Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz EQMontoya #95957 üzenetére
Es kiszallnod is egyszerubb.
En az oreggel (171cm szeles) is amikir megyek Velencebe, csak ugy szoktam beallni, hogy mindenki kipattan, es raallok a mellettem levore, en meg atmaszok a kulcslyukon. Ha ellepik az oroszok a Toyota Tundraikkal a varost, akkor nincs megoldas, csak ha villamossal megy be az ember.Valahogy igy.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
qdak
addikt
válasz bitpork #95946 üzenetére
hello, hello
de ennyire ? 10 eves rugoval nem bologatott, most meg erezheto a kulonbseg
ope zafira A meg mindig, akartam bele jobb lampat mert eleg sokat megyek, jo lenne latni, de igy elgondolkodtato, el akarom vinni ahova szoktam amugy (egyeb okokbol nem ott vizsgazott)
nezzek meg.vki hasznalt mar ilyen dragabb LED H7 est ? erdemes befektetni ? persze mielott megkoveztek a lampakat is bealittatom, mert azt is eltekergettek...
amugy w210 et nezegetek, de csak nyaron kapok vissza penzt.
vmi ilyesmi amit neztem elvittek
kb annyi az alkatrsz mint a zafiraraarrafele mizujs ?
Qru kb
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
nagyúr
Valahogy van abban valami cuki, amikor a frusztrált 40-50 éves faterok nekiállnak agresszívkodni a 140-170 lovas családi dízelekkel mindenfelé a városban, és az autópályán, amivel nem tudom milyen hiányosságaikat igyekeznek pótolni. Kajak ott jönnek a lökhárítómon, asszonnyal a jobbegyben, hiába nem tudok lehúzódni az előttem haladó sor miatt. Persze, amikor kellene a teljesítmény, akkor hamar lekonyulnak és elmaradnak a visszapillantóban az esőfüggöny mögött, de addig gondolom férfinak érezhetik magukat, vagy nemtom.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
szőröscica
addikt
Ja, ez tipikusan nem a majom-banan eset, mert oke, hogy draga fenntartani egy ilyen autot, de a szethullik 3 ev utan a motor mar tulmutat ezen. Regen is draga volt BMW-zni, de azert se az M52-k, se az M57-ek nem hullottak szet az E39-ben, hanem joparszazezer km-en keresztul megbizhatoan uzemelo gepek voltak.
-
Gergőke88
addikt
válasz szőröscica #95970 üzenetére
Volt ilyened? Honnan tudod, hogy ami széthullik annak mi volt az előélete?
-
veterán
Végig komoly esőben jöttem Zegre, a Pilot Sport 4 eddig semmi extra... most megyek mindjárt futóműállításra, kíváncsi vagyok az hoz-e valamit.
Nyári gumival holnap délután vagy vasárnap délután menjek haza?
-
veterán
Inkább az úton lévő víz,vagy a PS4. De nem hinném, hogy ennek rosszabb a gördülési ellenállása, mint a téli Dunlop 4D-nek. 160-nál 10-10,5 volt a pillanatnyi.
Futómű kész, a kormány végre egyenes; a jobb első kerékösszetartás volt túl sok. Előtte-utána körforgalomban csekkoltam 15-20 perc különbséggel - közben sajnos kicsit száradt az aszfalt is, így nem voltak teljesen azonosak a körülmények. Előtte a seggét jobban dobta, utána a sugárra kb. merőlegesen darált le (csúszott ki) az ívről a nedves aszfalton.
-
-
-
Arcképgyáros
Valakinek vannak Valeo First ablaktörlő lapátjai az autóján?
-
Qru
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
Csodálom, hogy nem volt még.
-
szőröscica
addikt
Biztosítással kapcsolatos kérdésem lenne: megkötöttem a kötelezőt a Netrisken még kedden, hogy át tudják írni a nevemre az autót. Mivel rendszám nem volt rajta, ezért alvázszámra kötöttem.
Az Allianzot választottam, küldtek is a Netrisken keresztül egy biztosítási ajánlatot, ami két hónapig igazolja a szerződéskötés szándékát, ergo addig van kötelezőm. De magát a kötvényt még nem küldték ki, nem tudom kifizetni a díjat, és az Allianz ügyfélportálon sem jelent meg még a profilomnál új biztosítás.
A kérdés, hogy így is fognak kötvényt küldeni, vagy adjak be a Netrisken keresztül módosítási szándékot, melyben feltüntetem a rendszámot és a forgalmi engedély számát?
Jó lenne ezt jövő héten lezongorázni, mert hétvégén mennénk Szabadkára, aztán csak az ajánlattal nem szívesen indulnék el Szerbiába.
Egyébként imádom az autót, ma elmentünk bevásárolni, és hatalmas feeling zéró helyi emisszióval csendben közlekedni. Apróságokat kell majd bele szerezni, pl. csomagrögzítő kampót, mert az az első tulajnál letörhetett, illetve egy új ablaktörlőlapátot.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz szőröscica #95996 üzenetére
Zöldkártya lesz addig? Vagy bemész üfszolgálatra személyesen?
-
szőröscica
addikt
válasz molnarpeter #95997 üzenetére
A szerbek nem kérik, de a biztonság kedvéért el fogok menni érte, van az irodához közel egy ügyfélpont.
-
pit stop
addikt
Ez mit figyelő kamera lehet?
Xxii kerület több részén van, az útra irányítva (nem illegális szemèt miatt). Éjjel látó és két külön érzékelő van rajta legalább; mellék és főúton egyaránt.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
nagyúr
Srácok!
Autóbérlésre van jó ötletetek? Ha mondjuk jövőre egy Mustanggal jönnénk ki, hogy /hol lenne értelme foglalni?
Egyáltalán megéri - e?Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest