Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz lezso6 #178155 üzenetére
Én is hasonló cipőben vagyok, Samu S23 az ára miatt esett ki, Pixel 6a-n filóztam, de nem éreztem azt, hogy mindenáron kell, így kivárok. Elvileg Pixel 7a, majd a Pixel 8 is nem a tepsik között fog versenyezni, így ár/érték arány alapján köztük fog eldőlni.
Addig tudom ajánlani a ROM cserét, egy Pixel Experience ROM új életet lehet a telefonba. Esetleg LineageOS 19.1, ami kiforrott és elég a 12 Android, vagy ha bátor vagy [UNOFFICIAL] LineageOS 20.
-
st6969
őstag
válasz juve600 #178350 üzenetére
Google értékelés meglepően jó...annak ellenére, hogy más is panaszkodik erre az üzletpolitikára, de azért odaadja az 5 csillagot , mert megjött az iphoneja egy hónap alatt, igaz, drágábban, mint rendelte, de máshol még drágább. Tehát van felhatalmazásuk, hogy sunyi módon működjenek
-
burny
aktív tag
Mivel a telefonom hosszú évek szolgálata alatt felpuffadt így másik kell, ahogy nézem a 75 ezer alattiak megfelelőek lennének, ami extra kritérium: (dual sim, 4gb ram, nagy akksi és hogy) jól bírja a gyűrődést, munka közben 'sokat' hajlongok, zsebemben lévő teló pedig pont ott van ahol szokta a csípőmmel támasztani. Röviden melyik telefon kevésbé stabil a felépítése/könnyen csavarodik, hajlik? Rá fogok szokni, hogy ne oda tegyem a telót, ígérem
Illetve melyikekhez van bő tokválaszték amivel könnyen tudom pormentessé tenni (régebben voltak olyan tokok amikben volt kis 'dugó' amiket be lehett dugni a jack és a töltés helyére, fémekkel dolgozok így elég sok a fémforgács).Kisebb méret (160mm alatt) pedig extra nagy pont, ha árban nincs 75 ezer, az sem baj.
Ezen kívül ezek a telefonokkal tapasztalat:
OnePlus Nord CE 2 Lite 5G
Nokia G22Köszi!
-
Land
veterán
Kissé Off lesz a kérdésem.
Az mitől van, hogy az előző telefonom (Oneplus 9 Pro) kijelzőjét egész jól láttam a polarizált napszemüvegemben, de az új telefonom (Nothing Phone 1) alig vagy semennyire sem látom? A 2 kijelző között az ismert specifikációk (pl. LTPO vs sima panel) közül okozza ezt valami vagy lutri, hogy melyik kijelzőt mennyire látja az ember egy polarizált napszemüvegben? Erre nem gondoltam, hogy ezt is meg kellene vizsgálnom telefon váltáskor.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
IOX
tag
Melyik márkát lehet a legkönnyebben eladni? Szeretnék venni újat ami még kap legalább 2 év frissítést. Nagy választék nincs ha erre is figyelek, azt tudom.
-
ANDROID???
addikt
A Mobilarena teszteken miért nincs meghatározv a PWM?
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Szerintetek érdemes a Redmi Note 10 Pro-t lecserélni az új Redmi Note 12 Pro 5g-re?
KöszönömXiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
kutga
nagyúr
válasz ANDROID??? #178360 üzenetére
Szerintem nem mérik. Notebookcheck szokta.
Let the Zone take me if I am.
-
ANDROID???
addikt
válasz kutga #178362 üzenetére
Rajtuk kívül másik oldal esetleg?
Azért van amelyik telefont nem tesztelik.
Viszont, meglepően sok mostanában a "premium" telefonok közt a sz.r PWM (bőven 4-500 alatti) ami nem túl jó. A magasztalt Samsuungok is 250 magasságában, vagy bőven alatta megállnak.
Most ne vegyünk O+, Realme, Oppo stb (KBB) telefont mert.
Most ne vegyünk Huawei-t, mert...
(már részletkérdés, hogy kerekített a kijelző és a smau csoda minimál frekis amoledjeit használja valószínűleg.
Van aki nem szereti az iphone-t ugye (mert agyament b.zi drága....
Akkor mégis mi a retket lehet venni??? -
kutga
nagyúr
válasz ANDROID??? #178363 üzenetére
Én őket szoktam olvasni. Nekem főleg Samsung telefonjaim voltak, egyiknél sem zavart a pwm.
-
ANDROID???
addikt
Pedig elég alacsony a samuk pwm-je. Nem tudim mennyire lenne az a mérték zavaró. Most épp egy OP-t használok, az 500-at tud. Ez nem zavaró egyenlőre.
-
csigamobil
csendes újonc
Sziasztok! Szeretnek egy stock androidot note 9pro helyett (nem kell jobb, de legalabb olyan jo specifikacioi legyenek). Amiben mas legyen, hogy amoled (oled? stb.) kepernyoje legyen. Most probaltam a Moto G52-t. De van ami nem tetszik benne. Van alternativa? Es az sem baj ha 100 alatt marad (eredetileg 70-80 korul gondoltam, de ugy nezem itt is tombol az inflacio). Koszonom!
-
fradi81
veterán
válasz csigamobil #178366 üzenetére
Hali, a moto rendszere nem tetszik vagy a teló? Pont most nézem 90 párezerért a g82 vagy 72 elég jó vasak.
moto g72, Ninebot d28e
-
kutga
nagyúr
válasz ANDROID??? #178365 üzenetére
Nem mindegyiknek, A33-nak pl. elég magas volt.
-
Orgi
addikt
válasz csigamobil #178369 üzenetére
Én még sose láttam olyan telefont, ahol ha van élő wifi, ne írta volna felül a mobilnetet, létezik egyáltalán ilyen? Nem lehet, hogy a wifi routernek nem stimmel vmi a beállításaiban inkább?
-
fradi81
veterán
válasz csigamobil #178369 üzenetére
Szerintem ott más gond volt, de van nálunk motorola majd ránézek.
moto g72, Ninebot d28e
-
Csápájev
őstag
Hallottam már ilyenről, ezért a GVH helyében nagyon büntetnék.
Sajnos,aki mesélte képes volt drágábban megvenni,pedig szerintem az a vásárlás,ami az én átverésemmel kezdődik már régen rossz.
A Pixel 6a eladásán agyalok, 150-es kategóriában lett valami best buy az elmúlt hónapokban?
Vagy a szokásos realme 9pro plusz, Samsung a52-53-52 tengelyen mozog a piac?[ Szerkesztve ]
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Lassacskán szeretném lecserélni az eddigi mobilomat (Oneplus 3) egy újabbra és ebben kérném a segítségeteket, hogy melyiket érdemes választani.- Árkategória. 180-210
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Arukereső egyik üzletéből venném, legalábbis eddig ottani árakat néztem. Előfizetésre biztos nem.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, Hosszútávra venném. Jelenlegi is 2016 óta megvan.
- Mire használnád? Telefonálás mellett, utazások alkalmával fényképezésre, boltban fizetésre (NFC), autóban Waze navigációra, napközben netezésre. Nem játszom a telefonon.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Nem
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6.7-6.8"-nál ne legyen azért nagyobbÉn az alábbiakat néztem, de ha van más érdemleges akkor azt is szívesen veszem:
-Realme GT2 Pro 256GB 12GB 190.000 Ft
-Poco F4 GT 256 GB 12GB 198.000 Ft
-Oneplus 10T 256GB 16 GB 203.000 Ft
-Samsung S22 128GB 8GB 209.000 Ft -
kutga
nagyúr
Nem mindenkinek jön be a Google-féle android (nekem pl. nem), hívás, térerő és ujjlenyomat olvasó gondokról is hallani, ha lenne itthon is rendes támogatása, akkor jobb vétel lenne szerintem.
MOD
ANDROID???
A 1280 valóban nem a legjobban sikerült processzor, de kérdés, mire kell. Mindennapi használatra szerintem elég. Egyébként a plasztikkal nekem nincs bajom, sokkal jobb a fogása nekem.[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
Van vele több alapvető gond is,de sajnos hibátlan telefon 150 ezres kategóriában nem létezik,fölötte se sok
Az aksija gyenge, tényleg nagyon neccesen bír ki egy napot tök átlag felhasználás mellett.
(ha épp nagyon meghajtom,akkor persze rövidebb,szóval azt nem számítom ebbe bele)
Ezt simán tudná ellensúlyozni,ha lenne benne gyors töltés, én hozzá is vagyok szokva hogy ha este elfelejtem feltenni tölteni,akkor reggel felrakom és egy kávé-zuhany combo alatt tuti feltöltődik,na hát itt a 18w töltés ez idő alatt dob rajta kb 20% ot
Aztán nagyon melegszik,de tényleg nagyon. Alap nyomkodásoktól (face-insta) jó meleg lesz a kezemben,jó érzés letenni.
Néha streamelek vele, ha amellett elindítok egy wazzet,konkrétan kiírja,hogy túlmelegedett a telefon és leállítja a streamet. Olyankor már tojást lehet sütni rajta
Aztán nincs face id benne,ami 2023-ban fura.
Egyébként nagyon szép a kamera képe, jóval átlag fölötti, a rendszer tök fluid.
A stock droid számomra fura, minden egyszínű,valahogy ezt nehezen szokom meg, még most is össze vissza keresgélek a menüben
Az ujjlenyomat olvasója olyan közepes, viszont ha ráraksz valami kijelző védőt,akkor közepesről nagyon szr kategóriába esik,erről sokan panaszkodnak.
5g-t jelenleg nem támogatja itthon a google, úgyhogy az nincs.
Namost ennek ellenére nem számít ez rossznak,nem tudom mire kéne váltani,ha előrelépést szeretnék,mert samsungokról is olvasok mindenféle hibákat. Szóval egyelőre nézelődök. -
moma
őstag
Sziasztok. Jól érezem, hogy manapság nem annyira vannak egyértelmű best buy telók, mint korábban egy egy xiaomi? néztem a készülékeket az első hsz ben és egy csomó ne is kap plucsnit a mobilarenan...
Ti hogy látjátok. ezekben az ár sávokban van most valami best buy? (nincs kiemelt tulajdonság. játék nincs a telón.)
120-160
160-200we all deserve a bit of luck.
-
MODERÁTOR
-
fradi81
veterán
Azt vettem észre most nehezebb kiválasztanom mint régebben amikor volt 1 vagy 2 jó ár/érték arányú redmi Most meg van legalább 10 hasonló, és úgy kell átnyálazni melyik jobb összességében vagy egy adott szempontból. Minden telóról videó+teszt olvasás.
moto g72, Ninebot d28e
-
moma
őstag
válasz Viktor0610 #178380 üzenetére
Igen azzal kezdtem . Csak fura volt, hogy jó részben olyan telók vannak linkelve, amik még Tetszett plecsnit sem kaptak. Jellemzően a poco-k kaptak tetsziket, a samuk, xiaomik nagy részt semmit(asszem egy egy kivétel volt az olcsóbb árkategóriában). Ajánlott semmi.(ezeket a márkákat néztem csak mondjuk)
Amúgy a Xiaomit szándékosan nem említed, árban ott tartanak, hogy akkor már inkább Samu?
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
MODERÁTOR
-
csibor
addikt
Sziasztok!
Idősebb úr Redmi Note 4-et váltana. Kezdésnek 60K kőrül szánna rá. Én hirtelen 75-ért MM-ban találtam Redmi Note 11-et. A kérdésem van más jó ajánlat ebben az árkategóriában? Kb Note 11 tudása elég lenne neki még pár évig. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz Viktor0610 #178383 üzenetére
"125-170 e Ft közötti sávban nincs Xiaomi"
Redmi note 12 pro? Mi a baj vele? -
szs85
tag
válasz ghiottone #178388 üzenetére
Van egy idősebb hölgy ismerősöm, nagyon fitt nő, ő is maradt a Xiaominál, és nemrég kérdezte tőlem, hogy ajánljak egy jó vírusírtót, még fizetne is érte, de fertőzött a telefonja (note 9 pro).
Szegényt a xiaomi-s Biztonság app viccelte meg, mert a benne futó reklám írta ezt ki látványosan.
Aztán igyekeztem ezeket kikapcsolni a menüben, de jópár helyen csak az "ajánlások szüneteltetése" vagy "ajánlások kikapcsolása xx napra" opció volt.
Nem volt valami jó érzés visszaadni a telóját, tudván nemsoká kezdődik az egész elölről. -
MODERÁTOR
-
Vitya0617
kezdő
Sziasztok! Érdemes lehet még most egy Oneplus Nord 2-esre beruházni? 125 ért már kapható, csak attóp félek, hogy a rövid szoftveres támogatás miatt már nem húzná ki 3-4 évig olyan jól. Esetleg melyik készüléket ajánlanátok még 150 ezerig? Én a Xiaomi 11T /11T pro-t néztem, de az ugye nincs benne az ajánlott listában...
-
Nem találtam jobb helyet ahol feltegyem a kérdést:
Belassulást sehogyan sem lehet orvosolni? Volt hard reset fél éve, de nem sokat ért, továbbra is döcög a telefon. Vagy nem volt eléggé hard a reset, vagy mi? Egy lassan négy éves Pixel 3a-ról van szó. De tesómnál a két Xiaomi Redmi 9 meg még rosszabb, ott nemrég a hard reset után konkrétan használhatatlan lett, s pl egy facebook messengerben egy linket nem tudott megnyitni frissen resetelt rendszerrel.
Normális az ilyen? Már azon agyalok, hogy valamit elrontottunk. Ha nem, akkor mi az oka a lassulásnak? Semmi extra appot nem használunk, csak facebook, youtube, ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
MODERÁTOR
válasz lezso6 #178395 üzenetére
Én ilyen esetekben a nem használt gyártói vagy Google appokat le szoktam tiltani, ha lehet, akkor törölni.
Nem váltja meg a világot, de segíthet.
Korábban azt csináltam, hogy az egyes appok telepítése, frissítése közben vártam kicsit, már több alkalommal derült ki így, hogy mibokozza a gondot, lassulást.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Redmi 9-m haldoklik, van valami ajánlott büdzsé okostelefon jelenleg, ami hasonló tudással bír? Legyen minnél olcsóbb, ha lehetséges. Eddig Motorola G13-at néztem.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
szs85
tag
válasz Coccolino_O #178398 üzenetére
-
fecaga21
senior tag
A Samsung Galaxy A51-em egyik este lemerült teljesen, majd éjszakára rádugtam a töltőre, reggelre 100%on volt. Beakartam kapcsolni, és vagy 2 óráig meg se mozdult a kép a szokásos bekapcsoló üzenet a Samsung felirattal, majd vagy én nyomkodtam, vagy ő, ez eltűnt, azóta hiába töltöm meg kapcsolgatnám, nem reagál semmit, még a hard Resetre sem, se kép se hang. Szerintetek mi lehet vele a gond?Helyrehozható mg?Most lesz 3 éves a készülék
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest