- Töretlen a szilícium-karbid chipek népszerűsége
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz
Tikakukac #139290 üzenetére
Ellenben sok anyázós és megdöglesz privát annál inkább.
Ha ilyen van és létezik, az egyedül azt az embert minősíti aki írta. Nem tudom hogy lehet ennyire felkapni egy ilyen nevetséges dolgon a vizet. Számomra a laptop egy használati eszköz, semmi más. Semmi érzelem nem fűz hozzá. Én csak néhány kétséget szerettem volna eloszlatni. Számomra az sem érdekes hogy valaki mit ajánlj és mit nem. Viszont azt tudom hogy a másik topikból kb. 3-4-en birtokoljuk ezt a típust, valaki nem 2 hónapja mint én, hanem már fél éve és a mai napig ír hogy mennyire meg van vele elégedve. Nem hullott szét, nem nagyon hallottam még hogy ezeket a gépeket tömegessével hordják javítani, nem fő meg a levében játék közben. Ha lenne vele galiba azt is leírnám egyből, ahogy eddig is tettem a topikokban bármilyen eszközömről legyen szó (telefon, laptop, konzol...teljesen mindegy).
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest