Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Most voltam az akkuboltban, ott volt mindhárom, amit a fórumokon ajánlotta(to)k.
Varta Silver, Exide, Yasuma (vagy mi )
A srác most szabin van, de a helyettese is vágta a dolgokat. Ő az Exide-t ajánlotta, 72Ah 28k, de ebből még lejön majd valami, mert ismerem a főnököt.
Most 72Ah van benne, azt mondta, hogy ekkora elég is lesz bele, de ebben a fizikai méretben van 77es exide is, magasabb indítóárammal, csak az 1,5 centivel magasabb és lehet nem lehet lecsukni a motorháztetőt, bele kell próbálni. Az viszont durva, hogy 10 ezerrel drágább, mint a 72-es.
Megmérte a töltést, 13,5 voltot mért, szóval nem tudom, az opelban mit néztek...
Azt mondta, hogy 16V töltés felett már folyna ki a sav és nem birnék megmaradni a savszagtól a kocsiban. Ehhez képes porszáraz az akku.
Mindegy, azért ránézetek a generátorra, aztán ha az megvan veszek egy akksit.
Más: Boldizsár eddig sem volt egy füstgyár, de chip nélkül jóval kevesebb a füst.
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
-
Rokon, jóbarát aki átver a legkönnyebben...
MÁS MOD: a hülyének is megéri
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
zolikaDB
veterán
Urak, ezzel a Hankook téligumival kapcsolatban vkinek van tapasztalata? Ismerősék Astrájára kellene, városi használatra.
-
-
giigz
veterán
válasz zolikaDB #64159 üzenetére
Biztos nem rossz gumi, és valószínűleg jól fog tapadni, nem jár rosszul vele, az ugye más kérdés, hogy én ennyiből Barum Polaris 3, Nokian W+ vagy ami a legjobb ezek közül, tehát a Hankook-nál is jobb, Semperit Speed-Grip 2-t vennék
(940 Ft-tal drágább darabonként, de sokkal jobb)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Balupapa
senior tag
Hát régóta figyelem akkor kb 100e körül mozgott, de mostmár tényleg 200at kérnek értük!
Le, hogy ro***djon meg
Hol kelt el ennyiért a 16os RS?
egyszerűen csodálatos[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
-
-
giigz
veterán
válasz MunezXBK #64163 üzenetére
Az meg az 5 hengeres Volvo motor, szerintem az is nagyon jó Na meg a 2.5 TDI után még annak imádom nagyon a hangját, főleg automatával amikor vált
zolikaDB: Tapasztalatom még nem volt vele, de tesztek alapján a Semperit a jobb, na meg én Hankook-ot alapból nem vennék, nekem nem szimpi az a márka... De az tény, hogy a Semperit jobban fog tapadni. Elvileg
-
giigz
veterán
-
sNORh
addikt
válasz zolikaDB #64159 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe, Egy Firestone-val jobban jár, vagy 1000-es ha van köztük.
195 alá nem adnám.[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
-
Revolit
senior tag
válasz MunezXBK #64136 üzenetére
Na, én most itt nem értek valamit
Most már megszűnt az év eleji váltás, mindig akkor kötsz biztosítást, amikor veszed a kocsit, és kell, nem? És egy évre szól a szerződés. Akkor hogy válthatnék mégis mindig év végén, mint régen amikor mindig akkor volt? Ugye megvettem szeptember elején, meg is kellett kötnöm. Legközelebb augusztusban tudok majd váltani, nem? (főleg hogy egyben előre kifizettem egy teljes évet ) -
Dr.Zoo
őstag
Munez, Runner: Találtam Nektek Volvot....
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
sNORh
addikt
válasz neduddki #64187 üzenetére
Bátyámnak hónap végén rendelek belőle egy 16-os szettet, majd kiderül.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Ck.
addikt
2005 tájékán van-e olyan auto, ami igazi japán?
Finom precíz kézi váltó, kellemes motor, megbizható auto. Lényegében ennyi lenne az elvárás.
Benzinesben gondolkodik kollégám, Mazda, Nissan, Toyota és Honda között.
Korábban volt neki régebbi Civic, Accord, Primera, Almera, neki az utóbbiak jöttek be jobban, ezért a Nissan nála helyzet előnyben van.
Kérdés, hogy a felsorolt gyártók közül maradt-e teljesen japán, vagy az összes elkurvult es összeállt más európai/francia/olasz márkákkal?
Tudtak-e olyan Nissant, ami nem francia, vagy mindenképp más fele kell nezelodnie?[ Szerkesztve ]
-
-
neduddki
nagyúr
válasz Dr.Zoo #64194 üzenetére
HI!
megint nemi izeet erzek a Zerben: hat mejjik totoya eszka afrikai?
udv
neduddki
mod: Ck.: accord 7g de akor mar 2006fl utanni
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
hdman
őstag
tulajdonos szerencsésnek érezheti magát, hogy sértetlenül szállt ki az autóból, ugyanakkor a pénztárcáját alaposan megviselhette az eset. Ha végül nem a javíttatás mellett dönt, hanem egy másik Corvette-et venne magának, ráadásul hat hónapos várólistára kell feliratkoznia. Ha nem akar sokat várni, húszezer forintos sürgősségi felárat kell kicsengetnie.
Utolso mondat LOL
Sopron city :)
-
Ck.
addikt
válasz Dr.Zoo #64194 üzenetére
A Nissannal a francia belső mit takar? Kárpit, műanyagok, műszerfal, kapcsolók? Maga a benzines motor es a váltó az japán?
A Honda es a Toyota eseten 2003-2005 közöttieknel nincs egy olyan modell sem, ami még japán?
Egyébként ha a gyártósor, a technológia megegyezik, akkor nem mindegy hogy Japánban, dél Afrikában vagy épp a sarkkörön szerelik össze?
Csak egy laikus kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest