Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
-
GAMEPOD
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Első Nikont azonnal kilőném már csak azért is mert csak automata mód van rajta, meg régebben én is nézegettem a véleményeket róla és tényleg nem dicsérik agyon a többiről sokat nem tudok. Nem tudom mennyire fontos neked hogy pont 1 cm-ről csináljon makrót de ha mondjuk beéred 2-vel is akkor érdemes körülnézi a Fujik között is. Nekem is egy S3300-asom van és tény hogy sokszor sokat számít az az 1 centi is mert tudom más gépekkel tapasztaltam már de cserébe elég korrekt kis gépet kap az ember. A fujiknál talán ami a legjobban zavaró legalábbis az enyémnél az hogy gyenge fényviszonyok mellett nem ad mindig éppen tökéletes képeket és 400-as érzékenység körül már eléggé zajosodik de ettől függetlenül megvagyok vele elégedve.Persze nem akarom rád erőltetni, meg lehet hogy ezek közül bármelyikkel jobban járnál mint egy fujival de én nem tudom mert egyikről sem tudok túl sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest