Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
alázógyík
addikt
válasz BigBlackDog #188599 üzenetére
-
alázógyík
addikt
válasz szabonagyur #188601 üzenetére
Én nem vettem semmit, miért kérdezed?
De úgy 2 másodperc alatt találtam olyat, ami SZVSZ. sokkal jobb ennyi pénzért.
Kényelmesebb, csendesebb, nagyobb,....pl. ez.De még 100 példát lehetne felhozni.
Nem szeretem, mikor mindenki felül a hypevonatra, és akkor az ömlik mindenhonnan. Nem baj ha drága, ár/érték borzalmas, v. nem is olyat keres az illető. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz alázógyík #188604 üzenetére
3x annyit futott, mint a linkelt Jazz, plusz ez elől és hátul is sérült volt. Remek ajánlás...
Jazz körül valóban nagyobb a hype, mint egy random francia/német körül, ez az árakon is látszik, ugyanakkor műszakilag rendben vannak, sok gond nincs velük és öregedve is szépen tartják az árukat.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
olajbogyo
aktív tag
válasz alázógyík #188598 üzenetére
Szia!
Dehogy haragszom, mikor magam is így gondolom. Már pár napja jómagamis azt lesegetem, hogy egy 11 éves jazz+azz áráért mit adnak, és bizony nézek ki a fejemből rendesen. Amit fentebb linkeltél pl százszor többet ér, az hétszentség, csak ugye nem egy asszonykának való szaladgálós autó, a maga 7 személyes valójában. De, tényleg van baj rendesen. Minnél többet agyalunk, annál inkább fingunk sincs arról mi lenne az igazán jó. Ma elugrunk még pár helyre, csak, hogy mégjobban összezavarjanak, és majd meglátjuk.
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
-
-
oliwire
őstag
válasz BigBlackDog #188610 üzenetére
Szóval ha az eladó bemelegített motorral vár, kitakarított motorbelsővel, és azt mondja, hogy jaj dehogy eszi az olajat, és sehol sem folyik belőle, akkor még mindig megvan az esély rá, hogy vagy eszi vagy folyik vhol
-
zoo8800
veterán
válasz oliwire #188608 üzenetére
Kérdezz rá, hátha van rá valami info. Ha nagyon eszi, az rejtett hiba lehet, és megüthetik vele a bokájukat. A Weltauto - habár ők sem szentek - a jobb kereskedések egyike.
Ha már fehéres-kékes füstje van, az nagy baj, 5 dl olaj 1000 km-en pedig nyom nélkül eltűnik sajnos.A sok km jelen esetben szvsz jót jelent: vagy azt, hogy már megcsinálták, vagy azt, hogy ez nem egy hibás szériából van.
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
kisza25
félisten
válasz oliwire #188617 üzenetére
A kompresszió elmehet a szelepeknél is kokszosodás miatt, sőt szerintem inkább arra utal a kompresszió hiánya, ha csak nem hiányzik egy darab a dugattyúból.
Meg kell bontani a motort és látszik, hogy sérült a dugattyú, vagy a henger fal, meg a kopást is meg lehet mérni, hogy ki van-e hordósodva a henger... dugattyúkat kivéve meg látszik a gyűrűk állapota is
zoo8800? az a henger állapotától és a dugattyú állapotától is függ, persze biztos tutibb egyben cserélni a kettőt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
félisten
-
tboldi
nagyúr
válasz Stylewars_kp #188609 üzenetére
A GE-ben lejt? Csak mert a GD-mben inkább sík, csak az ülés alatt kezd el emelkedni, ahol van a tank.
Bájdövéj én tuti nem vennék semmilyen franciát a Jazz helyett, a japánok legalább igyekeztek könnyen szerelhetővé tenni.
-
kisza25
félisten
válasz oliwire #188621 üzenetére
Használat/bontás nélkül azt nem tudod meg, hogy eszi az olajat, vagy nem.
Mondjuk a kipuffogón kijövő füst tud árulkodni, de egy bizonyos euronormánál már igencsak megszűrve jön ki a füst.
Annyit tudsz tenni, hogy mérsz egy olaj szintet és nem ér bele a nívó, vagy minimumon van az mond valamit, de nepper feltölthette, szóval sokat nem ér. A motorteret megnézed és nincs olajnyom és szép poros a motortér, az megint elmond valamit, de nepperek kinyalják a motorteret. Belenézel a csomiba, hogy van-e benne olajos flakon, meg megnézed a kipuffogót mennyire kormos, de az csak elég durva esetekben lesz jól látható, de a nepperek is tisztában vannak azzal, hogy mit kell megpucolni.
Meg rákérdezel, hogy a motor rendben van, nem eszi az olajat stb. esetleg bele iratod az adásvételibe, de valószínű elhajtanak, ha nem az jó jel.
Lekérdezed a céget ahol venni szeretnél, elvileg kellene szavatosságot adniuk. A neten is lehet olvasni véleményeket már mindenről, pl. google térképen rákeresve is a helyre. Én ezeket szoktam megcsinálni. A helyszínen a személyesen is nekem hamar átjön mennyire korrekt a kereskedő, meg megszoktam nézni a többi autót is, ha nincsenek lerúgott vackok az jó jel szokott lenni, meg ha rendezett az egész telep.
A másik, hogy magyar autót veszel, ami szervizkönyves és felhívod az adott szervizet, hogy az autó tényleg járt-e ott, még jobb, ha márkakereskedésben találsz beszámított autót, amit addig is oda hordtak szervizbe, nekem a hyundai i20 ilyen volt. Persze ez csak fiatalabb autókra jellemző.[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
dellfanboy
őstag
a fovarosi autopiac nevu intezmenyben volt mostansag vki? tegnap mentunk haverral, mert keres vmi verdat, de az mi hogy legomboltak volna rolunk 500ft mint belepo? hol elnek ezek?
jah amig 5 percig vitatkoztunk a kasszassal addig 3 nepper jott be (2 911 porsche, +1 ferka) viszont a kerites mogul annyit latni lehetett hogy full kihalt a placceladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
dj79
senior tag
válasz dellfanboy #188625 üzenetére
500ft belépő szerintem korrekt egy ilyen nagy kiterjedésű, izgalmakat tartogató és titkokat rejtő kalandparkba/vidámparkba.
Amúgy ebből rendelik meg a neten az üres szervizkönyveket és bélyegzőket? -
CactuS
Arcképgyáros
Ezekhez inkább rommá tört ikertesókat rendelnek, hogy le lehessen papírozni. Szervizkönyv manapság nem sokat ér sajnos, még választhatsz is, hogy hányat pecsételjenek bele.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
kisza25
félisten
válasz CactuS #188629 üzenetére
Annyit ér, hogy felhívod az adott számot, hogy az autó volt-e ott, vagy neten megnézed, hogy létezik az a szerviz egyáltalán. Ezért szeretek inkább itthoni autókat nézni, ott legalább van jszp. Leginkább új autókat szeretek nézni
Amúgy a közép és hátsó dob cseréje óta kifejezetten tetszik az ibiza hangja, jutalmul kap egy könyöklőt is
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz pit stop #188631 üzenetére
Igen, mind az összeset is, sőt csődbe is mehet a cég akinél leadod az előleget, ennyi erővel ne is vegyünk autót.
Amúgy átadják az autót teljesen végig mutatva, nyitogatva mindent, viszel egy rétegvastagság vizsgálót és végig méred.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Gombinyó #188612 üzenetére
Szia!
Köszi...
A mai túránk után, jelenleg már ez is képben van ...
[link]
Már meg sem merem kérdezni, hogy vaj ehhez mit szóltok? Szerintem full kis csajos járgány, de, hogy mi benne a buktató azt nem tudom Remélem, nem azt mondjátok, hogy arra vigyázzak csak, hogy nehogy a mi nevünk legyen a forgalmiba bejegyezveSoha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
félisten
-
Drughi
addikt
válasz szabonagyur #188634 üzenetére
Egy rendeset fingani sem lehet már ilyenben
-
olajbogyo
aktív tag
válasz szabonagyur #188634 üzenetére
Szia!
Az az igazság, hogy kezdetektől fogva, csak, és kizárólag munkába járós, boltba szaladgálós autót keresünk asszonykának. Mert van egy 1 éves Ford Kuga, ami minden másra adott. A lőtéri kutyát sem érdekli, hogy hátul mekkora a hely, meg, hogy hogyan lehet benne elférni hátul, mert senki nem fog beülni hátra. De a tanácsok, amiket kaptam kicsit mégiscsak elvittek valamelyest ebbe az irányba, de ez nem baj, csak ez nekünk nem szempont, de látom más pedig nem tud ettől elvonatkoztatni, nyilván el kell fogadni ezt is. Ahányan vagyunk, annyi féleképpen ítélünk meg bizonyos dolgokat, jelen esetben autókat, de nekünk, csak az számít, hogy egyes egyedül az asszonykám jöjjön-mennyen melóba, bevásárolni max 2 kis szatyornyi cuccot, oszt jó napot! De így sem egyszerű, és azért a tanácsaitokat szívesen meghallgatom, és bizonyos mértékig igyekszem is megfogadni, de te is láthatod, hogy bármely autóról is legyen szó, jön rá hideg meleg, és ebből kell, kéne, nekünk, nekem hozzá nemértő egyednek leszűrni a lényeget. Holnap megint megyünk, remélem nem egy UAZ lesz a képbe a következő delikvens [link] ....bár azzal legalább lehetne az erdőre járni, "dönteni a fát hűvös halomba" ....
[ Szerkesztve ]
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
parandroid
félisten
válasz olajbogyo #188633 üzenetére
Mi párommal beültünk ketten előre, én 175/75 vagyok, ő 10-15 centivel kisebb, és több, mint 20 kilóval kevesebb, de ha a váltóhoz nyúltam, akkor vállal meglöktem szegényt. Kb az Up nem volt ilyen klausztrofób érzés. De próbálj ki egyet, lehet, hogy neked bejön.
Amúgy Aygo/C1 vonal inkább akkor már. Esetleg Twingo, C-D Corsa? Ha Ford, akkor Fiesta? I10, Picanto? A Minit már csak félve említem elfogultság okán. Vagy vegyél te is egy Smartot, mint a kolléga fentebb.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
vzsryl
nagyúr
válasz olajbogyo #188636 üzenetére
Az a 2013-as Swift teljesen jó lesz. Nincsenek olyan típushibái, mint az első gombócnak, és jóval kevesebbet is fogyaszt. Egyszerűen gombokból fenntartható, ráadásul kényelmesen elfértek benne egymás mellett, ha vinne téged is bevásárolni a szatyor mellett.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
zsolt1225
aktív tag
Sziasztok, beteszem ide is hátha aktívabbak az emberek itt, mint Toyota topicban.
E46 BMW-ről szeretnék váltani kombira és valami alacsonyabb fenntartású autóra. Avensiseket 2004-6 nézegettem és úgy olvastam 2.2-es dízel motort nem érdemes, mert gyárilag szarul vannak megcsinálva. A 2.0-s dízel motor az megbízható? Vagy milyet érdemes még nézni? Keret 1,2 millió. Mire érdemes ezeknél figyelni?
Esetleg még valami alternatíva? Jelige: kombi, 1,2m max, megbízható, olcsó fenntartás. -
veterán
Mar nagyon tavoli vizekre eveztem a kis autoktol, de az elso generacios citroen c4 vallalhato valamelyik benzinmotorral?
Vagy a vicces kisauto vagy ehhez hasonlo, komolyabb kinezetu kompaktokat celoznek, pug 207 es tarsai.
Everybody lies.
-
Doki16
addikt
válasz Pttypang #188640 üzenetére
Sok problémája volt az első generációs C4-nek. Tele van elektromos hibákkal, de közel sem biztos, hogy előjön. A régi 1.6 szívó benzin egy tök jó motor. Mi 7 évig hajtottunk egy 2005-ös példányt és nagyon szerettük. Semmi gond nem volt vele. Persze már azóta eltelt 15 év ki tudja mennyi problémájuk lehet azóta bizonyos modelleknek. Ezt a videót nézd meg, nagyon jó támpont.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
90%ban főutas használatra keresek autót 1-1,5m forintig, ami a következő kb 6 évben kiszolgál és hosszabb utakon (2-3 óra) kényelmes.Jelenleg 2 autó között vacillálok, e12 corolla,és az újabb fiat bravo van kinézve. A corollában a kicsi csomagtér meg az állítólag nagy menetzaj,ami zavarhat, a bravoban pedig a szűkösebb hátsó sor,meg a gyengének mondott világitás lehet baj. Motorokból az 1.6, meg az 1.4 t-jet lett kinézve. Esetleg másik tipp hasonló árban/méretben?
-
Dare2Live
félisten
válasz rbalint88 #188594 üzenetére
Sztem ott csuszik el amit írsz, hogy hz utazó ügynököt írt te meg azt írod, hogy sales.
Az utazó ügynnök ~2hónapig mint a szög megállt. És rakás esetben kiderült megy ez nélkülük is. Most megy a piackutatás hogy ténlyeg mehet e ez így. Van olyan eset amikor igen és van amikor nem. De nagyon sok esetben ki fog derülni hogy mehet és le fogják építeni. A hagyományos irodai salest még
más: Nálunk ahogy érzékeltem fogcsikorgatva nem fog menni rendelték el a HOt ~2000+ embernek.
2hó után kiderült, hogy "simán" ment. 2000+főt befogadó irodaházban jelenleg dolgoznak ~40en. Nyilván nem a koronavírus miatt meghosszabították a HOt őszig. Most egy hete az az info jött manager részről, hogy majd januárban megyünk vissza...
99%, hogy a felső management már azt latolgatja, hogy ha ez így megy akkor kell e bérelni, fentartani egy 2000+főt befogadó irodaházat vagy elég egy 100-200-300fős is. Megy a risk/reward. És nem tudom mennyi egy 2000+fős irodaház havi/éves bérleti+müködtetési díja de brutál összeg lehet... elég nagy reward.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
OPiiPO
veterán
válasz Dare2Live #188645 üzenetére
Nálunk hasonló volt pár csoportnál a helyzet - tipikusan 10+ éve itt dolgozó manager "eztcsakirodábanlehetmegoldani" csoport oszt kiderült hogy 90% fölötti hatékonysággal megy HO-ból is. Oszt most az van, hogy EU szinten a bérelt irodai kapacitás 25% vagy még több hányada megy vissza a feladónak.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Dare2Live #188645 üzenetére
Azt hiszem napi kb. 10k-t számolhatsz per fő, amibe kerül egy cégnek egy dolgozó, ha bérelt irodáról van szó (Ha jól emlékszem, akkor kb. a Telekomnál ennyire jön ki).
-
ReFleXx
addikt
haver venni akar egy kocsit, a keret 500k körül + atiras/alap szerviz.
egy ismerosenek van egy elado 2005-s Lacettije (friss kuplugcserés, légkondifeltöltés, és küszöbcsere volt tavaly) 410k-ért.
Nem igazan ismeri a tipust, mire kell ugyelni a Lacettinel?
Egyebkent nincsenek nagy igenyei a sracnak, elvigye Abol B-re, eltudjon vinni egy butort, ha kell, regen egy Suzuki Swift 1-el szaladgalt (mondjuk ezzel is vitt kanapet a teton ) , a lenyeg hogy olcso legyen fentartani (ne romoljon el / olcso legyen az alkatresz).
milyen tipusok lennenek neki megfeleloek?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt