Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OccsE
aktív tag
Kedves tudalekos okostojas... ez egy fizetos forum?
Kaptam toled vagy barki mastol penzt azert, hogy HELYETTED kideritsem a kerdesekre a valaszt?
Talan meg annyira ujonc vagy az eletben (nem csak itt a forumon), hogy en leszek az elso akitol hallod:
Az eletben semmi sincs ingyen!!! Es ha kapsz vmit azt illik megkoszonni, nem pedig fikazni!Az hogy mikozben en (es meg egy paron itt a forumon) keresgeltem magamnak flottat es kozben gondoltam masokra is, hogy legalabb az utirany meg legyen, hogy legalabb legyen HOL kerdezhess, hogy legalabb tisztaba legyel azzal mennyi lehetoseg kozul tudsz valasztani.... es te ide johess es fikazzhass, mert elsore nem kaptal valaszt minden kerdesedre....
Koszonyjuk Emese
-
gboszi
senior tag
Már ne is haragudj, de te mégis mit vársz? Elég sok melo van az első hsz-ben, s akkor valaki a semmiből (kvázi újonc) idejön és beböfögi, hogy mondják meg neki a tuti flottát...vagy hogy ácsi ennek átverős szaga van. Szerintem akkor ti ne flottázzatok. Vagy azt szeretnétek, hogy valaki azt irja a forumon, hogy ha nem tetszik akkor visszafizetjük az árát, bocsi, hogy rosszat ajánlottunk? Különben meg annyi, hog ha meglenne a tutiatyauristenflotta akkor nem kellene ez a forum, valamint mindenkinek más az igénye, ezért is van első hsz.
Ha igy folytatod a wikipedian a troll cimszó alatt a te kommented lesz...
"If you're good at something, never do it for free!"
-
z67
őstag
Én is szerződés előtti sorvezetőnek véltem inkább, mint okoskodásnak. De az egész ITcafe fórumra jellemző, hogy inkább 10 mondatban kioktatnak, olvass vissza 10 ezret, stb, mint hogy segítenének 5 szóban. Pont ezért, ha lehet, inkább csak olvasok. Tisztelet a kivételnek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Lexus, Toyota topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.