Új hozzászólás Aktív témák

  • Vidual001

    tag

    válasz bitpork #127853 üzenetére

    Én nem nézek le senkit, ha megdolgozik azért, amilye van. Ha valamelyik magyar párt főgóréjával beszélgetnék, azt igen, lenézném, mert egyik sem tesz semmit az országért. Az utak olyanok, hogy ilyen "terepjárókkal" kell járni, mint Teddy, mert szétmegy a futómű... A többibe inkább bele se mennék.. :D

    Nekem a W140 tömbszerűsége tetszik, ahogyan a Lexus LS 430-mas is. Azt a reklámot milliószor láttam, amikor kristálypoharakat raktak a Lexus motorháztetejére, beindították, járatták, túráztatták, de egy sem mozdult el. Ott hallottam az államat a földön koppanni.
    Tudom a Lexusokról, hogy kiemelkednek a megbízhatóság terén, mind a kasztni, mind az elektronika, mind a mechanika részen.
    Viszont ha hozzá kell nyúlni a motorhoz, az gazán borsos ár, mert van olyan modell, amihez pl a dugattyúgyűrűket csak Japánból lehet hozatni, vagy a szelepszárszimeringezés is komolyabb mint a két német riválisnál.

    Első autó gyanánt arra is figyelnem kell (főleg Brüsszelben, mocskos, barbár állatok ilyen téren), hogy a lökhárítók csereszavatosak legyenek.

    Sajna én is csak egy beosztott vagyok itt, és az a pár hét valószínűleg fél év lesz. De legalább át tudom böngészni a BMW-t :D
    Egyébként van Facen Belga és Brüsszeli magyarok oldal is, oda ha bekéreckedsz tehetsz fel hirdetést, hogy dolgoznál. Szoktak embereket keresni. Aztán hátha.. :)

    Unixról nézem az alkatrész árakat, csak onnan tudok véleményt mondani. :\

    MSI GT62VR 6RD Dominator Pro

Új hozzászólás Aktív témák