Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Easyl0ver
tag
válasz BigManus #22411 üzenetére
Mert tegnap Áder János belemosolygott a képembe.
Na csak, hogy egy jót nevessetek az amatörségemen
Fixen TV -t és Monitort használok, de ugye a TV az kivan kapcsolva, mert azt csak játékra használom.
Namost amikor az Nvidia drivert telepítettem vmiért a TV -t tekintette elsődlegesnek a monitor meg csak a háttérképet mutatta.
És e miatt *zoptam kb 8 órát ===> 4x -5x formáztam, telepítettem rendszert, a létező összes vírusírtót feltelepítettem, kipróbáltam. Ja és a vírus nyilván lement az 1. formázásnál.
Az év lúzer címére pályáznék, ha van.
Köszönöm a figyelmet.. mentem aludni.. xD
"They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "
-
Easyl0ver
tag
Teljesen újraraktam (teljes format, teljes újra particionálás) , a mentésnél használt winchestert nem kötöttem rá a gépre, de a hiba még mindig fennt áll..
Hova rakta be magát ez a vírus?!
A windows betölt, de csak a háttér jön be, amikor a ctrl + alt + del -t nyomok megcsak fekete képernyő jön be. Hardveres hibára nem gyanakszom mivel csökkentett módban hibátlanul üzemel. Mindig azután csinálja ezt miután a drivereket feltelepítettem a gépre.
Ja és másik windowst telepítettem fel.
Légyszives segítsetek, mert kiugrok az ablakon.. :'(
"They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "
-
Easyl0ver
tag
Sziasztok eléggé nagy gondban vagyok.. Police vírus .. , de szerintem ez a legerősebb lehet, mert már 3.ik alkalommal formázom a gépemet. És amint internet elérést kap a gépem egy újraindítás után már a windows nem tölt be csak a háttérképig.
Legfrissebb NOD32, Malwarebytes Anti-Malware, Hitman PRo -t lefutattam semmi különöst nem találtak.
Bárkinek bármilyen javaslat???
Kb. 4 partíció van a gépemen, most mentem az adatokat és azokat is formázom, újra partíciózom.
Remélem letakarítja a gépet."They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest