- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki aki játszott-játszik ezzel a játékkal multiban hogy hogyan lehet a multit testre szabni?
Van aki last man standing mod-ban játszott ezzel a játékkal.
De nekem nincs ilyen játék mód a játékban, ezt elő lehet valahogy csalni a játékban, vagy valami mod lehet? -
törölt tag
válasz
Terminator17 #790 üzenetére
azért mert te offolsz, én meg nem. attól hogy nem ír ide senki, olvasni lehet olvassák.
még jó hogy nem zavar téged a max payne topikban a max payne téma.
de akkor b meg kolega, kitöröltem a topikot, többet sem írok ide aztán rohadjon rá a prohardver az ilyen tagokra mint te
-
törölt tag
válasz
Terminator17 #788 üzenetére
Minden tisztelettel kérdem:
Miért nem törlöd ki ezt a topicot a kedvenceid közül ha nem érdekel semmi?
Mivel jöna remake az 1-2-ből, lehet hogy fellendül majd kicsit ez a topik. Egyébként meg engedtessék már meg hogy én mint egy "fanatikus " MP3 rajongó, beírjam ide az aktuális dolgokat. -
törölt tag
10 éves ma a Max Payne 3.
Ennek megünneplésére az éven később kiadnak egy új még sosem hallott, a játékba készült zenéket tartalmazó limitált darabszámú bakelit lemezt. Ennek tartalma a zene platformokra is felkerül majd.
-
törölt tag
[link] a Remedy megemlékezett a 20 éves Max Payne-ről a nyáron, a rockstar meg nem
-
törölt tag
Ma 9 éves a játék
egy oldalon 4 évnyi komment -
törölt tag
válasz
Terminator17 #780 üzenetére
Most egy régi max Payne születésnapja volt.
Azt hiszem apron vettem. De manapság kb bárhol beszerezhető pár ezer forintért
( Ja vissza olvasva értem már az "ok" -ot
)
-
törölt tag
Ma 8 éve jelent meg a játék első verziója.
-
MichaelSD
őstag
Na megint felraktam és még mindig élvezem. Bár nem tagadom, hogy a New Yorki részek hangulatosabbak egy picit, de negyedszerre is élvezem.
-
törölt tag
-
TXT
őstag
válasz
#81556480 #774 üzenetére
Varj, ezt nem ertem. Ugyanugy kerte anno a szeriaszamot es ha jol emlekszem, fiok letrehozasat is, ezert is csinaltam meg a Social Club fiokom es ott lathato is a profilomban. Akkor miert nem tudom leszedni? Azert ez nem egy athidalhatatlan dolog, ami urtudomany lenne, persze csak ha a Rockstar Games meg akarna oldani. Hiszen a felhasznalo fizetett erte, hivatalos, jovahagytak, letezo. Ma mar szinte senki nem hasznal lejatszot a gepeben, igy a lemez elavultta valt. Mas platformon ujratelepitheto a lemezes verzio is, nem agysebeszet...
Mondjuk hajlandosag nelkul nyilvan nem mukodik ez sem, mint ahogy mas sem, ezek szerint a Rockstar inkabb csak szikla, ami a fejeket illeti -
TXT
őstag
válasz
#81556480 #772 üzenetére
Anno lemezes verziot vettem, de mar ezek es mas lemezek sincsenek meg, mivel egyreszt nincs a gepemben eszkoz hozza, masreszt minden kliensen (Origin, Steam, Uplay) barmikor ujbol leszedheto es ujratelepitheto az ott regisztralt jatekaim akar lemezeskent vettem anno, akar digitalis licensszel. Egyedul itt nem talalom a letoltes lehetoseget Social Clubon, hiszen ezen “platform” ala tartozik a MP3 jatekom. A webfeluleten latszik is a GTA5-tel egyutt, annak van egy progija, amit onnan letoltve leszedi a jatekot es utana telepiti is, de a Max Payne 3-nak meg ezt sem talaltam...
-
TXT
őstag
Hogyan telepitheto ujra a jatek a Social Club fiokombol? Semmi opciot nem talalok ra...
-
chatran
őstag
-
törölt tag
Ma 6 éves a Max Payne 3!!
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Rockstar social club féle user szopatás most komoly? Ha jól emlékszem, a GTA IV-ben lehetett játszani e nélkül is..
Na jó, regeljünk be ebbe a szarba is (Steam-es a játék)... persze e nyomorult megerősítő email-t nem küld ez a vacak.. ha már kötelezővé teszik, legalább működne..
Komolyan, mindig megveszem azt amivel játszani szeretnék, de könyörgöm, kell ez? Nagyon dühítő.A spam mappában sincs semmi..
-
törölt tag
válasz
Terminator17 #763 üzenetére
Annyiért nem lehet okod panaszra, akármi is lesz 😂
-
törölt tag
válasz
Terminator17 #761 üzenetére
Hát mert regisztrálni kellesz social clubbon, telepíteni a klienst stb.. Nem olyan mint egy sima steames játék hogy csak leszeded es play. Volt itt valaki akinek kicsit nehézkesen ment a telepítés aztán elhordta itt mindennek a játékot, aztan refundolta steamen. Pedig ha kicsit melós is a telepítés , megéri vele foglalkozni mert nagyon jó játék. A multi nem garantált hogy nem lesz kihalva.
Menyibe kerül most steamen? Lehet megveszem unokaöcséimnek.
-
törölt tag
válasz
Terminator17 #759 üzenetére
Ja már látom feljebb neked nem tetszettek a képeim.. Nincs több kérdésem, majd varom a siránkozást 😈 ha tudok majd segítek. Ha kell.
-
törölt tag
válasz
Terminator17 #757 üzenetére
Egyáltalán nem, nemtudom miért igy állsz hozzá. Majdnem minden játéknak van saját kliense.
-
törölt tag
válasz
Terminator17 #755 üzenetére
Ha van GTA-d akkor az jó ami ahhoz van. Ha nincs, social club regisztráció kell. Valami leárazás van vagy hogyhogy igy kedvet kaptatok? Amúgy szerintem nagyon jó sztori. Kb 15x végigtoltam, magyarítással is párszor. Érdemes 1x az összes videot is végignézni, olyan az egész mint egy hosszú brutal noire akció \dráma.
A multira ha otthon leszek jovoheten , en is vevő vagyok par körre.
-
törölt tag
Én multiztam magyaritással és nem volt gond vele. Csak a gta v- nél jött be ez a szigor. Egyébként a multi része a magyaritasnak elég rossz.
Én fel szoktam nézni néha , de nagyon kevesen vannak. Van hogy 1 jatekra se elég az ember.
-
Terminator17
senior tag
multira egyáltalán nincs senki?
-
fcbarca
őstag
sziasztok.eredeti Max payne 3-ra telepithetem a magyaritást?multi résznél is használható,nem bannolnak?
-
Dave567
addikt
Elővettem kicsit a játékot és sírtam.
Mekkora játék volt már ez... Nem is tudom mikor jött ki ehhez fogható játék az utóbbi időben, én szégyellem magam komolyan.
Látszik azért kik tudnak játékot készíteni, és kik nem. -
törölt tag
válasz
Terminator17 #747 üzenetére
Az utolsó kép a rockstar games weboldaláról van, az utolsó chapter : One card left to play, helyszínének eredeti helye, amiről készült a pálya.
-
törölt tag
válasz
Terminator17 #745 üzenetére
Tán baj? néha bedobok ide egy képet ha összejön egy csapat multizó emberke.
Amúgy is halott ez a topic.
vagy nem értem a gondod
-
Terminator17
senior tag
Üdv lehet még neten ezt tolni ? vannak még fennt?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
#81556480 #739 üzenetére
Mivel zömében R* game-ekkel játszom ezért nem volt nehéz észrevenni, hogy állandóan valami szívás van velük. Ez lett volna a 4. R* játékom és mind a 4 fel is volt installálva. Ezért gondoltam, hogy talán ez kavarhat be. Mint ahogy múltkor is problémám lett mikor felraktam a GTA 4-et mert utána meg az 5 nem volt hajlandó többet elindulni. Azért ez elég ciki nem? Multimillió $-os cég és összeakadnak a termékeik.
Persze lehet, hogy most teljesen más volt a probléma.
De ez engem nem is érdekel.
Ne nekem kelljen már kiderítenem, hogy miért nem indul.
Ha veszel pl egy új videokártyát és az nem működik akkor mit csinálsz?
Visszaviszed. Nem állsz neki szerelgetni.
Ennyi.
Szomorú. -
rup1u5
nagyúr
válasz
#81556480 #737 üzenetére
Csak ilyen megoldásokat találok rá:
Crashing back to desktop when launching Max Payne 3 for PC
És egyik sem működik, meg különben sincs időm és energiám hekkelgetni.
Ha egy termékért fizetek és az nem hozza azt amit ígérnek akkor jogom van visszakapni a pénzem!
Márpedig ez el sem indul. Nem mai játék. 4 év alatt már igazán javíthatták volna.
Még egy próbát teszek azzal, hogy átmásolom egy másik meghajtóra és kiveszem a space-eket a könyvtár nevéből de már önmagában az, hogy ilyeneket kell csinálni nevetséges!
Egy újabb csalódás a R*-ban és a Steamben is.
Lefogadom, hogy a warezos verzió meg gond nélkül megy...Hogy lehet refundolni ezt a szart steamen?
OK meg van.
Ez volt az egyik leggyorsabb 'vásárlás-visszavitel" tranzakció az életemben.
Még várok, hogy jóváhagyja steam. -
rup1u5
nagyúr
Még szerencse, hogy felnéztem Steam-re! 20 percel a sale lejárta előtt sikerült meg venni €4.99-ért.
Nem volt szívem lewarez-olni.Most végre ezt az epizódot is végig tolhatom.
-
törölt tag
Hányok ettől a fickótól, de ezen megakadt a szemem
[link]
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
Itt is volt szó a monitor gondról már korábban, máshol is olvastam róla, de szeretnék tanácsot kérni:
Nekem rendesen indult a játék, volt kép, beállítottam fullHD V-Sync offra (VX229H fullHD monitorom van, alapból 60Hz-en megy amúgy is).
Ment a játék kb negyed órát, aztán eldobta a képet, fekete lett, a hangok mentek tovább. Állítgattam sok mindent, V-Sync on 60Hz-en, majd aztán 50Hz-en (ekkor a monitor alap frissítését is ehhez igazítottam), lejjebb vettem a felbontást, állítgattam az aspect ratio-t, semmi nem segített, gyakorlatilag 10-20 perc után mindig jött a fekete out of range probléma. Próbáltam a C/User/Documents/Rockstargames/MaxPayne3/Graphics.xml-t is szerkeszteni, de úgy sem működött.
Van valakinek ezeken kívül ötlete, bármi más, ami másnál bevált?
Köszi előre is a segítséget. -
Werkly
őstag
Magyarítás után a Social Club német lett! Ez orvosolható, hogy angol legyen? Kösz!
-
nesh_019
senior tag
-
törölt tag
válasz
killer095 #721 üzenetére
itt lépj be majd nézd meg jól van e linkelve a steam profilod, vagy töröld és linkeld újra
jobb felül fogaskerék / settings / linked account
kb ennyi ötletem van
-
killer095
őstag
Sziasztok lenne egy problémám amire hónapok óta nem találok semmi segítséget supportol sem mivel visszasem irnak
"profile already linked to a different steam user " ezt irja ingame mikor beakarok lépni.
Mit tegyek? -
törölt tag
Payne In The Ass
Nyomom az Old Schoolt de könnyebbnek tűnik mint a hardcore. kb a 18. végigjátszásnál tartok. Most éppen magyar felirattal. néhány dolog kicsit tisztult így hogy teljesen értem a sztorit
-
törölt tag
-
-=USER=-
újonc
válasz
#81556480 #714 üzenetére
Ok
Lenne egy kérdésem.
Megvettem a MP3 PC változatát. Feltelepítettem, soc.clubban aktiváltam a kódot, a játék mindig befagyott az elején.
Sokat nem baszakodtam vele, megvettem online a Rockstar Warehouse-ban is, ez ugye nem Steam-es változat, kaptam mailben egy letöltőlinket, és egy kódot.
Letöltöttem, felraktam, viszont a már aktivált dobozos változat kódjával indítja alapból.
Ami nekem nem gond, viszont ezek szerint ha aktiválom a játékot, a kódot elmenti nekem a soc.club fiókomba? Pl akármikor újra akarom rakni akárhol, a kulcs ott lesz elmentve?
-
-=USER=-
újonc
Van itt még valaki?
-
Torry
addikt
Sziasztok
Multit mennyien játsszák még PC-n?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Mengele
tag
Hi
elindittom a Steames Max Payne 3 -at es olyat ir hogy jatek vagy kulcs masolasa vagolapra.
Ha a vagolopra masolast valasztom nem tortenik semmi.
Ha Jatekra katintok akkor fekete kepernyo es az OUT OF RANGE 125hz uzenet van.
Mi ez a F
sag?
A Helpet elore is koszonom.
GTX480 LG23
-
ÁdiBá
veterán
válasz
#81556480 #700 üzenetére
Feltelepítettem a játékot. Majd indítás után leszedi a javításokat, majd indul a játék, majd kér egy email címet és egy felhasználót. Ott megadom azt amin eddig futott, fut a MAX PAYNE 3.
Ott automatikusan látom a CD kulcsomat, amin eddig futott a játék, csak annyira kell rákattintanom hogy Aktivátor, majd hibával megállít.Error contacting activation server
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest