Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz Speeedfire #95251 üzenetére
En elolegeztem (nem foglalo!) volna a keddit, de nem szukseges
I humbly and respectfully decline™
-
barnam_
nagyúr
válasz BigBlackDog #95249 üzenetére
Megjegyeztem a linket...
-
pit stop
addikt
válasz BigBlackDog #95242 üzenetére
Ne fűzz hozzá nagy reményeket, csak kopórèteg toldozás lesz, többre 2022 előtt nincs keret. Az meg 1 hétig lesz jó...
Több helyen beton alap kilátszik, hogy szanaszèt van törve...
Jó példa erre M1 bevezető, ahol rá lehet fordulni nullásra. Külső sáv szélét csinálták napokig, nem foltokban, hanem hosszan. 2 hetet bírt kb., ugyan úgy beszakadt. Ahol gáz alapokig le kène menni, ez így lófing.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
BigBlackDog
veterán
Érdekességképpen, hátha valakinek van tapasztalata. Ki használt festékréteg-vastagság mérőt (mármint olyat, ami működik és tartós is)? Mi a vélemény a Blue Technology termékeiről? Az adatok alapján egész biztatónak tűnnek, bár mérési hibahatárról pl. nem írnak.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz Declare #95256 üzenetére
Hát az nagyon ilyen neszesemmi hybrid, pillanatok alatt összehányva, alapvetően USA piacra kitalálva. Amennyire stresszmentesek a GTE-k, annyira nem foglalkoztak a Jettával (mondjuk összességében sem, látszik, mert nincs MQB utód Európában).
(Meg lehet, hogy ez én vagyok, de másodszorra nem vennék meg egy ugyanolyan az autót, huzamosabb használat után.)
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
még a neve is olyan hogy..b+:
QUADRIFOGLIO
yt-eladó: vadi új soundcore motion+
-
nagyúr
válasz Declare #95237 üzenetére
Jellemzően Subarura is ilyen 4-700k éves díjakat adnak a biztosítók Cascora, hiába nem STI-ről van szó, csak egy családi kombiról.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Magnum_
nagyúr
-
Snoop-y
veterán
Nah vegre elhoztam a szekeret
Holnap probalok rola loni valami ertelmes kepet.(tudom majd linkelem )New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
adalbert1
veterán
válasz Magnum_ #95235 üzenetére
Azta, ez elég kemény story, még jó, hogy sikerült visszavetetni - amúgy kereskedéstől vetted, vagy magánszemélytől? Itthoni, vagy behozott autó volt, illetve hanyadik tulaj vagy te (csak hogy kiderült-e, hogy ki és mikor tákolt). Gondolkoztam én is azon, hogy a távoli jövőben hybrid-et vagy elektromos autót vegyek, viszont akkor ezek szerint ezeket még sokkal alaposabban át kell nézetni, mint egy szívóbenzines autót .
Viszont már ezért az infóért megéri olvasni a topicot, köszi, hogy megosztottad. -
adalbert1
veterán
Igen, ezért érdekes, hogy rengeteg helyen azt olvasni az elektromos autókról szóló írásokban, hogy de jó, nincs benzin vagy dízel motor illetve az ezzel járó alkatrészek, csak egy villanymotor, meg hogy mennyivel egyszerűbb a felépítése, stb.
Ezzel szemben a fentebbi példa is jól mutatja, hogy az elektromos autó/hibrid elektromos részénél is bele lehet futni elég kemény szívásokba, ami miatt akár gtk is lehet az autó, ezek az infók meg azért sokkal nehezebben terjednek, mint a hurráoptimista hozzáállás, ami sok cikkből sugárzik, hogy 'de jó, nincs kettőstömegű meg turbó, max. az akksi döglik be, de az még az 1-es priusokban is majdnem tökéletes'. -
rbalint88
addikt
válasz adalbert1 #95283 üzenetére
A villanyautoban es a hibridekben tenyleg egy igazan kritikus pont van: az akku es kiszolgalorendszerei (hutes, toltesvezerles). Maga a cella alanyi jogon nem nagyon tonkremenos dolog, ha a megfelelo korulmenyeket biztositjak neki.
Egyebkent tenyleg ez a jovo es ahhoz kepest, hogy a toyota 20 eve elkezdte sorozatban gyartani az elso priust, ami egy szivo benzin egy (kisarkitva) laposelem-csomaggal, oruleteset fejlodott a technologia. -
Qru
MODERÁTOR
válasz rbalint88 #95284 üzenetére
Sőt az akksi pak cellánként is cserélhető (kivéve Ampera) így igazából tényleg a kiszolgáló rész a “gyenge pont”.
Mondjuk az Amperánál pont nem cserélhető cellánként. Igaz csak elvi akadálya van (gyártó tiltja, ami fura mert a Volt-nál meg megengedett).
#nincsbennetarcsi
-
máyköl
veterán
Üdv,
Haza kellett vinnem valakit későn, elég nagy siettségben. Éjfél körül a Hős utcában levillogott zseblámpával a rendőr kőzúti ellenőrzés céljából. Már abban a pillanatban ahogy levillogott leesett, hogy a forgalmi a kabátomba maradt otthon. Szerintem 10 éve nem vezettem forgalmi nélkül egyszer sem, de nem akkor kapok pont egy ellenőrzést amikor 1 millióból 1szer épp nem tettem be? Na mindegy. Jogosítványt megnézte, pipa, autót is rendszám alapján, pipa. Elmondta, hogy a forgalmiért 5-50.000Forintig terjedő bírságot kaphatnék, de nem szab ki helyszínit és nem jelent fel, egy ejnyebejnyével megúszom. “Szerencséje, hogy nem vagyunk igazi rendőrök.” mondattal búcsúztatott. Foggalmam sincs mire gondolhatott...Büntetőpontot sem róhat ki utólag? Van sajnos elég abból, nem szeretném gyűjteni...
-
Magnum_
nagyúr
válasz molnarpeter #95286 üzenetére
Szerintem senki maszek nem boritott meg szet akkupakkot itthon.
Qru: Usaban minden gond nelkul, GM Europanak nem adott engedelyt, nem is ertem.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #95286 üzenetére
Nem hiszem, hogy Jóska bácsi hozzá merne nyúlni. Azért ott nem 1-2V cirkál és a vezérlése is k. érzékeny (hamar letilt)
Saint: Szvsz kint félnek a perektől azért engedik.
mod:
máyköl: Valószínűleg csak viccelt, bár a rendőrnek nem illene, mert rontja az amúgy is sz@r közbizalmat irántuk.
Bírságot, pontot utólag nem adhat, mert ha nem írod alá a papírt amin a büntetés szerepel akkor az semmis.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
gzbotii
nagyúr
"ha nem írod alá a papírt amin a büntetés szerepel akkor az semmis."
Itt ez így működik? Romániában, ha nem írod alá, attól a rendőr kiküldi postával a határozatot, és csak nehezebb fellebbezni.
Mi van akkor, ha nem értesz egyet és nem írod alá?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Cicero
őstag
Fogyasztás update: 630 km-en produkáltam 5,3 liter/100km-es átlagfogyasztást!
Volt egy motorolaj csere és javult a lábmunka
-
Qru
MODERÁTOR
válasz gzbotii #95291 üzenetére
Akkor feljelent a rendőr azaz a helyszíni bírság helyett szabálysértési eljárás kezdeményez ellened. Utóbbinál van fellebbezési lehetőséged csak az előbbinél meg nincs (tehát elfogadod (aláírod) a vétség elkövetésének megállapítását).
mod:
Utóbbi a klasszik pénzbeszedési metódust követi, azaz a "fizess és húzz el" elvet.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest