Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz hdman #59845 üzenetére

    Nyilván úgy megyek autót venni, hogy a pénz ott van nálam és/vagy könnyen elérhetően bármikor. Vezettem már kotrót, de nem ebben a bódéban és közel sem ilyen motorral. Az tolta az orrát mint egy rendes elsőkerekes, ezért tartok a dologtól.

    A fenntartási költségek nem lesznek alacsonyak az hét szentség, de valamit valamiért.

    (#59846) bitpork: Nekem még pont megfelelő lenne és azt relatív könnyű individualra átalakítani szemben az alap hifivel, ami ócska és nem optikai kábelezéssel operál.
    Nekem már a második VW csoport beszállítónál minőségirányítási vezető egyik cimborám. Ott is vannak cifra dolgok. :P

    (#59847) diegho: Accord elöl kapar. Ebben nem szeretnék kompromisszumot kötni. Hátul vagy mind a néggyel. A Lexushoz még öregednem kell.

    (#59854) Dany007: Mivel az esetek 90%-ában egyedül utazom egy darab laptop táskával és egy kicsi bőröndel max, így nem gond annyira a méret. Évente síelek 10-20 napot, amikor be kell férnie még a sílécemnek, vagy kettőnek és egy nagyobb bőröndnek. Ennyi. Tehát annyira nem érvágás a méret, csak férjen be 163 és 180cm zsákban. :DDD

    Porsche-ból csak 911-t vennék, azt pedig ismét nem engedhetem meg magamnak, meg nem is az én szintem. Ahhoz még dolgozni kell 20 évet. :P

    (#59857) bandus: Haladni kell. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák