Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
van aki eloszor felismerte
egyebkent nem vilt sok alapanyag, amibol valogatni lehetett volna.
szoval ez van. -
_NCT
őstag
Egyre jobban tettszenek a Ford-ok...Ennek az eleje is valami gyönyörű, nem tudom miért, de kicsit Maserati-ra emlékeztet.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
Dany007
veterán
válasz Dany007 #60869 üzenetére
No, kipróbáltam a tesztet délután. Semmi. Gond nélkül lefullad egyből. 3. kézifék, kuplung felenged. Kétszer is próbáltam. Úgyhogy most nem tudom mi van... örülök a fejemnek hogy minden rendben.
@#60904) MMA87:
Ej, brutál jól néznek ki! Nekem már a jelenlegi széria is bejön, de ha lehet ez mégkomolyabb.
Más.
Ja, és tessék megnézni itt is mit írnak a Mondeo-ra? Felső-középkategóriás!
Pár hete itt meg még riogattatok engem, hogy "prémiumkategóriás" autó a Mondeo... hát hogyne... -
-
-v-
addikt
Na!!! Megreparáltam az imrc-met, a képességeimhez kéepst egészen jól sikerült a műtét Reméljük hatásos lesz, és visszagyünnek a lovak
-
_NCT
őstag
válasz bitpork #60916 üzenetére
Nem kell ahhoz Mondeo-ig menni. Elég ha megveszik az új Suzuki-t 10 évre hitelre. És a végén kifizetik 2-2.5x az árát + amit ráköltenek ha belefutnak egy-egy szar szériába....Vagy bármilyen másik típus. Sokan nem tudják felmérni, mi az amit megengedhetnek és ezért rámegy a család stb és a végén a bank visszaveszi az autót.
-
Kornel
veterán
-
_NCT
őstag
válasz Kornel #60919 üzenetére
Tény, hogy nem mindig a víz a hülye.... De akinek esze van, az nem vesz hitelre autót, még akkor sem, ha megteheti és könnyen kicsengeti a törlesztőt. Sajnos ezt érték el a csodálatos hiteltermékekkel a bankok. Ma beszéltem utazás közben egy kellemes kis hölggyel, Bécsben él és pedagógusi fizetésből röhögve megél. Itthon csináld ezt meg.....
-
_NCT
őstag
-
válasz neduddki #60924 üzenetére
Mész a sunyiba! Tuti minden este titokban lejársz suvickolni h csillogjon!
Mindenki: Nem értek egyet azzal h a szomszédnak veszem a motorkocsit. Magamnak vettem, szeretem és élvezem! Az meg h ki mit gondol ezért rólam, nem nagyon hat meg. Amit Gazsira költöttem egy kis tódással már jó alapja lett volna egy 50% befizetős 2-3 éves kocsira is. De az újabbak nem tetszenek annyira, meg aztán sajnálom rá azt a tenger pénzt.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #60925 üzenetére
HI!
akkor is addig cseszegetlek mig eveszle gy tisztesseges sampomt es lemosod rendesen sajat ksi kacspoiddal:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bitpork #60928 üzenetére
Ez van. Holnapra úgy is esőt mond szóval mindegy is kb.
Viszont ma leléptem egy 320-as Bömbit. Pásztóról futottunk fel a Mátrába. Az alsó egyenesebb szakaszon kb labdába se rúgtam (örültem, hogy tudom nagyjából tartani a lépést vele) de a kanyargós, imitt-amott aprókavicsos részen simán leléptem. A kanyar felétől már 3-as padlóval jöttem kifelé ő meg még a hátuljával hadakozott a kanyar kijáratánál is...
mod:
aphra2: Nekem a nyest az antennámat rágcsálta össze, tiszta fognyom a vége. D
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
Laraxior
titán
Minden vasárnap itt all, nagyon szép
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Xero
nagyúr
-
vendingo
veterán
A dízel autók ugye nem ajánlottak rövid távokra?
Napi 4x4 km lenne a táv.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest