Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Mezga Aladár #9397 üzenetére
Igen, már azóta belegondoltam, hogy hülyeséget kérdeztem. Csak annyira nem használok aluvezetéket, hogy fogalmam nem volt a méretezéséről.
A konyha egyébként réz vezetékes.
A kapcsolótábla schneideres, tehát valamennyire új.
Vagyis nem schneider hanem merlin gerin, azthiszem 5-6 éve vehette meg. Viszont a réz-alu kapcsolat betyáros, az egész biztosítékdoboz, mint a madárfészek.
Kár volt kinyitni. Egyáltalán nem is értem miért nem lehetett kompletten cserélni, bár így kár lett volna. Majd kibogózom.
Ráadásul ez valami ritka panel tipus, és a legkülönfélébb házgyári megoldásokat alkalmazták itt.
Az külön gyönyörű, hogy a föld elindul, de nem érkezik meg, ráadásul, szerintem a padló alatt vezették át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest