Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz Xero #59880 üzenetére

    Huh hát így már nehéz! :D
    Külsőre talán még mindig az S5 nyer. Belül viszont kevés a bőr. De már nem érzek akkora különbséget.
    Belülről viszont egyértelműen a Z4 jelenleg a befutó. De külsőre is minimálisak a különbségek. Annyi, hogy nekem a Z4 olyan kis picike. De az orra igen jól néz ki! A 330i viszont kompletten jó, talán picit ütősebb összhatásban, mint a Z4. A Z4-nek viszont az orra tetszik jobban. De azok a fura színű ülések a 330i-ben valamiért nem bejövősek. Itt nálam egy ips TV-n olyan karamell színűek.

    No, a megoldás nekem... a Z4 belsője a Z4 orrával a 330i kasznijába beleépítve. :D És közben meg már az S5-öt majdnem el is felejtettem... Kár, hogy csak félbőr a belső. Meg picit használtabbnak tűnik innen. Nehéz dönteni.

    Huh ez így káoszos. Szóval külsőre, egészben nézve az autót a 330i a nyerő. Viszont kéne rá még a Z4 orra. Belsőleg viszont a Z4 nyer nálam...
    Na nem mintha bármit is számítana a véleményem, de elég jól beletudom élni magam / elképzelni, hogy na most veszek egy ilyet... :D
    Annyi még talán, hogy azok a BMW-k exkluzívabb hatást keltenek, mint az S5. Az S5 inkább "brutálisabb" erősebb érzetet kölcsönöz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák