Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
válasz
#73959936 #55114 üzenetére
Komfort erzet minden klimanal van. A merteke az ami megkulonbozteti a markakat. Suzuki vs Merci.
En arra akartam erosen celozni, h ha van egy Japan klima ami annyiba kerul, mint egy kinai, akkor ertele,szeruen a japant erdemes valasztani. Nekem szimpatikus, hogy x eve pont ugyan azt a klimat gyartja a Daikin, mikozben masok minden honapban kihoznak valami ujat, mert az ujitasi kenyszer es a mennyisegi eladas mindennel fontosabb. Az, hogy 2-5 ev mulva mar nem lesz alkatresz egy kinai klimahoz, mert azota eltelt idoszakban 10 fele tipusvaltas tortent, az nekem nem annyira bejovos. De ez mindenkinek egyeni preferenciaja.
A szutyok alatt nem a koszt ertettem, hanem a markatlan, dzsunka klimakat
Minden klimaval lehet huteni, futeni. Meg a tesco gazdasagossal is, meglepo modon
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Ülőgarnitúra 3-2
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest