Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
autóvásárlási teendők elötte utána, közbenről jó írásokat merre találok?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
runner 125
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz runner 125 #63913 üzenetére
Ja, akkor ez a topik.
-
didros
senior tag
Ez is elég jó kis alapmű:
-
Dare2Live
félisten
válasz DeFranco #63915 üzenetére
Elég jól ismerem az adott tipust (yaris ), meg szakszervízbe is elviszem állapotfelmérésre, meg nem is egy idős darab....
inkább az átíratást, pénzt mikor adom, mit kell elötte "jogilag" leellenőrizni(tulajdonostól vegyem...) dolgok amik problémásnak érzek.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Egy 2005-ös, 2M érétkű autónál 800-1M önerő és 1,5-2 év futamidő mellett beépített Cascoval milyen hitelt ajánlanátok autó vásárlásra? Tudom, hogy leginkább semmilyet, de mégis mit érdemes választani?
Van olyan, amiben lehetőség van előtörlesztésre "büntetés" nélkül?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Személyi kölcsönöket is nézd meg. Azoknál van előtörlesztés, és sok esetben kedvezőbb a kamata, mint az autóhitelnek.Casco akkor csak külön lesz.
(#63920) Qru: miknek kellene benne lennie? Mert ez egy elég tág téma. Vagy ilyen induló kérdések, hogy kor/ccm3/kivitel/ár/költségek?
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Qru
MODERÁTOR
-
Melack
veterán
Van itt valaki Kecskemétről, aki jár fel Pestre?
(#63928) DeFranco: megy PM.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Ne feltétlen ezt nézd, bár ez már egy másik téma. Azt is nézd meg, hogy x összeget ha 18 hónap alatt fizetsz vissza nagyobb törlesztővel, akkor mennyivel kevesebbet fizetsz vissza mintha kisebb törlesztővel 24 hó alatt adnád vissza. - remélem érthető.
THM is fontos. Előtörlesztésre pedig évente 1x van lehetőséged díjmentesen.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
pomk
őstag
válasz Melack #63930 üzenetére
Tiszta, érthető.
Nincs valami normális kalkulátor, ami több kölcsönt hasonlít össze táblázat szerűen?
A netrisk-es nem a legjobb. Csili-villi karácsony fa, de a lényeg nem igazán derül ki számomra. Mindegyikbe külön be kell mennem, hogy lássam a részleteket. Egy olyat szeretnék, ahol beírom, mit keresek és kiírja, hogy melyik banknál mi mennyi. -
addikt
Nem tudom ki szidta,de sokkal jobb ez a castrol magnatec olaj a kocsiba,mint olaj nélkül.Sokkal csendesebb és egyenletesebben jár a motor
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Ez egy alkusz lesz valószínűleg. Mindenképpen autóhitelt akarsz felvenni személyi kölcsön helyett?
Valszeg egy kicsit több időbe fog kerülni, míg a megfelelőt megtalálod. Ügyintézési díjat is vedd bele a költségekbe.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz lorcsi #63923 üzenetére
Úgy indult, hogy másnak néztem 10év és 700-900Kért de vmiről le kell mondani, vagy műszakilag volt rendben és valós 150.000km alatt jár de nincs ép sarka, vagy kasztni rendben van de nem tudja megmondani mikor volt utoljára olajcserén, aztán kiderül 3éve...
magamnak miután priusra sajnálom a pénzt, Yaris 2t EXEt kerestem lehetőleg VSCt + 4-5év kevés km + ugye legalább az első 3évben garancia miatt szakszervizbe volt vive ennek van nyoma + nincs rajta nagyobb törés.
Ha kihuzza az ember a VSCt lehet ilyet találni csak mire meg tudtam volna nézni... már elvitték.Ezt nézem meg 1.5h múlva ha minden koser vele akkor 99% megveszem.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/yaris/toyota_yaris_1.3_exe_52e_km-7303734Tessék megnézni hátha észrevesztek vmit képen amit én nem!
szerk: Azt, hogy tehermentes e a kocsi azt, hogy tudom kideríteni???
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Vw polo classic sedanról mint első autó mi a vélemény? Illetve mennyi a reális használt ára mondjuk egy 99 -es darabnak?
-
batai15
félisten
válasz Melack #63943 üzenetére
300-450-500kb.400 kb már egy 2001es évjáratú. Mondjuk konkrétan azért kérdezem, mert egy ismerős venni akar egy dacia dustert, és megválna tőle. Láttam ha baja volt egyből szerelőhöz vitte. Az 99-es.
azért nem tudom az árát, mert igazából ad hozzá téli lemezfelni szettet 1éves gumival, nyárra meg elég pofás felniket is,azon is jó a gumi. + első tuning lámpát is,amihez asszem van igazi mű bizonylat. Na már most olyan lámpának 40ezer kb 1 pár.. Így nem rég 450-500at beszélt , de nem tudom meg éri e ,mikor 2001is hasonló árba van.viszont amiket ad nem 2 forint , tehát jó is lenne. Vagy mennyi lenne a reális ára így?szomszéd szerelőt kérdeztem ő csinálta ha gond volt, szerinte is rendbe van a kocsi. Alternatívának suzuki swift lenne, de az nem igazán jön be, meg kicsi is nekem, és azért szeretnék egy kicsit karakteresebb autót. Barátnőmnek mindegy csak ne lada legyen xD[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
1.4 8 henger, vezettem már ,szépen megy a szerelő szerint is elég jó. Alját nem néztem,de elvileg nem rozsdál meg volt 2-3 éve alváz védőzve is. Mondjuk kilómétert nem tudom,de szabolcs megyébe lakunk,és nyáron ausztriába a nászútjukat meg járták gond nélkül.
az alu felnire mielőtt megkapom mint anno, kitérek. Sokan mondják hogy jó az hogyha van 1-1felni garnitúra is a gumik mellé,mert othol is lehet felrani ill jobban bírják ha nem mind a 4évszakban rajta van
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest