Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz bitpork #10600 üzenetére
Nemtom en ejjel-nappal vilagitok es nappal is kiszurom ha kiegett a fenyszoro izzo, mondjuk nem surun egett ki, de pl ecce hatso ulesrol szoltam isminek, hogy nala is tenyallas van, mert ketten elol nem vettek eszre.
Amugy vicces, hogy az EÜ dobozert meg 3szogert geciznek, mikozben minden 10. auton ki van egve vmi izzo, sokkal fontosabb lenne az, mint egy 25 evben egyszer hasznalt vmi.
Erre bezzeg nem kompetensek. Mondjuk bringast is megqrhatnak 30k-ra ha vmi nem eg rajta a lampa vagy nincs rajta melleny meg prizma a bringajan.
Az ijen 3mm-s LED-s kis villogos szarokat helybol betiltanam arulni is, mert az semmire nem jo.több drón kell ;P
-
-
-
-
8nemesis8
veterán
A rendőrök soha nem értünk voltak, pedig belőlünk élnek...Ők csak behajtók...
De nem is őket hibáztatom, hanem a rendszert ami sokszor kényszeríti ezekre őket és egy idő után természetessé válik a köcsögölés náluk is... -
-
ati012
őstag
Inkább a kopott féktárcsásokra álljanak rá.
Rossz hallani ahogy visít, még rosszabb bele gondolni hogy így nem csak a saját életével, de másokéval is játszik. -
hobizoli
nagyúr
válasz ati012 #10612 üzenetére
Nem feltetlenul attol "sir", nekem decemberben volt cserelve betet+tarcsa es neha van hangja, neha nemvan. Hatso is akkor sirt amikor a betet kopott el ugy hogy valla hozzaert a tarcsahoz, de tarcsa meg nem volt kopott meret alatt. Betet ki, vall lekoszorul, mert amugy meg nem kopott el, vissza es csokolom.
több drón kell ;P
-
-
-
ati012
őstag
válasz hobizoli #10613 üzenetére
Esős időben, mosás megértem, ha nagysebességről lassít v. lejtő van akkor is.
De 50-nél száraz időben városban azért nekem ez nem fér bele hogy síkítson a fék.Szplöttyy: van amikor a betét jelzésig kopik, én most arra gondolok. Az a nem játék nem a mentőláda.
[ Szerkesztve ]
-
Szplöttyy
senior tag
válasz ati012 #10616 üzenetére
Pedig pont városba fog, a fékport meg az enyhe fékezés miatt, ki a f*aszt érdekel a hangja? Semmi köze nincs a fékhatáshoz. Nekem városba mindig nyikorog a kosz miatt, kifújom kompresszoral, 2-3napig jó, ennyi...
Szerk: Attól azon még van bőven cucc, az én tapasztalatom szerint, az meg csak "halkan cicereg" lassú tempónál.
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
hobizoli
nagyúr
válasz ati012 #10616 üzenetére
4 honapos fekbetetem+tarcsa van es par het utan mar halkan sipolt neha
hatul regebbi a tarcsa meg a betet is de csak vall lett legyakva rola es meg van 7-8mm betetanyag most is, csak a vall ert hozza tarcsa szelehez es melegen ezert sipolt fekezes nelkul is
több drón kell ;P
-
válasz hobizoli #10618 üzenetére
Azért abban remélem egyet értünk hogy az autó egy olyan eszköz aminek a szervizelése nem szükségszerűen a tulajdonosának a feladata. Az hogy a kresz és a jogsi itthon világviszonylatban is túlszabályozott, ne a felhasználó hibája legyen már.
Az is igaz hogy csak egy álom, hogy egyszer a német életszínvonalat elérjük és ne okozzon gondot a motorkocsik javíttatása.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz bitpork #10620 üzenetére
Azert az se normalis, hogy egy hosszu hetvege elott kiegett izzo miatt szaladgalj a szervizbe, ami jellemzoen pont ugyanakkortol -ig van nyitva, mint egy normal munkaidos emberke dolgozik
Ezert vegyen ki szabit, amikor elviszi meg amikor elmegy erte, az baromi ertelmes valoban, amikor ezt maga is ki tudna cserelni, es nem kene erre idopontot kernie, meg igy jarnia addigMekkora szopas lenne, hogy mesz osztrakian at jurghenisztanba karacsonyra, de kiegett izzo utkozben, es a helyi szerv aszondja, hogy gutenabend, elhiszem hogy varnak jurgenisztanban, de most itt este 10-kor ez az auto bezarodik, ha nem tudod megjavitani a vilagitast a helyszinen, es seta van. Aztan majd a szerviz ha kinyit majd januar 4-n, akkor kicserelteted naluk, miutan trelerrel odavitetted az autot.
Nem lenne sokban, áááá
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
Kornel
veterán
válasz hobizoli #10623 üzenetére
Amúgy meg itthon annyi fél vak kocsi közlekedik, hogy már néha veszélyes is... és pont azok a típusok, amikben a legdrágább kicserélni egy egyszerű izzót, mert le kell bontani a kocsi fél elejét hozzá. Ez Magyarország, tudomásul kell venni, itt senki se költ szívesen 20.000 Ft-ot izzócserére, mert nincs miből.
-
válasz hobizoli #10623 üzenetére
Rossz hírem van, Ausztriában pl majd minden kis faluban van egy icipici szerviz és nekünk pölö hétvégén is kinyitott az öreg. Jah és csak a légtömegmérő árát kérte el , a cseréért nem számított fel semmit. Lehet h megsajnált minket, mert 200k+ futásteljesítményű passatot nem igen láthatott
Elfelejtettem írni h karácsony és szilveszter között voltunk kint.[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
SaNyEe
aktív tag
válasz ati012 #10612 üzenetére
Erről az jut eszembe mikor bemásztam UNIX trade-hez némi időszakos szervízhóbelebancért az autómhoz (Olaj, olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő) meg első ablaktörlőlapátért.
Miközben az eladó srác előrehozdta amiért jöttem a mellettem levő eladó épp "tárgyalt" a vevővel.
- Átudod van egy Octávia kettesem
- Miben tudok segíteni?
- Hát nyekereg az elülső fék
- Betét csere lesz vagy tárcsa is?
- Nem tudom igazából, vállas a tárcsa, milyen betétek vannak? Brembo van?
- Hát van nézd, de ez a brembo nem az amit a ferkákon látsz, meg az F1-ben
- Áh, Wilwood sincs? Gondolom akkor az sincs mi?
- Nincs.
- Mit ajánlanál az Octávia 2-re?
- Hát van Bosch például.
- Csávó ráfekszik a monitorra .. Ez drága. (Bakker eddig nem wilwood kellett?????)
- Hát van még egy ehhez hasonló minőségű porzós puhább és jól fogó (nem emlékszem a nevére).
- És ez ott lejjebb ez a gagybegisztán márkájú?
- Őszintén szólva ezt nem ajánlanám, oké, hogy feleannyiba kerül mint a BOSCH és a másiktól is jóval olcsóbb .. de ez szar. Tök kemény, kevés rajt a kopóréteg is, csikorogni is fog mint állat, hamar.
- Én nem száguldozok ám, csak megállni kell. (na itt majdnem lefordultam a székről) A vársból is alig megyek ki (Kaposvár).
- Akkor ez lesz?
- Igen, meg majd lehet valamikor még visszajövök, de nem száguldozok. A hátsó fék is tulajdonképp fém a fémen van, mert nem használom ki. (ez tényleg ennyire majomból van?)Ekkor az eladó srác szó nélkül kinyomtatta a számlát, hozta a cuccot aztán takarodjon is gyorsan mert ez agybeteg.
Summázva:
- Vót pénz egy Octavia2-re vagy hitelképes a csákó...
- Bemegy az üzletbe, hogy tulajdonképp neki kell egy első pár fékbetét, de nem tudja milyen állapotban is vannak az elülső féktárcsák
- Brembo meg Wilwood kell neki, de nincs pénze még csak egy közepes minőségű betétre sem
- Aztán kiderül, hogy a hátsó fékjei fém a fémen mennek (ez jó tesz nagyon a fékolajnak és marhajó kis vibrációkat is kelthet egy erősebb fékezésnél)Na persze ezzel simán közveszélyes az illető ami tök oké....
Inkább azokra a vizsgahelyekre szálljanak rá a rendőrök ahol az ilyen meg ehhez hasonló közlekedésre alkalmatlan fosokat 2 évre forgalomba engedik.....-- end of transmission --
-
Kornel
veterán
válasz hobizoli #10626 üzenetére
Lehet mák, nyilván ott se minden fenékig tejfel. Viszont ami itt megy (minden téren), az nem állapot. Ezért is veszem az irányt valamelyik német ajkú országba, amint tehetem. Utána majd fizetheti a biztosítási adót, a baleseti adót, az e-útdíjat, a telefonadót, a tranzakciós adót a sok ingyenélő és nyugdíjas, mivel ép eszű fiatal ezt nem fogja lenyelni.
Lassan nyíltan ki lesz mondva, hogy akinek kocsija van, az egy luxustárgyat tart! Pedig nekem munkába járáshoz szükséges eszköz, máshogy nem tudom megoldani. -
-
válasz ati012 #10629 üzenetére
Én is ismerek, és egyszer polyénból elvittem minden átnézés nélkül a passatot vizsgáztatni így: előre kért 17k-t. Megkapta. Mikor lement a vizsga megkérdezte h szórakozok-e vele: egy repedt tükröm volt, a bal első lámpám kicsit matt volt-messze szabályszerű-, és az egyik hátsó lengéscsillapítóm csak 60% volt. Visszakaptam a pízt Oszt elmesélt h milyeneket szoktak odavinni...
Érdekes h passat 13 éves és eddig nem volt olyan h nem 2 évre kapta volna meg elsőre a műszakit. Hogy van ez szabályozva?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
SaNyEe
aktív tag
válasz bitpork #10630 üzenetére
A kihullik a pofa maradéka a lehető legfosabb eset. Mondjuk a két fékkör miatt a másikon még foghat a fék amíg ki nem hullik a párja. Keresztapám játszotta egyszer ezt be (gagyifost vett). pár hét hét után úgy döntött a fékbetét, hogy megválik a fémlap részétől és a következő pillanatban nuku fékhatás lejtőn lefelé és a fehér attó oldala meg tökig olaj
Blokkolós sztorit még nem hallottam.
[ Szerkesztve ]
-- end of transmission --
-
-
Norbi14
senior tag
-
-
-
dabadab
titán
válasz bitpork #10631 üzenetére
"Érdekes h passat 13 éves és eddig nem volt olyan h nem 2 évre kapta volna meg elsőre a műszakit. Hogy van ez szabályozva?"
Úgy, hogy vagy megbukik vagy két évre kapod meg (Az új autók - négy éves korig, ha minden igaz - négy évre kapják, de ez az autódat nem érinti.)
DRM is theft
-
-
-
Norbi14
senior tag
válasz bitpork #10637 üzenetére
A-a, egyáltalán nem lehet sötétíteni! Mert már a gyári üveg majdnem eléri a 70%ot. Nekem azt mondták, egyáltalán nem lehet. Bizonylat ide vagy oda. Igaz a rendőrfőkapitány kocsija is csutkára le van sötétítve, de az ugye nem baj....neki szabad
Elakartál venni a rendszámomat is...meg hatalmas összegekről beszélt... szerencsére megúsztam.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
AMD Power
titán
Rettegjünk, itt a rendőrségi razzia
Mindenért büntetnek, kell a pénz a költségvetésnekSzívnátok le.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest