Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát, szerintem az érintőképernyős bevitel tartósabb lesz, mint a mostani gombos pótméteres csavargatós klikkelős. Szintezésnél kész kín körbevinni a fejet, mire beállítom, hogy melyik tengely, mennyit menjen, milyen lépésközzel, utána meg ugyanez vissza, és be a másik menübe.
Szerintem rohadt kényelmetlen, bár az is igaz, hogy nem kell sűrűn csinálni.
De amúgy abban igazad van, hogy ha le is cserélem, szerintem volna más, ami fontosabb, pl extrudert fémre, meg hasonlók.
Csicsa meg persze, nem képvisel valós értéket, de azért csak szebb egy áttekinthető menürendszer alatt dolgozni, mint ezen a mostanin. Kb 90-es évek stílusa. Bár tény, hogy a nyomatot semmiben nem befolyásolja.Mr.Csizmas
Na igen, de melyik silent board? Nem terveztem még egy Raspberryt is beiktatni. Az mire kell? A közvetlen etetéshez? Olyan board nincs, ami ezt tudja, mert van rajta pár MB ram, amiből tud olvasni? Vagy valami hasonló?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Milyen TV-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Facebook és Messenger
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Hatalmas csomag vicc áron ,minden új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép állapot
- Ps5 Slim lemezes 1TB/2TB extrákkal
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot