Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lujó55

    őstag

    Na, nem tudtam kinek válaszoljak, mert szinte mindenkinek kéne, de ennyi hozzászólás kicsapná a biztosítékot néhány irígynél, ezért inkább magánvélemény:
    1.) 4.2-es céges autó. Hm. Mi a beosztásod? Ez simán felső vezetőknek jár, ők meg nem igazán arról híresek, hogy kigyúrt golyóálló terminátorok. Szóval lehet, hogy nem baj, hogy az illető továbbhajtott, bele is halhattál volna.
    2.) Defenzív vezetés, ahogy Khelben is mondaná. Ez nem azt jelenti, hogy ha 60-as tábla van, akkor 58-al megyek, aztán kapaszkodj, mitugrász, hanem engedem, ha valaki hülye akkor ahdd menjen. Pont vasárnap történt a 33-ason Füred után, hogy a vak is látta a buszt szemből, de a Caravelle simán kielőzött bennünket, pedig 95-tel mentünk, nem tudott várni még 20 másodpercet sem. A szerencsétlen, nem nyomta neki, vagy nem kapcsolt vissza. Komolyan fékeznem kellett, hogy ne legyen nagyobb baj. Aztán mikor bejött a vészvillogót bevillantotta, mert érezte, hogy ebből ő is szarul jött volna ki.
    3.) Nem kell más kocsiját fikázni addig, amíg egy őzbak meg tud ölni egy egész családot a Merciben.
    4.) Nagyon régóta vezetek már, de Pesten komolyan félek. Nem tudom mások ennyire tehetősek, vagy mi? De én adózott pénzből, ÁFA-t befizetve vettem a kocsit, nem nagyon csípom, ha rám másznak, vagy rámhúzzák a kormányt. Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés. Veszek egy platós Aro-t és akkor jöhet mögöttem 10 centire, tuti veszek egy satuféket. Aztán odamegyek a kocsihoz, feltépem az ajtót és ha még életben van, tekerek egyet a nyakán... :(( :(( :((

Új hozzászólás Aktív témák