Új hozzászólás Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    válasz (Kolombusz) #999 üzenetére

    Mert kifutottak. Használtan lehet csak kapni. Nemrég itt PH-n láttam FZ-30-at, de lehet, hogy elkelt már.
    Félre ne érts, nem rossz az a 300D csak tükörrefissel nehezebb elindulni. Ha mindent ráhagysz a gépre, akkor is egész jó képeket csinál egyszerűbb esetben, és sosem érzel kényszert, hogy belepiszkálj. Ha meg szakértelem nélkül belepiszkálsz, abból többnyire borzalmas eredmény lesz. Ez elveheti a kedved attól, hogy legközelebb is belepiszkálj. Végül maradsz automatában, sosem tanulsz meg fényképezni és meg is unod. Kompaktoknál sokkal kevesebb paramétert basztathatsz, és elég nyilvánvaló, hogy milyen kombinációból mi jön ki. Tükörrefisen 5-ször annyi dologba nyúlhatsz bele és azt se tudod, hol kezdjed.

    Meg mondjuk az FZ-30-ban ott a 12-szeres zoomátfogás, képstabilizátor, kihajtható LCD, míg egy 300D-n nem is látsz képet az LCD-n csak a keresőben. Mire veszel úgy 2-3 obit amivel eléred ezt a zoomot, ilyen fényerővel, képstabilizátorral, meg egy szögkeresőt a nehezen hozzáférhető témákhoz....húúúú....kocsi elad, kevesebbet eszik, család kitesz, és te leszel a legjobb fotósfelszereléssel rendelkező csöves :DDD

    [Szerkesztve]

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Új hozzászólás Aktív témák