Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz Magnum_ #94596 üzenetére
miért én reklámozom/ajánlom?, mert saját autókról rakok fel képeket?
már egy ideje fiat tipo ami érdekel, kicsit érdeklődtem a 301 után is, a SUV-ot elengedtem ,mert aránytalanul drágábbak, egy kategóriával nagyobbat kapok ugyanannyiért, de itt már kérdezni sem merek, mert azt is megkapom, hogy reklámozom, mert a kia/hyundai eladásokat úgy feltornáztam, hogy már a fiat is érdeklődik utánam[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Magnum_
nagyúr
válasz kisza25 #94601 üzenetére
Szmajliztam, teee, tekisteeee
Joalemilestone: en azert nem hasznalom az inteziv motorfekes modban az autot (egy pedalos hasznalat), mert hiszem, hogy ua vitorlazik, jobbam tolt vissza ES felek, hogy a feklampa hianya miatt valaki belem durran
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz hacki87 #94603 üzenetére
Bar en a kupesabb vonalvezetest elem, de ez jonak tunik
I humbly and respectfully decline™
-
tboldi
nagyúr
válasz EQMontoya #94604 üzenetére
Valami ilyesmi kéne autós kivitelben.
-
brumi1024
veterán
válasz molnarpeter #94607 üzenetére
Up szvsz jelzi, ha B módban gázfelengedéssel lassítasz.
(#94602) Saint_: Erős motorfék módban tölt vissza jobban, ahogy az logikus is.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
Elmentem egy elhagyott parkolóba, gondoltam mókázok egy kicsit a hóban a vassal, de az elektronika rendesen beavatkozik, még kézifékkel keresztbe rakva is összeszedi ,elveszi teljesen a hajtást, tesztelgettem valóban nagy segítség megcsúszás esetén, nem is gondoltam, hogy ennyire ügyes az elektronika, gondolom a Conti ts850 is partner. A végén csak az elektronika tudását tesztelgettem
Na majd holnap kikapcsolom[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
szőröscica
addikt
válasz Magnum_ #94602 üzenetére
Én biztos L-ben fogom használni az Amperát, kivéve sűrű forgalomban, ott én is félek a féklámpa hiánya miatt.
Amíg viszont nincs Ampera, de van rendes hó, kiélvezem az RWD-t. Ma lementem egy elhagyatott helyre, és forogtam kicsit. Sajna szűk a hely és csak egy irányból rajzolható, de sikerült néhány érzésre egész szép ívet autózni. Kívülről gondolom száni lehetett, de én jól éreztem magam.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz szőröscica #94616 üzenetére
Amúgy érdemes résen lenni az eUp-ban az egypedálos használattal. Én nagyon imádom, de tapasztalatlanság híján nagyon meglepődtem egyszer mikor max visszatöltéssel használva levettem a lábam a gázpedálról hogy lassítsak, az autó meg úgy gurult tovább mint amikor egy random autóban kinyomod a kuplungot - épp 100%-on volt az aksi és nem töltött vissza. Elég para volt mert nem számítottam rá hogy a fékpedálra kell lépjek. Mondjuk kb 100 Greengozásból 1x volt ilyen hogy menet közben visszament 100%-ra a kocsi, eleve valami 9x%-kal vettem fel.
-
kisza25
félisten
Mai kia hírek
kia gt proceed(videó)
Régebben a ceed 3 ajtós változatát hívták így, de mostantól nem lesz 3 ajtós ceed, hanem a proceed is 5 ajtós csak sport változat lesz.
Mai hyundai hírek:
Hyundai kona elektric (videó)[ Szerkesztve ]
-
hacki87
senior tag
válasz Magnum_ #94605 üzenetére
Ez tetszik nekem is, meg a villany- hibridautókkal sincs bajom. Jelenleg nekem is királyság lenne egy Amperaszerű autó. Napi 10km oda és 10km vissza, ezt tökéletesen lefedné. időm lenne feltölteni a napi 8 óra munka alatt. Zárt udvaron belül vagyunk szóval ez nem lenne, gond a gond inkább még az áruk, tetszik az új Leaf is pl Priustól se futnék el. De egyelőre marad ami van.
kisza25: Nekem adja bár nekem az első genes multipla is tetszik
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Magnum_ #94619 üzenetére
Ja ilyen nem is lehet, se visszapillantó, se index, se kapcsolók, ülések?....
de jól néz ki,
a kona szerintem még mindig ronda, de 204 ló 395 Nem 470 km hatótáv (hiszi a piszi) nem hangzik rosszul[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz szőröscica #94611 üzenetére
Én is lementem egy parkolóba játszani kicsit, jól esett.
És furcsa módon nem voltak BMW-sek, pedig ilyenkor a környék összes e36-ja és e46-ja meg szokott jelenni.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz Mágus2 #94184 üzenetére
Valóban az volt a ludas, ma bepattant egy bontott, ez nem esik 14v alá, a régi sok fogyasztóval 12-ig is esett. Azért pozitívumként jegyezzük fel neki, hogy a tünetek megjelenésétől még egy hétig jártam vele, és nem maradtam az út szélén.
A régit meg viszem felújíttatni.Same rules apply!
-
barnam_
nagyúr
válasz szőröscica #94611 üzenetére
Én is autóztam egyet, kíváncsi voltam mire megyek a TS860 gumikkal. kisebb emelkedőn még felmentem kettesben, de itt szégyenszemre vissza kellett tolatnom, mert elfogyott a lendület, és nem tudtam úgy csúsztatni a kuplungot, hogy ne pörögjön ki a hátsó kerék.
Talán 1-ben alapjáraton felmenne, ha már úgy indulok neki. Holnap újból megpróbálomszerk.: természetesen csupa hó, nem volt takarítva a kis utcákon.
Tesco parkolóban játszottam kicsit a nagy gázas fordulókkal, jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
Véget ért a TC-s év autója különvlog, és tényleg nehéz szülés lesz. Eddig a Stingerre voksoltam volna, de most már azt mondanám, hogy idén is suv lesz a befutó, azon belül talán a Stelvio. Még mindig értelmetlen, de egyre inkább azt érzem, hogy kinövik magukat a kompakt suvok ebből az autópótlék szerepből.
Az A8 nagyon érdekes, de ijesztő, hogy ez mind le fog szivárogni az átlagautóba. Mindenhol kijelző (még a hátsó lámpában is), utastérben vagy 100 mozgató motor, felfüggesztésben is villanymotor, félmilliós lámpatestek, alu kasztni, AI is avulni fog. Szóval a jövő autója és a fenntarthatóság..Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Reaper
őstag
válasz EQMontoya #94624 üzenetére
Nálunk volt minden, ladások, bmwsek, meg még terepjárósok is Asszem még 1 Trabi is volt
Én csak hagytam egy-két diszkrét fánkot a városligeti parkolóban, utána kicsit leteszteltem az összkerékhajtást is
De mindenki kulturált volt az Auhannál, vagy csak még korán volt -
Integrale
veterán
válasz mekker #94631 üzenetére
XC40 fogja megnyerni, Ibiza szép-szép meg tágas is, de bántóan olcsó, ma láttam egy alapnál is alapabb kivitelt, acélfelni, a közepén egy fekete kupak ami csak a csavarokat takarta, mindezt 10+ ezer euróért, ennyi pénzből már van értelmes kóreai is.
Itt van 1,5 centi hó, megállt az élet, holnap nincs iskola, sok helyen munka sem, buszok nem fognak járni (remélem a repülőm azért elindul), mindent boltot kiürítettek, nincs se kenyér, tej, víz, zöldség se gyümölcs vagy húsok. Nincs autó az utakon, félnek a hótól!
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Declare
őstag
válasz Integrale #94633 üzenetére
Nemetorszag detto....autopalya belsö sav 10km/h egy fiat panda....jobb sav üres....panda mögött 1cm es követesi tavolsaggal egy e merci, mögötte ugyan csak 1 cm re egy bmw....hat mondom en ezt nem hiszem el....index jobbra, szevasztok....ennyi marhat.
Aztan persze a fent leirtak miatt egymas hegyen hatan a rafutasos balesetek, igy a dugok es a többi....nem lehetne bevezetni olyat, hogy nyari meg teli jogsi?
Jah mellettem a kislany meg egy minivel nyari gumikkal...az tünt fel, hogy kb minden elindulasnal es megallasnal össze vissza mozog az auto, meg a kerek futofelületet is total betakarta a ho. Mellette nezve, lattam, hogy valami nyari continental gumik....semmi baj....-15 fokban full hoban es jegben pont idealis
(#94637) mdani01: en is elveznem, ha ki lehetne kapcsolni az esp t meg hatso kerek hajtana igy csak ilyen kis bena farolgatasok mennek nekem egyre erösebb a feeling, hogy kell valami hatso kerekes igy nem mulhat el a benzin korszak
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz mdani01 #94637 üzenetére
Amúgy
meglepően(vagyis hát annyira nem is meglepő) jól tapadnak ezek a gumik. Többször forszíroztam félig havas úton nagy gázos indulással, és simán tapadt. (igaz nincs is túl nagy ménes a motorháztető alatt)És végre reggel elég kevesen voltak a céges parkolóban, hogy két kört tudjak rajzolni az autóval
szerk.: jó autónak tartom a Superb-et, ilyennel tanultam vezetni. Hogy szép-e? Inkább csak azt mondanám nem ronda De 2,2 milliót sokallok érte. De tényleg szép állapotban van kívül belül, tudnám élni (leszámítva a motorhangot, szerintem elég kerregős).
szerk2.: az a hátsó lábtér még mindig fenomenális.. emlékszem keresztbe tett lábakkal ültem hátul.[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
Itt egy német cikk, nem igazán értenek egyet a kitiltósdival.
-
EQMontoya
veterán
válasz MunezXBK #94645 üzenetére
Pedig arrafelé még több értelme van, mint itthon.
Itthon szerintem a következőket kellene előtte megtenni:
-Sokkal szigorúbb ellenőrzés. Azokat az autókat, amelyek látható és szagolható módon 1:1-ben fogyasztják a kenőolajat az üzemanyaggal, azonnal kiszedni és jól megzsanettozni a tulajt, függetlenül attól, hogy dízel vagy benzin.
-Ugyanez az összes smoke&charm hülyegyerekre.
-BKV-nál komolyan rendet tenni, ha a user euro3 dízelből ül fel a szakadt Ikarusra, attól csak szarabb lesz.
-Modernizálni a fűtéseket. Ameddig a város negyede döglött macskával és szakadt gumicsizmával fűt, teljesen mindegy, hogy mit pufogunk ki.Ezek után lehet arról beszélgetni, hogy mennyire károsak a dízelek a város levegőjére.
Same rules apply!
-
Cicero
őstag
Sziasztok!
Reggel figyelmetlen voltam, megcsúsztam és kaptam egy padkát a bal oldali elsőre. Ez lett az eredménye.A dísztárcsa nem zavar, a felni annál inkább. A gumin csak horzsolás van szerencsére. Futóművet ezek után állíttassak? Az autó menetében változást nem érzek. Van ezzel teendő szerintetek?
-
Declare
őstag
válasz EQMontoya #94646 üzenetére
Csak sajna ez azert utopikus egy kisse Amig a 3 as metronak addig kellett eljutni, h hetente kigyulladjon azert, hogy kezdjenek vele valamit, addig csak ugy egy kis jobb levegöert nem fognak szazmilliokat vagy inkabb milliardokat locsolni a BKV buszokra. Raadasul most jönnek a valasztasok, ahol egy uj buszparkkal nem lehet villogni....raadasul fakat kiirtani is szeretnek, szoval amugy is tojnak a levegöre.
Amugy egy nagyon jo gondolat volt reggel a radioban, mint ellenszenv a dizel kitiltasos storyval kapcsolatban:
Vannak ugye a csunya, gonosz es rossz autogyartok, akik a csalos es környezetszennyezö dizelekkel tönkretettek mindent es teljesen elszennyeztek, az amugy addig patyolat tiszta levegöt. Megoldas most akkor az, hogy jo, kitiltjuk a dizelt, ezzel komoly költseget dobunk a cegek/emberek nyakara (dizel autokat cserelni kell, dizel auto elertektelenedik stb)....es mi törtenik? Az autogyarak dörzsölik a tenyerüket, hisz szepen eladhatnak egy rakat vadi uj benzines autot...
Masik oldalrol viszont en azt mondom, hogy legalabb valamilyen lepesek elindultak es ez is több a semminel....es az is igaz, hogy olyan torokkaparo, szuros sz@rt, amit egy dizel kipufogoja mögött erezni, azt a benzines azert nem produkalja.....fene se tudja....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs