Új hozzászólás Aktív témák

  • Balage76

    senior tag

    válasz dave93 #11889 üzenetére

    Inkább a Win7 mint az XP.

    Netezés közben is jelentős, érezhető gyorsulás és előrelépés lenne egy 5400RPM 8Mb cache-s 500Gbos vinyóval szemben? Az SSD az írás/olvasási műveleteken gyorsít, tehát ha már minden betöltődött, akkor mindegy.

    A csavarok helyei pont ugyanott lesznek az SSD-n is mint egy 2,5 noti vinyón, tehát elvileg a gyári keretbe be tudom rakni? Igen

    A SiS M672 chipset is szeretni fogja vajon? Nemrég telepítettem win7-et SSD-vel egy notebookba ami hasonlóan régi volt, emlékeim szerint ugyanezzel a chipsettel. Nem volt gond vele. A biztonság kedvéért javaslom hogy kérdezd meg Fire/Soul/CD-t a Flash SSD topikban, ő nálam jobban ismeri ezeket a részleteket.

    A gyenge proci mellett és a SATA2 port mellett (közben megnéztem és a gyári vinyója SATA2 volt, szóval gondolom a port is az) is azt mondod inkább 32Gb SSD és külső vinyó mint egy 500Gbos belső 5400/8as vinyó? Összességében ez a legnehezebb kérdés:
    - Ha mindíg kell a plusz tárhely és valóban notebookként használod a gépet (csak netezésre), akkor én maradnék az 500-as vinyónál inkább. Nekem zavaró lenne hogy örökké ott lóg a vinyó a dróton, ráadásul előbb-utóbb a csatlakozó is megadná magát.
    - Tudom hogy többször leírtad a 13ezres limitet (hiszen ez az ára az 500-as vinyónak), de én a helyedben átgondolnám, hogy össze tudok-e szedni még 10 000-et. 23000-ért normális boltból 120-as SSD-t kapsz amivel kb ugyanott vagy mint eddig a 160-as vinyóval és nem kell a külső vinyó sem.

    13k-ig bezárólag melyik modell volna best buy? Adata Premier Pro sorozatból EZ vagy EZ

Új hozzászólás Aktív témák