Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz 8th #190754 üzenetére

    "Ha kevesebb mint négy kilóért elvárod, hogy egy tizenkilenc éves autón legyen körbe gyári sérülésmentes csilli-villi fényezés akkor te sosem fogsz autót vásárolni."

    Nem maradnánk inkább az értelmes kommunikáció mellett? Kérdezni jöttem, nem azért, hogy csúsztatásokról vitatkozzunk. Senki nem vár ilyesmit, nem a csodavárás megy, nem lesz körbeméricskélve rétegvastagság mérővel és nem lesz valami otthagyva mert ennyi év alatt kellett már koccanások és egyéb malőrök sérüléseit javítani rajta (kiflibe hajtogatásból feltámasztott Frankenstein szörnyek azért nem érdekelnek) vagy itt-ott javítás nélkül hagyott parkolási karcok, huplik láthatók. Főleg ezt a "kevesebb mint négy kilóért" dolgot nem értem, miközben le lett írva, hogy 500-ig hirdetett autók vannak elsősorban a keresésben. Ha pedig ennyiért van olyan, ami nem lakkhibás (mert van, te is láthatod ha rákeresel), nem mállik a fényezése és nincs ennyire lelakva, akkor legyen már annak a családtagnak a dolga aki elsősorban használni fogja az autót, hogy inkább azt részesítse előnyben. Ha meg vannak más kiszemelt, szintén olcsón fenntarthatónak mondott típusok amik jobban tetszenek neki, akkor azok felőlem lehetnek előrébb a kívánságlistán. Köszi!

    "Amúgy az eladó helyében én sem költenék rá egy fillért sem eladás előtt."

    Egy szarrá lemattult, vizsgán bukást jelentő fényszóró cseréje egy ilyen autóra megvan fillérekből, valószínűleg olcsóbb, mint megkenni a vizsgabiztost (bár bevallom nem ismerem a tarifákat), hogy nézzen kicsit félre. Én ebből nem azt olvasom ki, hogy már nem akart ennyit sem költeni rá, hanem az autónak vannak ennél nagyobb nyűgjei. Nem ez az egyetlen meghirdetett Corsa a környéken, nem világos számomra, hogy ha nem bizalomgerjesztő, miért kéne ragaszkodni hozzá. Mint versekben megénekelt működőnek mondott klíma amit csak fel kell tölteni... hát akkor tessék feltölteni, pár ezer forint, hogy a vásárló ki tudja próbálni. De javítsatok ki ha rossz a gondolatmenetem.

Új hozzászólás Aktív témák