Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz pit stop #96238 üzenetére
Azt mondom, hogy a bérautós cégnél nem kötök biztosítást heti ~150 euróért, kötök helyette máshol kb. 20 €-ért, de ezt se mindig.
Annyit beszéltünk ma a bérautókról, hogy az imént ránéztem a májusi foglalásomra, és módosítottam; egy hétre 66 € lesz egy VW Polo kategóriás autó [kép]. A Fiat Panda 56 € lett volna, ennyit megér egy kis erő- / hely- / futómű-tartalék.
Megnéztem a kártya kérdést, debit is OK, de legyen rajta della. "Only VISA or MasterCard cards are valid. It is essential that the card is in the hire contract holder's name.
An amount between 1,100€ and 2,000€ will be withheld as a security deposit (depending on the vehicle group and office) on the card during the rental period. If you do not wish to pay this deposit you can take out our extended insurance cover."[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Megvolt az elso zero helyi emisszios napom. egeszen kiraly erzes, es rettento nyugis.
-
Motion_Blur
félisten
válasz szőröscica #96256 üzenetére
Mennyi a kalkulált teljes hatótávod?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Bögre
aktív tag
válasz Mágus2 #96260 üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam. Megnézem holnap. De olyan nagy elvárás amúgy, hogy ne menjen tönkre rajta ilyen alap dolog mondjuk 10 évig? Az IS tíz éves korában nem csinált ilyet, a WRX szintén.
(#96255) EQMontoya: mindenképp, begyűjtöm a topikból a megunt autókat!
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz Motion_Blur #96257 üzenetére
500 km kornyeken. Akkurol ebben a hidegben 50km nagyjabol. 52-55 korul ir ki indulaskor, de a futes miatt gyorsabban fogy az elejen. Szerintem ha melegebb lesz 60km felett varhato majd.
Hetvegen megyunk a Vajdasagba, akkor mar a benzines fogyasztasrol is beszamolok majd. Egyelore tankolas ota 1.1 liter fogyott 100km-en, ami abbol adodott, hogy a benzinkutra lemerult akkuval erkeztem, es meg cirkaltam egy ideig a kornyeken, plusz egyszer beindult, mert ugy volt eloszor beallitva, hogy 2 fok alatt segitsen a futesben.
-
Magnum_
nagyúr
válasz szőröscica #96262 üzenetére
Te futesz benne?
En egyedul nem szoktamI humbly and respectfully decline™
-
félisten
-
proof88
addikt
Én valami ilyet vettem, és ez befért az ülés alá. Van az a fekete rögzítő konzolja ami a képen is csak kicsit látszik, alapvetően azt rögzítettem több darab kábelkötegelővel az üléssínhez, amin csúszik az ülés előre-hátra. Úgy rögzítettem hogy szükség esetén a kiszedése a kocsiból viszonylag könnyű legyen, illetve a nyomásmérő mutatója is majdnem felfelé néz az ülés mögött szóval könnyű leolvasni hogy a nyomás rendben van-e (ezt akkor nézegettem amikor kánikulában kint volt hagyva a kocsi a napon).
Fél kartondobozt beraktam az ülés alá úgy hogy véletlenül se essen be semmi elölről az ülésem alá oda, illetve nagy bubis fóliákat is raktam a tűzoltókészülék mellé hogy még stabilabb legyen menet közben.
Csomagtartóba nem akartam rakni mert úgy voltam vele hogy azt is macerásnak tartottam, rögzítéssel ott is majdnem ennyit kellett volna mókolni, így legalább nem zavar senkit, max azt aki mögém ül és nagy a lába.
-
MurdR
veterán
válasz proof88 #96269 üzenetére
Na majd meglesem, hogy hogy fér el a lábam ha odateszek egy nagyobb petpalackot, valószínűleg ez a megoldás fog győzni. Sajnálok 30ezret egy gyári konzolért, akkor inkább vennék még 9db Brembo matricát, és feltennèm az összes karosszériaelemre, az +10LE ()
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
gzbotii
nagyúr
Szia,
Erdélyi vagyok, így amiben tudok segítek.
Hatóságoknak mindegy, hogy milyen fajta, lehet spray is. De ha már költész rá, legyen egy poros cucc (habos talán hatékonyabb, csak az ugye télen megfagy). Ami fontos neki, hogy ne legyen lejarva az érvényessége és ne legyen már egyszer használt (aerosolost tudtommal lehet többször is, úgymond).
Másik dolog, hogy a románok két darab elakadásjelző-haromszoget kérnek + elsősegély készlet (úgyszintén nézik az érvényességét).
Ja, meg legyen nálad használható potkerek (vagy defektjavito).
Ha a hőmérséklet 7° alatt van, téli gumi is kötelező itt.Gondolom sok dolog egyértelmű, de azért leírtam ami így beugrott.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
barnam_
nagyúr
Mai nap mondókája:
"A Merci kincs,
Jó ha van, de jobb ha nincs."
Egy nyugdíjas forma fazon mondta nekem az utcán, miután fel volt nyitva a motorháztető, míg izzót cseréltem.
Aztán utána jött még egy ember (gyanítom mindketten a szomszéd házban laknak) beszólni, hogy rossz helyen állok, mert az ott egy magánparkoló, és nem tud kiállni, s nem akarja megkarcolni az autómat...
Ezen a képen látszik a hely, a Tigra mögötti részen állok párhuzamosan a járdával, a kocsi segge még a kocsibejáró előtt van.
És a poén az egészben, hogy szinte egész héten a parkolóban áll a kocsija, de ha ki is akarna jönni, nehogy már ne tudja kicsit balra szedni, majd utána jobbra kanyarodni.(#96271) Qru: kéne bele a kiegészítő fűtés.
Hétvégén beszéltem egy ismerős szerelővel, aki kiegészítő fűtést alakít állóra. Tök jó meg minden, de mindennel együtt a kb. 150 ezret kicsit sokallom.[ Szerkesztve ]
-
i-sti
senior tag
válasz gzbotii #96273 üzenetére
Az elsősegély doboz is érvényes kell legyen. Cikkely: nr. 987/2007
Kettő darab elakadásjelző háromszög
Érvényes tűzoltókészülék, ahogy Boti mondta. nr. 307/2006 törvény 50. bekezdésForrás: [avocatnet.ro]
Látom közben szerkesztetted
Ha mégis történne valami, egy büntető pont értéke a minimálbér 10%. Vagyis 190 lej (~12.700 ft)
Ha 48 órán belül fizetsz, lehet online is, akkor csak a bünti 50% kell befizetni.
Forrás: [ro.wikipedia.org][ Szerkesztve ]
Novum Forum Siculorum
-
footy
addikt
Pedig ez ilyen, ez a VW minoseg. Anyam Leon 1-en is szarakodott 7 eves koratol a kozponti zar. Az en VW csoportos autoimon is gond volt vele. Leon2 (neha nem nyitott, hibataroloban allandoan atmeneti hiba kozponti zarra), Golf5 (allando atmeneti hiba kozponti zarra, kabeltores a csomagtarto ajtonal.), Golf6 tanknyitomotor (a nyitomotor full muanyag, az van bezsirozva!!, a motort kiszedni nem nagy dolog, de a csatlakozoja bennt van a csomagter karpit mogott amit csak ugy lehet elerni ha kibontod az egesz csomagtartot)hiba , ajtozar hiba(ezt lehet mar meg se csinaltatom).
-
-
MurdR
veterán
válasz gzbotii #96273 üzenetére
és (#96275) i-sti
Ja, meg legyen nálad használható potkerek (vagy defektjavito). -ez megfelel?
A két háromszögről nem is tudtam, na majd akkor kiveszem asszony kocsijából.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Írhatsz nyugodtan, amiben tudok segítek (útvonal tippek, fordítás, stb)
I-sti videójárá: sok magyarországi ismerősöm (lassan ott élek egy éve) panaszkodik, hogy milyen veszélyes a román forgalom. Hat, nekem ez az alap - de én is jobban szeretem, ha mindneki a szabályok szerint megy. Szerintem annyira azért nem vészes, 9 éve vezetek, komoly gondom nem volt.
De a csúcs az volt, amikor egy amatőr rallypilota mondta eztWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
i-sti
senior tag
"A nagyvárosokat szívesen elkerülném, inkább a nyugisabb utakat favorizálom "
Ez a pokémon ismeretlen RomániábanOlvasd vissza ezt: [hsz_93927-93966]
[ Szerkesztve ]
Novum Forum Siculorum
-
gzbotii
nagyúr
Szerintem a nagyvarosokkal sincs gond, egyedül Kolozsvár ami pörgősebb és zsúfolt, így sokat veszítesz időben.
Délen meg, Temesvár és Arad ill Szeben mellett van autópálya, ha városnézés nem cél, ott egyértelmű.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MurdR
veterán
Lehet repülővel kellene menni...
Boti: azért autópályáról is szép a kilátás, ahogy nézegettem maps-en.
Aggregátor: jó lenne, de ahhoz le kéne parkolni a kocsit valahol, de mivel 4ember 1heti cucca lesz benne, így nem igazán hagynám őrizetlenül a városban.
-
gzbotii
nagyúr
Nekem nem volt gond ebből (parkolás). De hotel parkolójában azért kétlem, hogy gond lenne.
Kólozsvár szép, de látnivaló max fél nap. Ott inkább a pezsgő élet és a sok jó vendéglő + szórakozóhely ami húzóerő. Segesváron is több látnivaló van. Nagyszebent kihagyni tényleg vétek lenne, legszebb város az országban. Ha táj érdekel, akkor Székelyföld. De azt mindenképp, amúgy isWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nagyúr
Asszony most azt találta ki, hogy a fekete erdő közelében akar egyszer kikapcsolódni. Az 1000km autóval... (*elválokbmeg*)
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
EQMontoya
veterán
válasz BigBlackDog #96295 üzenetére
Hát mert ilyen távon már feltűnő, hogy k sokat fogyaszt a Focus.
Tsebacsi: adjak egy IS-t kölcsön, spórolni?
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
nagyúr
Nagyon messze van És ha odafigyelve vezetek is max 600km-es a tank, az majdnem 4 tank benya
Az eddigi legmesszebb síelésem is utasként volt, 780km Tux-ra.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs