Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
Yiggdrasil #198693 üzenetére
Na közben megnéztük élőben is a Mégane-t, ezek a specifikációi:
- 2011/2., magyarországi, 2. tulajdonostól vesszük
- 1.6 benzin, K4MP8 motorkódú 99 LE, manual 5-ös váltóval
- 208.xxx km-t futott, 2023.02.04-ig műszakis
- valóban 400ezer forintos javításon volt márkaszervízben áprilisban, komplett vezérlés cserén, olajok, szűrők, fékbetétek is cserélve lettek
- állapotra tényleg nagyon szép, nincs rajta sérülés sehol, csak 1-2 nagyon pici karc, amit majd egy polírral megoldunk, belül is újszerű
- téli-nyári gumival 900-ért elhozhatjuk, még egy tetőboxot is kapunk hozzá ajándékbaÉs akkor itt jön az önsorsrontás: valami elképesztő mód nem mozgat meg bennem semmit ez az autó. Külsőre-belsőre olyan semmilyen számomra az egész. A motorja pedig szinte ugyanazt az érzést kelti, mint ami a 307-esben van, csak ez 100kg-al nehezebb is, amit érezni, én egyáltalán nem élveztem a próbakört (hiába, a kis TS Yaris elrontotta nekem ezeket az autókat örökre).
2 dolgot tudok elképzelni, vagy beleszeret a feleségem, eladjuk a 307-est végre, és ő elhasználja, én meg veszek magamnak valami szívemhez közelebbi modellt, vagy próbálok vele megbarátkozni, és ha nem sikerül, akkor eladom a nyár végén 1 millióért, hogy legalább az átírást ne bukjam el rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest