Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
Saint: hogy áll a bőrtisztítás?
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz Gergőke88 #95054 üzenetére
Igen es nem.
Ehhez sajnos nem eleg az aftermarket obd kutyu, akkor mar nem lenne bent a hiba.
Tegnap kijott egy amperakra raallt szerelo is, neki sincs opel programja, nem tudta kiutni.
Meggyozodese, hogy itt is csalo sw van es X inditas dob egy ilyet. Az ampera csoportban kb mindenkinel elojott ez, a szerelonel is es a Duna tudja _sw frissitessel_ orvosolni.
Nem ertem, miert hivjak sw frissitesnek, de ez vanNem tudom, holnap ussek ki ee viszonlangos.
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bajnokpityu #95030 üzenetére
Akkor helyre rázódott.
mod:
EQMontoya: Gratula!
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Richard!
addikt
-
j.bravo
addikt
Urak, mennyire hívja ki maga ellen az ember a sorsot, vagy legalábbis a rendőröket, ha olyan autóval közlekedik, amin nincs első lökhárító? A lökös javítás alatt; a rajta lakó matrica rendszám pedig leszedve, okmányirodában leadva, újragyártása folyamatban (lassan mondjuk lehet hogy kész, de amíg nincs a lökös készen, lefényezve, nyilván nem ragasztanám fel).
Rossz idő esetén a klímahűtőbe beleeső hó, eső mennyi kárt okoz?
Whatever.
-
gzbotii
nagyúr
válasz j.bravo #95063 üzenetére
Elől, rendszám nélkül biztos kihivnad magad ellen a sorsot. Első járőr megállít, ha ki is tudod magyarázni, idő és idegesejtek
A hűtő szerintem amúgy is kap vizet/havat, de azt okosabbak jobban tudják és helyreigazítanak ha nem így van.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Dávcy
csendes tag
Sziasztok!
Nemtudom, hogy jó helyre írom e a kérdésemet,De nem találtam konkrét topikot!!!
Adott egy 2.0D motor minden működik normálisan indul semmi rángatás stb füstölés... semmi idegen zaj...
Menet közben ha rálépek a gázra egyszer erősebben húz az autó egyszer meg gyengébben... és így oda-vissza! Van mikor sokáig erősnek érzem utána hirtelen gyenge lesz!
Nincs hibakód a tárolóban!Az EGR szelep lehet a ludas még úgy is ha nincs hibakód?
-
Snoop-y
veterán
válasz Richard! #95068 üzenetére
Mondjuk az egyeduli "gondom" egy elpukkant gatlo volt benne meg az amugy buta hatso futomu.
Elheto auto hasonlo helyzetben vennek megint siman.
Most jol elleszunk az utoddal egy darabig.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Csápájev #95047 üzenetére
Oké, csak furcsálltam, hf magában még nem nagy tétel. Saját tapasztalat alapján azt mondom, hogy minden indulás előtt ellenőrizd a szintet, és tarts egy kanna bekevert fagyállót a kocsiban utántöltés céljából. Legrosszabb esetben össze tud folyni a víz és az olaj, de addig nagyon lassú folyamat, olyankor olajnyomás is csökken, és vízszint is leesik drasztikusan (nem is beszélve a trutyiról a tágulásiban).
-
bbubby00
őstag
válasz Richard! #95068 üzenetére
Nekem azert neha hianyzik a vtec uvoltese...
Nalam hirtelen felindulasbol lett autocsere..
Viszont alig varom mar azt a franya joidot...
En bevallaltam a hardtop-1.8-klima szentharomsagot a rozsdatlansagert cserebenEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
-
Csápájev
őstag
válasz molnarpeter #95070 üzenetére
180 at mondott rá a szerelőm.
Köszi a választ. -
-
Declare
őstag
válasz szőröscica #95049 üzenetére
Ha kell egy tanu, a vasarlas körülmenyeiröl, szolj
Lehet amugy pont szerencsed lesz ezzel a dizelbotrannyal...ha begyürüzik mindenhova es bepanikol a nep simen felmehet az ara az autodnak lehet nem is erdemes most eladnod, hanem picit varni.
Annyi idiota van, h az hihetetlen....elkepsztö milyen egyszerüen megvezethetö meg megetethetö a nep nagy resza, aki csak fel infokbol taplalkozik...lehet elmegyek inkabb spekulansnak....sztem nem is egy nehez munka az
Itt a helyi FB csoportban most hetvegen indult el a dizel panik, de ilyen hsz ekkel, hogy "itt dolgozom es dizel autom van, szerintetek erdemes az evi adot befizetni vagy már nem?" Es akkor jönnek a segitök: "En is most hallottam a dologrol es nem kamu!!! A fönököm is eladja a dizel autojat es mondta, hogy mi is csereljük, mert nem fogja elfogadni, ha a dizel kitiltas miatt nem tudunk jönni dolgozni"....
-
-
Declare
őstag
válasz pit stop #95084 üzenetére
Hat igen.....
Attol függ milyen ertekben, milyen autot keresel, milyen hasznalatra. Ha euro6, akkor vegülis nem rossz, de en asszem akkor sem vennek mar dizelt, ha nem 1-2 evben gondolkozol. Ki tudja hogy folytatodik ez....en siman elkepzelhetönek tartom, h hamarosan elkezdik emelni a gazolaj árát es akkor letjogosultsagat veszti szep lassan a dizel.
-
pit stop
addikt
válasz Declare #95085 üzenetére
Teherautók miatt azt nem tehetik meg szerintem, mert akkor szállításon keresztül sok minden ára elszállna.
Szerintem valószínűbb a még szigorúbb szabályozás - ahogy egyre többen jelentik be, hogy nem lesz majd dízel autójuk - pl. FCA 2022-től.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Csápájev
őstag
válasz molnarpeter #95075 üzenetére
1,6 benzines.
2000es évjárat.
Hát, én azért nem állnék neki -
Declare
őstag
válasz pit stop #95086 üzenetére
Igy is mas aron megy a gazolaj a fuvarozo cegeknek. Sok kuton kint van, hogy a teherautoknak a gazolaj x, a masik gazolaj y.
Vagy pl a fuvarozo cegek visszakapjak azt a különbözetet, amit az autosok nem.
Azert meg lehet ezt könnyen oldani szvsz, h a szemelyautosoknak ne erje megvenni a dizelt.
-
-
Declare
őstag
igen ez ilyen....meg összel a falevelek is jok tudnak lenni
Amugy az szerintem egy tök jo ötlet, h összel egy kis sarga levelet egy pötty ragasztoval feldobsz a rendszamra, epp csak ugy, hogy egy betü vagy szam bizonytalanul leolvashato legyen oktobertöl novemberig megvagy
Telen marad az Aldis ho spray....nyarra meg tavaszra kell valamit kitalalni
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz BigBlackDog #95097 üzenetére
Mondjuk amikor a kis falevelemet csak egy csavarhuzoval lehetne lekaparni, a havat meg nitrohigitoval, a rendör elött, akkor azert lehet megjelenne egy-ket izzadsagcsapp a halantekomon
[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs