Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Hali! Bruttó 300 körül milyen telefont ajánlanátok (magyarországi beszerzés, GSM bolt is - sőt ), ha fontos a jó kamera, és a hosszabb távú rendszerfrissítés? Más egyéb szempont nincs....
Pixel 7 Pro és OnePlus 11 a lehetséges jelöltek eddig.
-
xhege
veterán
válasz atike #178551 üzenetére
A pixel 7 pro kamerában nagyon jó, de ha jól tudom az 5G nálunk még mindig nem megoldott. Ezt érdemes csekkolni a topikjában.
Kamerában most úgy tűnik nagyon jól sikerült a Xiaomi 13-as család is. A sima 13 beleférhet a keretbe GSM boltból. Itt kérdés a MIUI-val milyen barátságot ápolsz -
Gerr0XL
csendes tag
Sziasztok.
Jelenleg egy realme 6s telefont használok, de belátható időn belül szeretnék váltani. Samsungokat nézegettem, nevezetesen az A szériát.
A lehetséges nyertesek: A34, A52s, A54
A váltásom oka többek között az, hogy a telefon tavaly óta nem kapott sem új főverziót, sem biztonsági frissítést, valamint az előlapi kamera hónapokkal ezelőtt megadta magát. Mindezek mellett szeretnék hardveres előrelépést is, jobb kijelzőt, jobb kamerákat korszerűbb soc mellett.
A kérdésem felétek a következő: lenne-e értelme egy ilyen szintű upgrade -nek?
Edit: ritkán játszok, inkább videózok/fényképezek, pörgetem a social médiát és böngészek. A keret 150 000 ft, de ettől függetlenül mindent meghallgatok.
Türelmes vagyok, nem szándékozom elsietni a váltást.
Szíves válaszaitokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Pürrhosz
csendes tag
Sziasztok!
Apukámnak keresek egy telefont:
- Árkategória. maximum 80 ezer ft
- Használt vagy új? csak új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 3-5 év
- Mire használnád? Átlag felhasználás: telefonálás, sms, e-mail, kis böngészés, fotózás kompromiszumokkal stb.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?: mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? kis/közepes méretű, zsebre rakható.
Jó lenne, ha valami stock android lenne rajta, vagy legalább nem végletekig customizált és feleslegesen lassú lenne.
Előre is köszönöm! -
nobela
senior tag
Sziasztok, szeretett Xiaomi Mi A2 Lite-om kezd megzakkanni, viszonylag gyorsan kellene egy új telefon.
Amik az elvárások: minél kisebb legyen! És legyen benne jó kamera, elsősorban fotó. Teljesítmény kb mindegy, nem játszok nem videózok, elsősorban csak Google appok + BluOS (de ez mindenen elfut).
Most láttam hogy a Pixel 6a ilyen 135k környékén kapható.
Ez kell nekem, vagy van jobb/olcsóbb ajánlat arra amire én használnám?
Ja, utálom a nagy kamera dudort, ez egy minusz a Pixelnek.
Asus Zenfone 8 is tetszene de az drágább, plusz már nem is nagyon kapni.
EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
szs85
tag
válasz Pürrhosz #178559 üzenetére
Motorola G32 6/128 Emag - A mérettel kapcsolatos kritériumaidnak nem felel meg.
-
fradi81
veterán
Most nézem a kinézett telóba (g72) nincs gyro és compass, ezek milyen ismertebb appokba kellenek? stellariumról tudok
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
-
MODERÁTOR
-
félisten
Sziasztok!
Kizárólag net megosztásra keresek telefont.
Az egyetlen fontos szempont, hogy minden hazai 4G/5G frekit tudjon.A legolcsóbb ilyen készüléket keresem.
Kössz előre is!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
joysefke
veterán
Barátnőmnek néznék telefont ~100E körül, esetleg kicsit többért.
-Nem játszik.
-Kamera fontos
-Reklám-, szoftveres sallang és bosszankondásmentesség fontos
-Legyen szép a kijelzője
-Hosszú az üzemidejeMit lehet ajánlani?
-
joysefke
veterán
- Árkategória.
~100E, lehet kicsit több, ha érdemi előrelépést kapok a felárért- Használt vagy új?
új- Hol vennéd meg?
függetlenül, garival.
ez lehet itthoni bolt, vagy internetes rendelés EU raktárból. A lényeg, hogy legyen rá legalább 2év gari
- Hosszú vagy rövid távra tervezel,
hosszú, barátnőmnek lesz
- Mire használnád?
böngészés, fényképezgetés, zenehallgatás, ébresztőóra, telefonFontos, hogy:
-ne legyenek benne kéretlen reklámok, frissítéssel települő kéretlen appok, sok felesleges sallang. Az ilyesmi nagyon bosszantja a leendő gazdáját-legyen jó a kamerája
-jó üzemidő
-szép kijelző
-frissítések
(-nem lesz játék)
Ezek merültek fel:
Realme GT2, Realme 9 plus+, Samsung A33 , Samsung A53ezeket valahogyan sorba tudjuk rendezni?
Köszi!!
-
vacs
veterán
válasz yanna #178572 üzenetére
Persze, ki lehet kapcsolni minden reklámot Xiaomi miui-n, így:
Reklámok, hirdetések kikapcsolása Xiaomi, Poco, Redmi modelleken by Legendd!
De, ezt hány átlag felhasználó tudja magától megcsinálni?(^)(>.<)(^)
-
Kriss06
újonc
Sziasztok!
70+os okostelefon használó nagymamámnak fogok új készüléket venni mert a tőlem örökölt Galaxy A8-asa már a végét járja. Mindenképpen Samsungnál maradunk, mert az okozza a legkisebb zavart az erőben 99%, hogy A34-et (6/128GB).Egyetlen kérdés merült fel bennem, ami viszont perdöntő lesz: Be lehet ezeken még állítani, hogy a képernyő alján ott legyenek a virtuális home/vissza/futó alkalmazások gombok? Nem biztos, hogy ez a alulról húzogatós megoldás átmegy a Mama rendszerén. Nincs a környezetemben új Samsung telóm amin ezt most gyorsan meg tudnám nézni.
Kösz a helpet!
[ Szerkesztve ]
-
freddyadu
senior tag
Sziasztok!
Kisfiúnak keresünk telefont, elsősorban fotók készítésére.
Amit kinézett magának: Xiaomi Redmi Note 11
A maximum 70.000 Ft-os keretet figyelembe véve van jobb alternatíva?Elsősorban új készüléket keres.
Köszönöm szépen előre is!
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Igazából csak érdeklődés/hozzáértők véleménye miatt jöttem, egyelőre nem aktuális egy telefoncsere, csak ilyen generális iránybaállás céljából kérdeznék. Eddig mindig androidjaim voltak (Sony, Samsung, Xiaomi vegyesen), viszont ezen márkák is (még a Xiaomi is) annyira kezd elszállni az árazással, hogy már erős gondolkodást igényelnek. Mi 9 újonnan volt ~150k anno, akkori csúcslapkával, utána Mi11, szintén még 200 alatt/körül, csúcslapkával, viszont már a 12 meg a többi bőven 200-300k körül/fölött van ahol már egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ár/értékben még mindig jó választás.
A lényeg az, hogy, keresgéltem, de valahogy androidból nem találtam olyan teló lineupot amit el tudnék képzelni következő telefonnak.- Árkategória.
Nagyon max 250k körül.
- Használt vagy új?
Androidból csak új, Almából lehet használt is.
- Hol vennéd meg?
Mindegy, nem szolgáltatótól az tuti.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel?
Hosszútávra, amit nem kell 2-3 évente cserélni.
- Mire használnád?
Basic felhasználás, soc. média, néha munka/suli, fotózás ha épp nincs kéznél a kamera, navigáció, zenehallgatás, ilyesmi. Játszani komolyan nem fogok rajta.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Jó a zárt is, régebben rootoltam/custom rendszert rakosgattam rájuk, de már valahogy kinőttem. Csak működjön.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Nem péklapát, de nem is kell mininek lennie. ~6-6,3" körül+1: Ne legyen kínai (xiaomi, poco stb stb). Papíron mind nagyon király, de a Mi 9 és Mi11-el többet sz.ptam mint az előttük lévő összes telefonommal együtt. (Pl.: Mi11 kitalálta, hogy a galéria megeszi az akku 40%-át, így asztalon tartva hozzá sem nyúlva is 4-5 óra alatt lemerült. Teljesen resetelni kellett, akkor tért magához. Némely app rendszeresen panaszkodik arra, hogy nincs hálózat ha mobilneten vagyok (pedig 4-5g van), Nem jöttek/jönnek frissítések, kézzel kell lehúzni a packaget és felerőszakolni a telefonra stb stb ilyen kis apróságok. és már baromira kezdem unni ezeket. Ja meg a folyamatos hazakommunikáció kínába de ebbe bele se menjünk ez zavar legkevésbé (pl egy OIS sem fért bele egyikbe se... a 8 éves S6-ban már volt...) (Próbáltam robotporszívójukat is, az is hasonlóan "furcsa" szoftverileg, 3 hónap után ment is vissza)
Előre is köszönöm a tanácsokat, véleményeket, ajánlásokat és elnézést, hogy kicsit rant-szerű + hosszúra sikerült
[ Szerkesztve ]
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Orgi
addikt
válasz joysefke #178573 üzenetére
Tekintettel arra, hogy nem kedvelem a Samsungot és inkább rossz tapasztalataim vannak vele, a kinézett célra bármelyik telefon jó, de a 2 Realmet ajánlom. Üzemidőben és főleg töltési sebességben biztos sokkal jobbak, a frissítési időben viszont a Samsung. Még ha esetleg egyre lassabb is lesz a teló frissítések után
-
xhege
veterán
válasz racskobalazs #178580 üzenetére
Ha a hosszabb támogatás, akkor alma irányába mozdulnék. Ennyiért szerintem vannak már 13-as iPhone-ok a használt piacon.
-
sfdrakex
nagyúr
Ahogy xhege is írja, használt iPhone 13-as széria.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
vacs
veterán
A Xiaomi Mi 9/10/11 stb széria a piacszerzés miatt volt "olcsó", ennek már vége.
Ha nem lehet Kínai, de android, akkor Samsung!
Viszont neked a miui-val volt bajod, ezért Kínaiból ajánlom a Realmi/Oneplus telefonokat, stock közeli android, a miui "okosságai" nélkül.
Vagy Alma, ahogy írták.(^)(>.<)(^)
-
peestike
őstag
szerintetek melyike lenne jobb, hogy leváltson egy 4 éves mi 8 lite-ot?
kb. megint jó lenne, ha 4 évet lehúzna a teló.
poco x5 vs. redmi note 12 pro?
árban már plafon lenne ez a 110ezer környéke.
köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
MODERÁTOR
-
peestike
őstag
válasz Viktor0610 #178586 üzenetére
Köszönöm!
A kamera meg a teljesítmény elég lesz, hogy arra essen a választás.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Árkategória.
250-300e HUF
- Használt vagy új?
új- Hol vennéd meg?
gyártótól mármint független
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
best buy- Mire használnád?
főleg net, youtube, basic appok semmi extra- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
android- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
legalább 6" de akár felette[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Sziasztok!
100k körül keresek Édesanyámnak telefont.
Jelenleg Redmi Note 6 Pro-ja van!
Maradnánk a márkánál. (okosóra miatt, amazfit gts 2 mini, de ha jól működik más telefonokkal is, akkor nem feltétlen fontos a márkahűség)
Örülnék legalább 128Gb tárhelynek, és esetleg SD kártyás bővítésnek (nem kizáró ok)!
Csak 1 simet használ (Yettel).
Hosszú távra tervezünk.
Magyar nyelvű menü kellene, és nem mókolunk, nem romozunk.
Ha van vízállóság, az is szuper lenne!
Méretben nem igazán mennénk a Note 6 Pro mérete fölé!
Sokat chatel, sokan böngészik a mobilon (webböngészővel).
Sokat fényképez, de szigorúan automatán, nem egy fotóguru, a legjobb "előkapom lövöm a képet" kamera kellene a megadott árért!
Lehet, hogy cégesen vennénk.Valamiért a Note 12 Pro nincs a listátokban, ennek oka van?
Előre is köszönöm!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Páromnak keresek újabb telefont, egy Huawei P30-at váltana. Ami neki fontos: jó főkamera (képekhez), jó tárolókapacitás (256gb), szép kijelző. A keret nem sok, olyan 150-160k maximum.
Nézegettem ezt a készüléket is, egy dolgot még nem találtam meg, hogy a szoftveres támogatása jelenleg milyen? Új android főverziót meddig kap? Ha tud valaki segíteni, azt nagyon megköszönöm.- Árkategória: 150-160k
- Használt vagy új: inkább új
- Hol vennéd meg? Mindegy, rendes garancia a fontos (lehet Telekom is, ott van előfizetésem)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: 3-4 év maximum
- Mire használnád?: tartalomfogyasztás, fényképek, néha videó, minimális játék. Tárhely fontos, 256 gb
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez: androidos telefonjai voltak, ehhez tartanám magamat
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra: méretben inkább kisebb. 2 kisgyerek mellett sokszor "egykezezés" szükséges[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
Wallenberg
senior tag
Ez a telefon megéri ezen az áron?
https://m.alza.hu/tecno-spark-8-pro-4-gb128-gb-fekete-d7107918.htm?o=1[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
Hogyan lehet kattintható linket létrehozni? Leírná ezt valaki? Az előző hozzászólásom miatt kérdezném.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok