Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
-
GAMEPOD
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
expo
tag
válasz
eventus #62996 üzenetére
Használati, 102. oldal.
1 perc a leghosszabb zársebesség.Bohir: minél nagyobb érzékelő, kézi expo korrekció, RAW konverzió, ezek tudnak segíteni.
-
Falovas
aktív tag
válasz
eventus #62861 üzenetére
Nem akarok ünnep rontó lenni, de talán érdemes lenne még azt is átgondolni, hogy később esetleg nem fog e hiányozni egy vakupapucs. Értem én, hogy a vaku sokak szerint ördögtől való, és a viszonylag nagy fényerő( de az is inkább a nagylátószögű tartományban, mert ha már zoomolsz akkor a fényerőd arányosan csökken) ill. nagy ISO mindent megold. De egy külső vakuval és egy jó diffusorral(Lambency) amatőr szinten messze jobb eredményt lehet produkálni, mint a gép saját vakujával telibe vakuzások alkalmával. Magyarán ezzel a géppel nem tudsz majd szórt fényt produkálni, ami nem egy hátrány beltéri képek készítésénél.
-
expo
tag
válasz
eventus #62853 üzenetére
A kisebb érzékelőt szerintem felejtsd el, kb. ekkora van az iPhone-jaidban, fényerős optikával.
Valószínűleg a zoomra nagyobb szükséged lesz, mint a fényerőre. Az LX15, RX100 (5. generációig) elég rövid a tele oldalon. A hosszabb zoommal bíró RX100 6-7. generáció meg az árhatáron vérzik el.
Szerintem is TZ100, ha kompaktban gondolkodsz.
-
-
Tin_Shield
őstag
válasz
eventus #62848 üzenetére
Ha kompakt méretet szeretne a gyártó 1"-os szenzorral akkor két lehetséges út közül választhat, vagy a nagy optikai zoomot engedi el (pl.:Pana LX15, Sony RX100 stb), vagy a fényerőt (pl.: Pana TZ100/200). Ha mindkettő kell akkor a kompakt méret felejtős (pl.: Sony RX10, Pana FZ1000).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest