Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz queens #62343 üzenetére

...én most dec26ig leraktam a kocsit: sok volt az elmúlt 2 nap a városban :D ...nyuggerek mindenhol, mindenféle közlekedési formában, közveszélyesen... zebrától 10 méterre átbaktatnak, mindkét irányból megállítva a forgalmat... szemből balra kanyarodna, de látja hogy ott állnak, de azért megáll keresztben előttem, beállítva az elsőbbséggel rendelkező sort... jobbról féktáv határon 2km/h-val kifordul az ember elé... vagy csak szimplán nem tudja hogy hol van és 20km/h-val száguld a városban, maga mögött összegyűjtve mindenkit...

...és még van pár nap dec24ig, bolt is lesz meg utolsó nap kapkodás... majd figyelem a helyi közlekedési csoportot: tuti rekordtermés lesz :) ...nem akarom szidni az időseket, de ránézésre ki lehetne szedni sokat a forgalomból és csinálni nála egy spontán alkalmasságit, ami alapján vezetésre alkalmatlanná lehetne nyilvánítani

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák