Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Éljen az EU!
„Július elsejétől kevesebb mint a felére – megabájtonként 45 eurócentről 20 eurócentre - csökken a mobil adatroaming díjak maximális összege az Európai Unióban. ”Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Tu ne parlez pas français? Je suis très désenchanté. Essayez-vous Google Traducteur!
☺[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Ki lettél osztva.☺☺☺
Apropó: a VOIP-os fórumban olvasottak hatására, megőrültem és vettem 4 db. Praktikum +Net Mini Expressz kártyát (kemény 300 ft/db.) úgy, hogy el sem olvastam rendesen a dobozon lévő szöveget, mert apróbetűs, és nem volt nálam az olvasószemüvegem (bár a 10 MB nagybetűkkel van, az kiveri a szemet).
Úgy emlékeztem, hogy havi 200 MB adatot kapok, erre kiderül, hogy havi 10 MB a porció, ami egyenlő kb. a nullával, bár 20 perc voip talán még beleférne.
(Ezeket amúgy csak magyarországi lakhellyel lehet használni.)El fogom adni őket.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
„Dear,
Please provide us with your number so we can change the menu language.
Best regards,
Croatian Telecom Inc.
Online customer service
E-mail: Info@t.ht.hr”Tehát, ahelyett, hogy alapból mondjuk kétnyelvű SMS-eket küldenének, ki kell belőlük ezt imádkozni.
Pedig az lenne a legegyszerűbb, ha már a kártya vásárlásakor meg lehetne adni a kommunikáció nyelvét. Az egyiknél talán működik is ez.Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Értem, és köszi!
Egy rokonom van Németo.-ban közel a holland határhoz, és nem tudom milyen csomagja van (hang), de „ingyen” (havi 5000 perc?) beszél mindenüvé (de lehet, hogy csak EU-ban). Majd megkérdezem, hogy mi a csuda az.Jut eszembe, a FVD-t nem lehet blokkolni - az okosok szerint - mert web-alapú.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Ezek a horvátok is EU-tag lettek, meg kéne a pénz a turizmusból, de arra képtelenek, hogy angolul is elküldjék ezeket az SMS-eket. Erre még a románok is képesek, tudtommal.
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Sztbeni hsz-eivel az a baj, hogy annyira részletesek, bonyolultak, hogy az ember amire a végére ér elfelejti az elejét.
Biztos sokat dolgozik rajta, de engem elijeszt ez a szőrszálhasogatás.
Sokkal jobb lenne, pár mondatban leírni, hogy beszélgetésre, hazatelefonálásra ez a legjobb, mobilinternetre az, és csókolom. (Apropó, az ilyen 300 MB-os mobilnetek legfeljebb egy hétre elegendőek.)
Ott húzd meg a csavart, vazze!
Aki több infót akar, az meg rákattint.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
válasz
sebkri25 #303 üzenetére
Nincs időm nagyon belemenni, de érdekességként jegyzem meg, hogy itt Magyarországon (valszeg Romániában is) pl. a Diginél vagy a Telenornál már bankkártyával is lehet fizetni, egyenleget feltölteni.
...és nem fogod elhinni mit találtam az oldaladon:
”Wir akzeptieren folgende Kreditkarten: Visa, Master Card.”[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Hipp-hipp-hurrá!
Ez a Nellie néni még sokra viszi, én mondom!Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Romániában az az érdekes még, hogy a Digi kábeltévés szolgáltató egyes kábeles internet előfizetőinek (Fiberlink 2) ingyen mobilnetet ad, de azok is élvezhetik a mobilnet előnyeit, akiknek Fiberlink 1-es csomagjuk van: 10-25 lejért (680-1700 forintért!). Szó volt róla, hogy egyes multik anyaországukban sokkal előnyösebb feltételekkel kínálják ugyanazt a szolgáltatást anyaországukban, mint Magyarországon. A DIGI is ilyen!
Nekem műholdas DIGI TV-előfizetésem van Magyarországon, és havi 1500 ft-ért megvan a legolcsóbb mobilnetes csomagjuk (1 GB, a Telenor hálózatán nyomatva). Nem rossz, de azért Budapesten is néha átkapcsol Edge-re.Én őszintén szólva elvárnám a Digi-től, hogy a mobilnetem mindenütt működjön, ahol leányvállalata van (pl. Romániában, Szlovákiában stb. is). Igazából ezt EU-s szinten kéne már szabályozni, hogy legyenek végre összeurópai csomagok (úgy hang- mint adatátvitelre).
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Nincs olyan mobilszolgáltató, amely kedvezményes lenne.
Ezt el kell felejteni. Haza valamilyen csevegőprogival (Skype, Yahoo!Messenger), vagy FreeVoipDeal-lel kell telefonozni. Már E.T. is ezeket használja, és meg van elégedve. :-D[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Nem tudtam, hogy ez a topik már létezik, ezért megnyitottam ezt a topikot: Mobilinternet külföldön...
Legyen minden jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest