Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
bul07 #163264 üzenetére
Ekkora éves fizu mellett én akkor továbbra is B Corsa, 6N2 Polo, G Astra, G3 vonalon maradnék.
Amikor egy vezérlés csere simán van 6-700 lej (30-35.000 Ft), egy új használt gumi is 60 lej (2000 Ft)/drb.. stb.
Élszál egy EGR 5-800 lej. Egy hónapban túl sok kiadás lenne - és az én B Corsa GSi-mből indultam ki, amit már 2 éve eladtam.
Touranra minden drágább, kb 3x szorzó. Kettőstömegű, turbó felújítás, injektorok egyenként 1500-1500 körül. Kettő összejön három hónap alatt, az már anyagi csőd.Nekem 1.9 TDI Golf 4-em van, évi 15000km (BP - Gyergyó főkén), 70% autópálya/országút amit megyek vele, így megéri
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest