Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Beltéri riport és "macro"/dokumentációs jellegű videózáshoz milyen olcsó MFT kit-et ajánlotok 300-600EUR közt?
Csak műfényben használnám, mert ebben az ársávban amit eddig láttam, átlagos napfénynél a legtöbb gép képe számomra kezelhetetlen.
Ugyan nem m4/3, de az alábi videók minősége már nekem megfelelő lenne:
Riportnál: LX-7 0:22-0:35 között a bőr tónusa és részletessége,
Macro-doksi, Oly XZ-2, az első 50 másodperc. A hangszerhez hasonló, fa-fém-lakk trojkából álló eszközöket szeretnék legtöbbször közeli, 1:2-1:3 környéki nagyítással makrózni és "tárgyvideózni".Mivel tényleg semmi extra fícsörre nincs szükségem, csak az számít, hogy mi jön ki a szenzorból az adott ársávon belül. Még csak tovább sem akarom fejleszteni a rendszert, később úgy is valami GH3/4 lesz belőle, de erre jelenleg nincs keretem. A dof-mizéria sem hat meg, sem a sok ráakasztható külső kiegészítő.
Az LCD jó lenne, ha kihajtható lenne, de nem kizáró ok a fixen beépített sem. És mivel később amúgy is váltok valami akkor épp aktuális GHx-re, így nem erőltetném a ha még rádobok 100EUR-t akkor ennyi meg ennyi extrát kapok pluszban kezdetű, véget nem érő litániákat. Sokkal inkább fordítva nézem: ha még lefaragok belőle 50EUR-t, akkor is megmaradhat a képminőségem.
Ja, meg legyen rajta állványmenet, de az sem kell, hogy az optikai tengely alatt legyen.Egyáltalán, a fenti kritériumokat figyelembe véve, érdemes nekem olcsó m4/3 vázak közt keresgélni, vagy lőjek egy LX-7-et a legközelebbi áruházban?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest