Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Vinyard# #8493 üzenetére
Nem valószínű, hogy nem jutott eszébe csak benne volt a sztoriban az, hogy Shep a végén azt mondhassa, hogy én megmondtam, ti meg nem hittetek nekem pedig én vagyok a galaxist megmentő űberszoldzser
Igaz, ha jól emlékszem végül nem mondja mert visszafogottabb annál de benne van a levegőben és talán Liara mondja Shep-nak, hogy te megmondtad
De egyébként lehet a kihagyott dolgokon elmélkedni a helyzet úgy sem fog változni hacsak nem csinálsz egy két saját cut scene-t a nemrég megjelent Valve-os videó szerkesztővel vagy az UE3 API-val és integrálod valahogy a játékba.Amúgy, ha megfigyeled a játékok és a filmek sokszor eltérnek a képregény vagy könyv sztorijától. Csak nézd meg a Pókember vagy a Batman filmeket, pl.: első három pókemberben Parkernek genetikusan volt hálója míg a képregényben magának gyártotta mint a jelenlegi pókember filmben vagy pl: a legújabb batman-ben kinyuvad Thalia pedig, ha jól emlékszem a képregényben Robin Thalia és Wayne közös gyereke így, ha nem hordta ki a gyereket egy éjszaka alatt akkor biztos kitalálnak majd megint valami olyan okosságot, mint amire lehet következtetni a végén, hogy a rendőrsrác lesz Robin (és talán még az is kiderül, hogy Wayne gyereke akiről nem tudott). Vagy megy az eddigi storyline a kukába mint a Pókembernél vagy a régi Batman-eknél és majd jön egy Incredible Batman
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Gamer gép - GIGABYTE B760M, Intel I5 12400F, 32GB DDR4, RX 6600 8 GB, 1TB M.2 SSD, 850W GOLD
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Retro Számítógépek és alkatrészek!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest