Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

LOGOUT blog

válasz bambano #59 üzenetére

Pontosan, ez az ember alap ÉLETÖSZTÖNE. Arról nem is beszélve, hogy akár egy enyhe kis fájdalom is jelezhet akár halálos betegséget, pl daganat, amit ha még 2 hónapon belül kivesznek, akkor 20év múlva hintáztatod az unokáidat, ha b.szakodnak és csak jövő ősszel veszik ki, akkor 2év kemós kálvária után megy is a zsákba az ember.

Nem állami, nem hagyományos doki, hanem magán fogászat: a nyáron jártam otthon, megszokott dokinénimnél foglaltam időpontOKat. De szegénykém ő konkrétan lerontotta a covid előtt szolgáltatási szintjét: 2000km-ről érkezve hiába foglaltam nála 2 időpontot is, összecsapta a minimum munkát, NEM VETTE ÉSZRE az óriási lyukat az egyik fogban, és egy másikat, aminek a kezelése belefért volna az időbe, simán kihagyott. A vége az lett, hogy a nyaralásunk alatt összesen 4 fogdokit rohantam körbe, húztak-tömtek-röntgeneztek, így lett nagynehezen kipipálva az összes problémás fogam. Ha nem rohanok akkor faltól falig, az egyiknél nem várok 5(!) órát a rendelőben, akkor most vagy üvöltenék egy fájós fog miatt, vagy perkálnék valami 2k fontot egy itteni pénzéhes barbárnak, aki b.szik NHS fogászatot nyújtani, inkább megkopasztja az ügyfeleket.

Új hozzászólás Aktív témák