Új hozzászólás Aktív témák

  • Szplöttyy

    senior tag

    válasz giigz #13933 üzenetére

    Semmivel sem jobbak az anyagok, ugyanolyan okádék szar müanyag, és fél méteres illesztési hézagok. Bent a formák a jobbak talán. Az meg, hogy a 206-os megbízható autó, azt engedd meg, hogy ne vegyem komolyan. Felesleges vitázni, de igen sokat jártam akorban Pug kereskedésbe, hiszen apám ott dolgozott, és mit mondtam, van franciabontós ismerős is. Én a saját szememmel látom/láttam hogy mik vannak. Persze erre jön az, hogy mindenkinek van ismerőse mindenhol bla bla bla. Nekem semmi bajom a francia autókkal, sőt vennék is, citroent is! Csak én tudom, hogy melyiket és melyiket nem.

    Mondom ezt úgy, hogy nekem is Suzukim van, bár nem swift, de én nem élek álomvilágban, az én suzukim is kurva ronda, kényelmetlen, és bóvli szar, de 7év és 75ezer km alatt nem sikerült rákölteni. Ez az egy dolog ami miatt van. Ha egyszer is baja lenne, fel is gyújtanám.

    Vectra kategória alatt, bár mostanság inkább Astra ketegória alatt nem kell keresni a luxust, örülsz, ha nem vágja meg a kezed a kormányon a sorja. Megbízhatóság, fogyasztás a fontos. Ha nagy autót vesz az ember, ott már lehet keresni, meg fanyalogni, ha szar.

    [ Szerkesztve ]

    Smoke & Torque

Új hozzászólás Aktív témák