Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz kecskesadam #16008 üzenetére
Manapság már szerintem könnyű olyan programot (vagy scriptet) találni, ami több képet megfelelően összeilleszt eggyé. Mint ha panorámaképek készítenél, de feldolgozáskor tudatni kell vele, hogy sík felületről van szó. Három db A4-es szkennelésből kijönne egy tökéletes A3-as mindenféle illesztési hiba nélkül.
Persze ha nagyon sok oldalról lenne szó, akkor nem érné meg vele szórakozni. Mármint a szkenneléssel, mert az összeillesztés az automatikusan megy.
-
PociAti
őstag
válasz kecskesadam #15995 üzenetére
Szívesen! A B210 nem multifunkciós, nincs benne szkenner (viszont duplexes). A nyomtató része mindkettőnek 1200×1200 dpi, ami elég jó, de ez csak nyomtatáskor igaz. Másoláskor 600 dpi-s a B205.
-
PociAti
őstag
válasz kecskesadam #15993 üzenetére
Igen, a legtöbb Xerox AirPrint-es, és amit ajánlottam az is az. Viszont a három kevésbé ajánlható közül linkeltem be egyet, ezek a 3020V_BI, 3025V_BI és 3025V_NI modellek.
Amik inkább ajánlottak: B210V_DNI, B205V_NI és B215V_DNI. (Az első csak nyomtató, többi másol is.)
Árukeresőn 50k alatt: B205V_NI, és a Xerox hivatalos, magyar nyelvű honlapján a mobil nyomtatás résznél ott az AirPrint. -
PociAti
őstag
válasz kecskesadam #15991 üzenetére
Egy ideje nagyon elszálltak az árak. Bő fél év múlva remélhetően jobb lesz a helyzet.
Árukeresőben sorba rendeztem a WiFi-s mono lézernyomtatókat.
A listában ez az első (azaz legolcsóbb) ajánlható és AirPrintes nyomtató: Xerox WorkCentre 3025V_NIEz tényleg nagyon jó nyomtató, - bár téged nem érint - de gazdaságosan üzemeltethető, nagy tudású. Hátránya a hátul nyitott papírtálca, ami miatt állás közben porosodik a papír. (Csak nyomtatáskor kell bele tenni papírt.)
A többiek vagy nem AirPrintesek, vagy kerülendő márkához tartoznak. Ennek a nyomtatónak az ára 35.000 Ft-ról ment fel 57.000 Ft-ra.Miközben egy használt, 2016-os, A3-as Canon fénymásoló itt a hardveraprón 20.000 Ft. Ha van otthon hely, munkahelyen egy szabad sarok ahová be lehet állítani, akkor ez igazán jó vételnek tűnik. Ugyanitt 30 és 36k Ft között további működő A3-as másolókat lehet kapni, csak ezekben nincs AirPrint, viszont hálózatos gépek, IP cím alapján meg lehet őket találni.
Szerk: Még annyi, hogy kettő között is van élet. Helyedben használtan vennék valami közepes méretű gépet. Ha fontos az AirPrint, akkor valami modernebb, alig pár éves készülékre lesz szükséged.
[ Szerkesztve ]
-
PociAti
őstag
válasz kecskesadam #15987 üzenetére
Azért egy tintasugaras nyomtatótól elég szép, ha 12-15 évet elmegy!
Tintások nagy ellensége a ritka használat, mert beleszárad a tinta, évek során komponensekre bomlik a festék. Eredeti tinta esetén jóval kisebb ennek kockázata, de akkor sem elhanyagolható.A lézerek kevésbé érzékenyek, de azok sem örök darabok. Nem sok 2000 előtti működő A3-as nyomtatót lehet látni, mert van egy csomó olyan műanyag alkatrész, ami eltörik, vagy ha görgő, akkor elmacskásodik.
Az A3-as szkennerrel rendelkező másológépek nem egyszerű otthoni igényű berendezések, így egy csomó olyan - ár drágító licencelt - funkcióval lesznek tele, amire nem lesz szükséged. Erre a feladatra nincs ideális nyomtató, csak kevésbé fájdalmas. Keresgélés közben neked kell majd eldöntened, hogy ér neked +30.000 Ft-ot egyik vagy másik funkció. Ez a folyamat a leginkább időrabló az egészben, és ezt a részét senki más nem tudja helyetted megcsinálni.
(Régen sok kottát másoltam, zeneiskola közelében dolgoztam. Főleg szakdolgozatok esetében kerültek elő egész érdekes darabok, mint pl. Ligeti György - Artikulation.)
-
LámaZ
addikt
válasz kecskesadam #7734 üzenetére
„Évi (!) 10-15 oldal nyomtatásához”
Aki csak ennyit nyomtat évente, annak én megtiltanám nyomtató vásárlását.
Küldje el a nyomtatandót e-mailben a CopyGenerálba, és ott kinyomtatják olcsón.Legyen minden jó!
-
Gergőke88
addikt
válasz kecskesadam #7748 üzenetére
Gyarto honlapjan a keszulek adatainal fel van tuntetve altalaban.
-
epzon
őstag
évi 10-15 oldal nyomtatására vedd meg a legolcsóbb lézernyomtatót aminek a legnagyobb a kezdőtöltete
márka mindegy kb ugyanazt tudja mindegyik.
-
Gergőke88
addikt
Szia!
Samsung M2022.
Mono lézer, 2 év garanciával, kb 500 oldalnyi festékkel. Ez neki akkor évekig elég lesz.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest