R6 is jó lehet nekem? Kb. 175 magas vagyok meg 75-80kg között. Elsődlegesen utcára lesz egymagam részére, de néha-néha lehet, hogy lesz utas is. Pálya nincs kizárva de az majd csak később, egyelőre barátkozni akarok a géppel. Gixxerek nem tetszenek.

    Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

Új hozzászólás Aktív témák