Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kernel

nagyúr

válasz DM-Fan #40167 üzenetére

(Mindenki maga tudja, mire szórja a pénzét, úgyhogy csak zárójelben jegyzem meg, hogy szerintem abszolút túllősz a célon, hiszen a manapság legolcsóbbak közé tartozó Celeron G550 is már tökéletesen elvégzi az adott feladatot, például egy Asrock B75 pro3 M lappal, amin 3-féle monitorkimenet is van.)

4 Giga RAM-mal 35-ért megkaptam a cuccot (mert vidéken pár ezerrel drágábbra jön ki) és tökéletesen hasít, mint általános célú háztartási gép.

Jól dolgozik benne a hardveres gyorsítás, például egy átlagos full HD MKV, WMV 22-28 %-ig terheli a processzort. Youtube full HD video, a böngészőn keresztüli "áttétel" miatt valamivel többre jön ki, de azért két ablakot egyszerre abból is elvisz.

Nem full HD, hanem 1920x1200 monitort hajtok vele, plusz HDMI-re kötve egy TV is. Azt esetleg be lehet ismerni, hogy amikor két kimenet egyszerre működik, néha egy vízszintesen vonal mentén megcsúszik a kép, nagyobb mozgásoknál. De ez nem olyan gond, hogy emiatt processzort cseréljek, illetve ráérek kivárni, míg lesz valami áresés, annyira nem izgat az ügy.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés