- CPU léghűtés kibeszélő
- Steam Deck
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Home server / házi szerver építése
- Amazon Kindle
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Vinyard# #8493 üzenetére
Nem valószínű, hogy nem jutott eszébe csak benne volt a sztoriban az, hogy Shep a végén azt mondhassa, hogy én megmondtam, ti meg nem hittetek nekem pedig én vagyok a galaxist megmentő űberszoldzser
Igaz, ha jól emlékszem végül nem mondja mert visszafogottabb annál de benne van a levegőben és talán Liara mondja Shep-nak, hogy te megmondtad
De egyébként lehet a kihagyott dolgokon elmélkedni a helyzet úgy sem fog változni hacsak nem csinálsz egy két saját cut scene-t a nemrég megjelent Valve-os videó szerkesztővel vagy az UE3 API-val és integrálod valahogy a játékba.Amúgy, ha megfigyeled a játékok és a filmek sokszor eltérnek a képregény vagy könyv sztorijától. Csak nézd meg a Pókember vagy a Batman filmeket, pl.: első három pókemberben Parkernek genetikusan volt hálója míg a képregényben magának gyártotta mint a jelenlegi pókember filmben vagy pl: a legújabb batman-ben kinyuvad Thalia pedig, ha jól emlékszem a képregényben Robin Thalia és Wayne közös gyereke így, ha nem hordta ki a gyereket egy éjszaka alatt akkor biztos kitalálnak majd megint valami olyan okosságot, mint amire lehet következtetni a végén, hogy a rendőrsrác lesz Robin (és talán még az is kiderül, hogy Wayne gyereke akiről nem tudott). Vagy megy az eddigi storyline a kukába mint a Pókembernél vagy a régi Batman-eknél és majd jön egy Incredible Batman
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hálózati / IP kamera
- Steam Deck
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest