Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
-
GAMEPOD
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laxus
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék elmerülni a fotózás világában, ezért kérnék tőletek segítséget. Közel 7 évig egy Samsung S85-öt használtam, szinte mindig automata üzemmódban. Az utóbbi 1 évben már nem is használtam, mert a mobilommal (SONY IMX135 szenzor) ideális fényviszonyok mellett, szebb képeket tudok készíteni és legalább mindig nálam van.
Nézzük az igényeket:
Elsősorban természetfotózásra (tájkép, vízpart, erdő, makró) szeretném használni túrázás során, ezen felül minden egyéb általános célra használnám zárt és nyitott térben is. Full HD videó jó lenne, de ez nem elsődleges szempont.Maximum 40-50 ezer forintot szeretnék költeni, legideálisabb egy jó állapotú 1-2 éves használt gép lenne. Első körben egy bridge gépre gondoltam, amiből később nagyobb veszteség nélkül kitudnék szállni. Ez egy amolyan tanulógép lenne, amin minél több manuális beállítási lehetőség van és megtanulhatom az alapokat. Ha jobban megtetszik a dolog, akkor mélyebben a zsebembe nyúlnék.
Tegnap találtam egy a tulajdonos állítása szerint sosem használt Sony DSC-H3000-et, 24.000 Ft-ért. Mit gondoltok nagyjából megfelelne az elvárásaimnak? Ilyen optikai zoom mellett, állvány nélkül egy kereső nem volna hátrány.
Örülnék, ha néhány konkrét típust felsorolnátok, mert egyszerűen lehetetlen eligazodni a milliónyi típus között.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- MANFROTTO 190XPRO3 Carbon állvány
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest